HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ebru Gündeş gibi artıkçı değilim!

Ebru Gündeş gibi artıkçı değilim!

Azeri Günel ve Tunç Erden Yakar’ın yediği akşam yemeğinden çok sert bir sohbet çıktı. Bu güne kadar konuşmayan Azeri Günel, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş aşkı için neler söyledi?

İşte Tunç Erden Yakar'ın kaleminden o görüşme!


Magazin dünyası karmaşık aşklara ve içinden çıkamadığı ilişkiler matematiğine alışıktır. Fakat hiç bu kadar karışık bir durum sahnelenmemişti. Şirin Ediger ile evli olan Osmantan Erkır, yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Popstar Alturka yarışmasında jüri üyesi olarak işe aldığı Ebru Gündeş ile aşk yaşamaya başlıyor, ardından eşinden boşanıp Ebru Gündeş ile canlı yayında canlı canlı aşkın tadını çıkartıyordu.

Şirin Ediger, Ebru Gündeş’ten yediği bu kazığın aslında hayatında kendisine yapılmış en büyük iyilik olduğunu Türkiye’nin en karizmatik isimlerinden Okan Bayülgen ile tanışıp mutlu bir yuva kurunca ve kızı İstanbul’u kucağına alınca anlıyordu. Osmantan Erkır ise bu şeytan çokgeninin tek kaybedeni oluyordu. Ebru Gündeş, Osmantan Erkır ile aşkı devam ederken, Azeri Günel’in sekiz yıllık sevgilisi, çocukluk aşkı ve aynı zamanda söz müzik yazarı olan 25 yaşındaki Azeri Petrol Kralı Reza Zarrab’ı ayartıyordu.


Ebru Gündeş bir aşk devam ederken aynı anda bir başka aşka yelken açma durumunu açıklayamayacağı için, bu aşkı gizli tutmaya çalışırken olayı öğrenen magazin basını durumu Azeri Günel’e çoktan anlatıyordu bile. Azeri Günel, sekiz yıllık sevgilisine kapıyı gösteriyor ve ardından derin bir sessizliğe gömülüyor, bu konudaki hiçbir soruyu yanıtlamıyor, hiçbir açıklama yapmıyordu. Her ne olduysa geçtiğimiz hafta Reza Zarrab, Azeri Günel’in evinden çıkarken görüntüleniyor. Ve kıyamet kopuyordu.

Azeri Günel’i arayıp “Çirkin Ördek yavrusu, hadi seni yemeğe götüreyim” dedim. “Gazeteci Tunç Erden Yakar’ı evde bırakırsan gelirim” dedi. “Tamam Ördeğim sen nasıl istersen” diye yanıt verdim. Azeri Günel o akşam çok özel şeyler anlattı. Ona söz verdim ama yinede sohbetimizden yayınlamak istediğim birkaç bölüm var. İşte Azeri Günel, Reza Zarrab, Ebru Gündeş üçgeninden bugüne kadar basına yansımayan gerçekler.


TEY: Neler oluyor? Reza Zarrab senin evden çıkarken görüntülendi, barıştınız mı yoksa?

GÜNEL: Allah Korusun, henüz delirmedim ben. Biz Azeriyiz, bizde kapıya gelen düşman olsa açıp buyur edersin, hürmet gösterirsin. Barışmak gibi bir şey asla söz konusu değil. Ben başkaları gibi artıkçı değilim. O beyefendiyi geldiği gibi “önceden artık olarak gittiği” yere geri gönderdim.

TEY: Neden gelmiş Reza, ne istiyor senden?

GÜNEL: Onun ne istediği değil benim ne istediğim önemli. Ben onunla ilgili defteri kapamadım. Yaktım attım.


TEY: Ne yani bunca olaydan sonra Reza kapına dayanıp barışmak mı istedi?

GÜNEL: Aslında söylediğin gibi benim, sözlerini onun yazdığı “Adı Yok” şarkımdaki gibi takıntılı ümitsiz bir ruh hali var onun, erkek milleti değil mi işte. Boş versene birlikte olduğu insana bakılırsa onun mide problemi var.

TEY: Çok kırılmışsın sanırım…

GÜNEL: Bak Tunç, ben başkalarının artıklarıyla beslenen biri değilim. 23 yaşımdayım. Ailemle yaşayan genç bir kızım, tabi bu konuda hakkımda yazılanlar beni üzüyor. Ben şarkı söyleyerek mutlu olan bir insanım. Adımın böyle şeylerle gündeme gelmesi canımı yaktı. Siz gazeteciler 23 yaşında bir genç kız hakkında haber yaparken daha dikkatli olmalısınız. Bu hassasiyeti beklemek benim en doğal hakkım.


TEY: Şimdi Reza, sana geldi ve basın bunu görüntüledi. Ebru Gündeş bu durumu nasıl kabul edip içine sindirebildi?

GÜNEL: Vallahi herkesin kendi mide sorunu, burada beni ilgilendiren bir durum yok. Dedim ya biz Azeriyiz, kapımıza düşmanımız gelse buyur ederiz. Yine gelirse aşağıda annemin babamın misafiri olur, kapı duvar kapanır beni göremez. Ben yukarıda o gidene kadar odamda otururum.

TEY: Reza, Günel’in masraflarını karşılıyor ve bu yüzden Ebru Gündeş ile kavga ettiler diye bir haber çıktı.

GÜNEL: Komik, cidden çok komik, benim babamın ticari hayatı ortada. Allaha şükür hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Ben de çalışıyorum. Bu tür ucuz şeyler üzerinde konuşmaya bile gerek yok. Beni başkaları ile karıştırmasınlar.


TEY: Reza Zarrab senin için kesinlikle bitti mi?

GÜNEL: Bahsi geçen çocukluk arkadaşım beyefendi ile hiçbir ilgim alakam yok, benim için uzun zaman önce bitti bu olay. Benim için yok artık, öyle birinin var olduğunu bile düşünmüyorum. Ben hayatıma, işime devam ediyorum.

TEY: Peki yeni bir aşka açık mısın?

GÜNEL: Ben show dünyasının aşk sabıkası kabarık isimlerinden değilim. Tek bir ilişkim oldu sekiz yıl sürdü. Yaradanım yazmışsa böyle bir aşk tabii ki yaşarım. Ama ben hayatıma girecek sevgiliyi çok dikkatli seçerim. Ne başkalarının artıkları, ne de geri dönen birine kapım açık değil. Geldiği gibi gönderirim. Bu durumu kabul edebilen, içine sindirebilenler düşünsün.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler