HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

En inanılmaz 10 miras hikayesi

Hiç beklemediği anda büyük miras sahibi olan en inanılmaz 10 miras hikayesi sıralandı. İşte hayatı bir anda değişen zenginler...

En inanılmaz 10 miras hikayesi

Hiç beklemediği anda büyük miras sahibi olan en inanılmaz 10 miras hikayesi sıralandı. İşte hayatı bir anda değişen zenginler...


Müşterisinden 500 bin dolar

1992 yılında memleketi Chagrin Falls, Ohio'da garsonluk yapan 17 yaşındaki Cara Woods'a, müşterisi olan Bill Cruxton'dan 500 bin dolar miras kaldı. Cruxton'ın kızı gibi sevdiği Woods, parayı akıllıca yatırımlar yaparak değerlendirdi.


70 Portekizliye piyango miras

Portekizli aristokrat Luis Carlos de Noronha Cabral da Camara, evli değildi ve çocuğu da yoktu. 42 yaşında ölen Camara, ölmeden 13 yıl önce fihristten şans eseri sectiği 70 kişiye tüm mirasını bıraktı.


Tanımadıkları büyük anneden 6,6 milyar dolar

Macar kardeşler Zsolt ve Geza Peladi, Budapeşte'nin dışında sokakta yaşayan iki kardeşti. Hiç görmedikleri büyük anneleri 6,6 milyar dolar miras bıraktı.


Amcadan 950 milyon Euro

Sergey Sudev'e en son Ekim 2008'de 10 yıl aradan sonra gördüğü amcasından 950 milyon Euro yani 1,3 milyar dolar miras kaldı.


Fakir görünen amcadan 6 milyon dolar

New Yorklu muhasebeci Mort Zachter, haftada 100 saat çalışan anne babasıyla amcaları Henry ve Joe'nun sahibi olduğu bir pastanede büyüdü. Kıt kanaat yaşam süren Zachter'e 36 yaşında amcalarından 6 milyon dolar miras kaldı.


Fengshui ustasına hileli miras

Fengshui ustası Tony Chan, Asya'nın en zengin kadınlarından Nina Wang'e hileyle vasiyetini değiştirterek 4,2 milyar dolar mirasa ortak oldu. Wang'in ailesinin açtığı davaları kaybeden Chan tutuklandı.


Kayıp babadan 40 milyon dolar

Babasının kimliğini gizleyen annesinin vefatının ardından Arjantinli hizmetçi Eva Paole, Baron Rufino Otero'nun kızı olabileceği şüphesiyle dava açtı. Otero'dan DNA testi yapılamasa da 9 yıl süren davanın sonrasında Paole, 40 milyon dolar servetin sahibi oldu.


Büyükbabadan hazineli ada

Kızının eşiyle evliliğini dini nedenlerle kabul etmeyen büyükbaba Samuel, torunu Josh'a 36 hektarlık hazine gömülü bir ada miras bıraktı. Adanın yanında 80 hektar tarla da miras kalan Josh'un mal varlığı henüz bilinmiyor.


Eski eşten sokakta yaşayan eski kocaya 6 milyon dolar

67 yaşında Santa Cruz de le Sierra-Bolivya'da sokakta yaşayan Tomas Martinez'e eski eşinden 6 milyon dolar miras kaldı. Ancak iyi haberi vermek için yanına gelen polislerden kaçan Martinez hala ortaya çıkmadı.


Çok çocuklu kadınlara miras

Hırslı insanlarla dalga geçmeyi seven Kanadalı avukat ve işadamı Charles Vance Millar, vasiyetinde alışılmamış taleplerde bulundu. İsteklerinden biri çok çocuklu kadınlarla ilgiliydi. Millar, 9'ar çocuklu 4 kadına 750'şer bin dolar miras bıraktı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler