HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evlenmek için çocuklarından vazgeçti

İngiliz anne Jennifer Butler internetten tanıştığı Amerikalı tutuklu sevgilisiyle evlenmek için çocuklarından vazgeçti.

Evlenmek için çocuklarından vazgeçti

İngiliz anne Jennifer Butler internetten tanıştığı Amerikalı tutuklu sevgilisiyle evlenmek için çocuklarından vazgeçti.

29 yaşındaki anne 23 yaşındaki Christopher Mosier ile evlenmek için 10 yaşından küçük olan 3 çocuğunu da arkasında bırakarak Texas'a gitti.

Christoper Mosier uyuşturucudan dolayı hapse girdi ve eylülde şartlı tahliyeyle serbest kalıcak...


İngiliz anne ise çocuklarını bırakıp Mosier'in yanına taşınmanın bir hata olduğu düşüncesini reddediyor.


The Sun'a konuşan Butler ;'Bazıları benim bir tutukluya aşık olmamı aptalca buluyor ve kimse bizim ilişkimizi onaylamıyor. Ama Chris harika bir adam. Herkes geçmişte hatalar yapmıştır ve eminim ikinci bir şansı hakederler. Hapiste olduğu için çok üzgünüm . Tabiki işlediği suçları görmezlikten gelmiyorum ama tutuklu olanlarda insan ve arkadaş sahibi olmayı hakediyorlar. Mosier'in profili gerçekten ilgimi çekti , diğer tutuklularınkinden farklıydı. Açık sözlü ve işlediği suçları tek tek yazmıştı. ' dedi.


Jennifer Butler writeaprisoner.com isimli sitede bulduğu Mosier'e temmuz ayında yazmaya başladı.Mosier'in profilinde 2009 yılında hırsızlık ve uyuşturucudan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığı yazıyordu.


Butler hapishaneyi ilk olarak ekim ayında ziyaret etti. Ondan sonra 2 kez daha Mosier için Amerika'yı ziyaret eti ve nisadaki 3. görüşmelerinde ikili nişanlandı.

Butler ' çocuklarımdan ayrılmak hiç kolay bir karar değildi ama onlar oraya gelmeden önce Amerika'da bir düzen kurmak zorundayım. Çocuklarımda benim mutlu olmamı ister. Bu ilişki benim ama ben hepimiz için bir hayat kurmaya gidiyorum. Çocuklarım da Amerika'ya taşınmak için heyecanlı.' dedi.



Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler