HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en güzel işini kazandı!

Sadece 6 ayda 100 bin dolar kazanacak!

Dünyanın en güzel işini kazandı!

Sadece 6 ayda 100 bin dolar kazanacak!

İlana çıktığı 2009 yılından bu yana "dünyanın en iyi işi" olarak anılan rüya adasındaki işi Kanadalı bir genç kazandı.


Kanada'nın Ontario eyaletine bağlı Oshawa kentinde yaşayan Greg Snell (27), on binlerce insanın hayallerini süsleyen rüya işin sahibi oldu.


Avustralya'nın güneyindeki Kangaroo Adası'nda, 6 ay boyunca doğal hayatı korumak için açılan bekçilik ilanına, 2009'dan bu yana dünyanın dört bir tarafından 50 binin üzerinde başvuru oldu.


Genç Kanadalı 6 ay boyunca yaşayacağı adada, zamanının tamamını doğal ortamdaki hayvanlar, sahil, deniz ve güneşle geçirip, üstüne de 100 bin dolar kazanacak.


Greg Snell, 5 bin dolarlık bağış yapacağını ve işini tamamladıktan sonra geri kalan para ile de dünya turuna çıkacağını açıkladı.


İşte Greg Snell'in 'kıyak' mesleğine benzer bazı zevkli ve bol kazançlı meslekler;


Cennet Adası Yöneticisi: Ben Southall 34 yaşında ve bu adayı yönetmek için 6 aylık bir sözleşme imzalamış. Kendisi hem adayı yönetiyor hem de 3 yatak odalı ve havuzlu bir villada yaşıyor.


Lüks Yatak Test Edici: Roisin Madigan 22 yaşında ve lüks yatakları test etmek için 1 aylık sözleşme imzalamış. Tek yaptığı sabah saat 10:00 ile akşam saat 06:00 arası showroomda uyumak ve yatakla ilgili görüşlerini bildirmek.


Tatil Yerlerindeki Su Kayaklarını Test Edici: Masa başı işlerinde çalışmaktan çok daha keyifli olan bu işi 29 yaşındaki Bay Linch yapıyor. Bay Lİnch'in görevi su kayaklarının hızını, yüksekliğini, su kalitesini kontrol etmek. Bay Linch bu sayede birçok ülkenin lüks otellerine gitmiş ve su kayaklarını test etmiştir.


Profesyonel Hayat Kadını Test Edici: Jaime Rascone'nun işi eskort kızları görüşmeye almak ve bu görüşmeler sonucu içlerinden 6 tanesini seçmek. Jaime Rascone bu iş sayesinde yılda 70 civarında kadın ile birlikte oluyor.


Şarap Test Edici: California'da şarap test eden bu adam ayda 10 bin dolar kazanıyor. Şarapları test ettikten sonra görüşlerini bloga yazıyor.


Şeker Test Edici: 12 yaşındaki Harry şekerler tariflerini test ediyor. Bir fabrikada bu işi yapan Harry şekerlerin üretim aşamalarını da kontrol ediyor. Dünyanın en işi olduğundan emin değiliz ama en şekeri olduğu kesin.


Kondom Test Edici: 18 yaşını geçmiş erkekler bu iş için uygunlar. Bu iş çalışanların işlerini eve götürmekten ya da geç saate kadar çalışmaktan şikayet etmeyecekleri bir iş.


Warcraft Test Edici: Warcraft oynuyorsanız ve bu oyunda çok iyiyseniz bu işe uygun olabilirsiniz. Bu işte yapmanız gereken tek şey en az 4 saat boyunca oyun oynamak.


Müzede Eğlence Yöneticisi (6 Yaş): Çocukların müzede iyi vakit geçirmeleri için 6 yaşındaki bu çocuk müzede çalışıyor. Bu işi almak için müzeye bir mektup göndermiş ve emekli olan yöneticinin yerine geçmiş. Bu iş belki yetişkinler için iyi bir iş olmayabilir ama 6 yaşındaki bir çocuk için dünyadaki en güzel iş.


Google Map Fotoğrafçısı: Google bu iş için 2 genci işe almıştır. Bu kişiler 9 farklı kamerayla sokakların resimlerini çekiyorlar ve 3 boyutlu olarak Google'a ekliyorlar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler