HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı

Fransa'da yayınlanan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenlendi. Henüz doğrulanmamış gelen ilk bilgilere göre otomatik silahlarla gerçekleşen saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti, 4'ü

Fransız dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı

Fransa'da yayınlanan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya saldırı düzenlendi. Henüz doğrulanmamış gelen ilk bilgilere göre otomatik silahlarla gerçekleşen saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti, 4'ü ağır 20 kişi de yaralandı.


Fransa'nın başkenti Paris'te yayınlanan ve yaptığı Hz. Muhammed karikatürüyle büyük tepki çeken "Charlie Hebdo" dergisine saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti.







Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'nun merkezine silahlı kişilerce saldırıldı. Dergi çalışanları saldırıdan kaçmak için çatıya sığındı.


Reuters ve Fransız AFP saldırıda en az 10 kişinin öldüğünü bildirdi.







Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'nun merkezine silahlı kişilerce saldırıldı. Yakınlardaki Drancy Camii'nin imamı Hasse Chalghoumi saldırı sonrasında derginin önüne geldi ve polisle görüştü. İmam Chalgoumi yaptığı açıklamada, "Fazlasıyla sinirliyim. Bunlar suçlular, barbarlar. Ruhlarını şeytana satmışlar. Bu özgürlük değil. Bu İslam değil ve umarım Fransa bu olayın sonunda birleşir" dedi.







Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler