HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fransız kadınları yalanmış

Fransız kadını efsanesi çöktü...

Fransız kadınları yalanmış

Audrey Tatou

Onların yürüyüşleri, giyinişleri, saçları, elleri, aile ilişkileri bile bir başka denirdi ama artık öyle değil. Görünüşe göre 'Fransız kadını' efsanesi çöktü.


Aurelie Claudel

Konuyu enine boyuna ele alan Fransız Le Figaro gazetesi, en başından açıkça söylüyor: "Bu bir yalan veya Amerikan rüyası"


Brigitte Bardot

Le Figaro'nun haberine göre Fransız kadınları sanılanın aksine hiçbir zaman diyet yapmıyor ancak hiçbir zaman diyet hakkında da konuşmuyor. Onların gizli formülü "dikkatli olmak".


Carla Bruni Sarkozy

Ancak gazete, "Fransız kadınların yüzde 50'sinin sigara içtiği düşünülürse, iştahlarının bastırılmış olması pek de şaşırtıcı değil" diye yazıyor.


Clemence Poesy

Fransız kadınların seksi göründükleri inancına gelince, gazete son zamanlarda yapılan bir çalışmaya dayanarak bir Fransız kadının iç çamaşırı için ortalama 97 euro harcadığını söylüyor. Ancak bu miktar, Amerikalı kadınların iç çamaşırı harcamalarının sadece beşte biri.


Laetitia Casta

Gazete, Fransız kadınların saçlarındaki o meşhur sarışın ışıltıların ise doğal olmadığını, bir Fransız kadının doğru kuaförü bulmak için aylarını harcadığını ve asla kuaförünün adını başkasına söylemediğini yazıyor.


Marion Cotillard

Gazetedeki haberde Fransız kadınlarının güzelliğinin yanı sıra hamaratlılığı da yerle bir ediliyor.


Mathilde Frachon

Haberde, "Nesilden nesile teslim edilen yemek tariflerini, ocak başında yemek pişiren kadın imajını unutun. Fransız kadını mikrodalga fırında hazır yemekleri ısıtmak için sadece 2,5 dakika harcıyor" deniliyor.


Sophie Marceau

Fransız kadınların doğuştan gelen moda zevki olduğu iddiasını da çürüten Le Figaro "Herkesin yaptığı gibi hepsinden birazcık alıp, olanla yetiniyorlar" diye yazıyor.


Vanessa Paradis

Le Figaro'ya göre Fransız kadınların sırrı, her şeyi yanlış yapmak.


Virginie Ledoyen

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler