HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fotoğraflarla 24 saat

15 yaşındaki Çinli genç uzun boynun yüzünden ağrılar yaşadığından ameliyat olmak istediğini söyledi.

Fotoğraflarla 24 saat

15 yaşındaki Çinli genç uzun boynun yüzünden ağrılar yaşadığından ameliyat olmak istediğini söyledi.


Çin yaşayan Fu Wengui, boynunun uzunluğundan muzdarip. Fu Genyou'nun babası, normal bir insanda 7 adet boyun omuru (servikal vertebra) olduğunu ancak oğlunda bunlardan 10 adet olduğunu söyledi. Bu durum Fu'nun hem yürümesinde hem de sinir yapısında zorlamalar meydana getiriyor.


Fu da artık herkesi gibi bir boyna sahip olmak istediğini söyledi. Sponsor olan hayırsever birinin yardımlarıyla Fu yakın zamanda ameliyat olacak.


NASA bilim insanları, Voyager-2 uzay aracının 25 yıl önce çektiği fotoğrafları bir araya getirerek Neptün ve uydusu Triton'un en detaylı haritasını ortaya çıkardı. NASA, 2015 yazında da New Horizons (Yeni Ufuklar) adını verdiği insansız uzay uçuşu görevi kapsamında güneş sisteminin en uzak noktasına giderek Plüton sistemini yakından inceleyecek.


Ukrayna İçişleri Bakanlığı'na bağlı özel Sich taburunun yemin töreninden bir kare... Fotoğrafta elinde çiçekle görülen bu gönüllü asker, birazdan silah arkadaşlarıyla birlikte ülkesine bağlılık yemini edecek.


Almanya'nın Leipzig şehrindeki 'Hund und Katz-Köpek ve Kedi' fuarında küçük bir çocukla Dalmaçyalı cinsi bir köpeğin karşılaşması... Fuara 15 ülkeden 5 binden fazla cins köpek ve 300 kedi katıldı.


Yağmur damlaları koni çiçeğinin sarı yaprakları üzerinde sıralanmış. Etkileyici fotoğrafı, AFP'den Federico Gambarini Almanya'nın batısındaki Köln'de çekti.


ABD'nin Arkansas eyaletindeki NEA Kaplumbağa Çiftliği'nde bir çift başlı kaplumbağa dünyaya geldi. Uzmanlar, bu tip bir genetik bozukluğun kaplumbağalarda oldukça nadir olduğunu ancak giderek daha çok görmeye başladıklarını açıkladı.


Ekvador'daki Tungurahua Yanardağı, kızgın lavlarını gökyüzüne püskürtüyor. Yerel Quechua dilinde 'Ateşin Boğazı' anlamına gelen Tungurahua, 1999'dan bu yana aktif.


Profesyonel Sörfçüler Birliği tarafından Tahiti'de düzenlenen 14. Billabong Pro Tahiti sörf turnuvası finali. Dalganın tepesindeki yarışmacı, Avustralyalı sörfçü Kai Otton. Turnuvanın galibi, ABD'li Kelly Slater'ı mağlup eden Brezilyalı Gabriel Medina oldu.


Zafer haftası kapsamında Anıtkabir'de toplanan 6 bin kişi Atatürk'ün portresini oluşturdu. Etkinliğin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmesi hedefleniyor.


İspanya'nın kuzeybatısındaki Pedrido Plajı'nda sular çekildi. Uçsuz bucaksız sahilin ortaya çıkışını fırsat bilen bir adam yürüyüşe çıkmış.


Kyokushin Karate Kulübü üyeleri, Rusya'nın kuzeyindeki dünyanın en uzun beşinci akarsuyu Yenisey Irmağı kenarında yaz kampındalar.


Liberya'nın Monrovia şehir merkezinde Ebola virüsünün etkisiyle öldüğü düşünülen kurban yolun ortasında yatıyor. Virüs Afrika'nın batısında bin 400'den fazla insanın hayatını kaybetmesine sebep oldu.


ABD'nin Georgia eyaletindeki Atlanta kentinde yer alan High Sanat Müzesi'nde bir kadın hamak keyfinde. Sergilenen sanat eseri ise onun tam arkasındaki üç boyutlu hamaklı bahçe tablosu.


7 Temmuz'dan bu yana İsrail'in bombardımana tuttuğu Gazze'de, salı akşamı kutlamalar vardı. Hamas ve Tel Aviv yönetiminin vardığı süresiz ateşkes, 2142 insanın ölümünden sonra geldi. Gece saatlerinde ise evlerini terk eden Filistinliler yüklerini tutmuş geri dönüyordu.


İtalya'nın kuzeyinde Venedik Lagünü üzerinde bulunan Burano Adası'ndaki bu ev canlı rengiyle insanı cezbediyor.


Taylandlı işçiler başkent Bangkok'taki bir inşaatta iskele kuruyor. 2014 yılının ilk çeyreğinde yüzde 0,5 küçülen gayri safi yurtiçi hasıla, ikinci çeyrekte bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 0,4 büyüme göstererek ülkeyi teknik bir durgunluktan kurtardı. Milli Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma Kurulu ise, daha önce yüzde 2,5 olarak belirlenen bu yıla ait ekonomik büyüme tahminini yüzde 2'ye çekti.


Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Pointe-du-Raz yakınlarındaki Ile de Sein Adası'nda yağmur altında konuşma yapıyor. Aynı gün başbakana yeni hükümeti kurma talimatı veren Hollande, böylelikle ekonomi politikalarında köklü bir değişiklik isteyen sol görüşlü bakanları etkisiz kılıp, hükümeti kontrolü altına almak istiyor. Cumhurbaşkanı'nın bu sürpriz hamlesinin bir gün öncesinde, Ekonomi Bakanı, mali 'kemer sıkma' politikasını ve Euro bölgesinin dinamosu Almanya'nın bütçe konusunda 'takıntılı' derece katı bir tutum sergilemesini eleştirmişti.


New York'un Manhattan bölgesinde limana yanaşmış bir tur teknesi... Arka planda ise meşhur Özgürlük Heykeli var.


Gandak ki Baoli'de Hintli gençler suyun üzerinden atlıyor. Köle hanedanının kurucusu İmparator Iltutmish üstünlüğü döneminde inşa edilmiş bölgede 'adımlarını iyi at' kuralı var.


Hükümet yanlısı gösterilerde kadınlar Yemen başkanı Abd-Rabbu Mansour Hadi'yi destekliyor. Şii Husi Hareketi lideri Abdulmelik el-Husi yeni hükümet kurma çalışmalarına devam ediyor.


Japonya'nın başkenti Tokyo'da kendine Bay Dolunay (Japonca adıyla Mangetsu-man) diyen bir adam, kenti ticari merkezi Nihonbashi'deki bir köprüyü temizliyor. İsmini açıklamayan veya herhangi bir tanıtım yapmadan temizliğe başlayan Bay Dolunay'ın asıl amacı köprünün üzerinden geçen otoyolu protesto etmek. 1964 Tokyo Yaz Olimpiyatları öncesi inşa edilen köprü birçok aktiviste göre Fuji Dağı'nın görüntüsünü kapatıyor ve tarihi köprüye zarar veriyor. Eylemciler 2020'de yeniden Tokyo'da düzenlenecek olan olimpiyatlar öncesi otoyolun kaldırılmasını istiyor.


ABD'nin Florida eyaletindeki Okeechobee Gölü, son yıllarda iguanalar tarafından mesken tutulmuş durumda. Fotoğraftaki iguana da suya atlamaya hazırlanıyor.


Arjantin'in kuzeyindeki Maimara köyünde yerel bir mezarlık.


133 yıllık bir geçmişi olan ABD Açık, teniste sezonun son büyük turnuvası. Birçok tenis sever turnuvanın ilk turu devam ederken, Billie Jean King Tennis Merkezi bahçesinde dinleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler