HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dünyanın en uzun balayı

Mike ve Anne Howard çifti alışık olduğumuz balayı tarzından uzaklaşıp bir macera yaşamak istemişler. Dailymail Gazetesi'nin haberine göre çift dünyanın en uzun balayını yapan çift olmuşlar; tam 675 gün.

Dünyanın en uzun balayı

Dünyanın en uzun balayı: 6 kıta 33 ülke 302 farklı yer

Mike ve Anne Howard çifti alışık olduğumuz balayı tarzından uzaklaşıp bir macera yaşamak istemişler. Dailymail Gazetesi'nin haberine göre çift dünyanın en uzun balayını yapan çift olmuşlar; tam 675 gün. (Machu Picchu Peru)


İki seneye yakın bu zaman diliminde çift, 35 bin kilometre civarında yol kat etmiş, 226 bin küsür fotoğraf çekmiş, 110 tırmanış yapmış, 105 otobüse binmiş, 46 kutu fıstık ezmesi yemiş, 41 safari turuna çıkmış, 39 kere de dalış yapmışlar. (Masai Mara Kenya)


Mike, bu geziye harcadıkları parayla bir ev alabileceklerini veya yatırım yapabileceklerini, fakat kendilerinin ellerindeki birikimi emekli oluncaya kadar saklayıp o zaman bu tarz bir tura çıkmak yerine evlenir evlenmez genç yaşlarında kullanmak istediklerini söylüyor.


Fotoğrafta çift, Kuzey İrlanda'da The Giants Causeway adlı bölgede dans ediyor.


Bolivya'dan Şili'ye geçerken, gezilerinin 500. gününü kutluyorlar.


Güney Amerika'dan başlayan çift önce Afrika oradan Asya en son da Avrupa'ya gitmiş. Kafalarındaki fikir, yaşlandıklarında gitmeye üşenecekleri yerlere veya çalışırken zaman ayıramayacakları kadar uzaktaki yerlere öncelik vermekti. (Mui Ne Vietnam)


Çift bu uzun gezi sonrasında, beklenenin tersine ilişkilerinin çok daha güçlendiğini ve güzelleştiğini dile getiriyor. (Tuckerman Ravine, New Hampshire, ABD)


Zambiya'da tırmanış yapıyorlar. Çiftin en hoşuna giden yer ise Myanmar olmuş.


Badcaul, İskoçya.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler