HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çok para kazandıran ilginç meslekler

Çok para kazandıran ilginç meslekler

New York’ta çalışan seks koçu Eric Amaranth, cinsel hayatları sorunlu çiftlere birbirlerini nasıl daha iyi tatmin edebileceklerini öğretiyor.


Saati 240 dolar olan hizmet için, çiftlerin onun önünde sevişmesi gerekiyor.


Amaranth'tan yardım alan ünlüler arasında 29 yaşındaki aktris Aniela McGuinness ve eşi Jourdan Tuchband da var.


Amaranth, Skype üzerinden online hizmet de veriyor. Yaklaşık 200 müşterisinin olduğunu ifade eden 36 yaşındaki Amaranth, Skype üzerinden tavsiyeler verdiği müşterilerinden ise saat başı 175 dolar aldığını söyledi.


Bu mesleği yapanlar, golf sahalarında bulunan su göletlerinde biriken topları toplamakla yükümlü. Bu işi yapanlar çoğunlukla topladıklar top başına ücret aldığı için daha çok ıslanmak gün sonunda daha fazla kazanmak anlamına geliyor.


Normal diş hekimlerinden çok daha fazla kazanan bu insanlar, diş, çene ve yüz kemiği kalıntıları inceliyor. Mahkemelerde, ısırma ve saldırının söz konusu olduğu davalarda uzman olarak da görev yapıyorlar.


Felsefe, sosyal bilime yeteri kadar hakim olup ve günlük hayattaki eğilimleri takip edebilen bu kişiler, gelecekte insanlığın ihtiyacını hissedeceği ve satın alacağı şeyleri bulmaya çalışır. Bazı büyük şirketler kendilerine gelecek yıllar için plan çizen ve yol gösteren bu kişilere yüksek ücretler ödeyebiliyor.


Kötü niyetli bilgisayar korsanlarının yöntemlerini kullanarak iyi işler yapan bu bilgisayar dâhileri, şirketlerin güvenliklerini sağlayarak, sistemlerdeki açıkları bulup kapatılması için çalışıyor.


İki yüz yıl önce icat edilmiş olan pamuk çırçır makinelerinin operatörlerine hâlâ yüksek miktarda maaş ödeniyor.


Bu işi yapan tacirler, ağaçları yetiştiren çiftçilerle anlaştıktan sonra bunları şehirdeki perakendecilere ulaştırıyor. Üretim sürecinin tamamını yönettikleri takdirde, elde edilen gelir artıyor.


Bu mesleği yapanlar, golf sahalarında bulunan su göletlerinde biriken topları toplamakla yükümlü. Bu işi yapanlar çoğunlukla topladıklar top başına ücret aldığı için daha çok ıslanmak gün sonunda daha fazla kazanmak anlamına geliyor.


Her geçen gün daha da karmaşık hale gelen gıda sektöründe, hem bilimsel açıdan yetkin hem de damak tadı gelişmiş olan çalışanlara ihtiyaç duyuyor. Lezzet yaratıcıları, doğal tatları inceleyerek laboratuar ortamında o tatları yapay olarak yeniden yaratmaya çalışır.


Yeşil teknoloji, 'yeşil' (dolar) kazanmanın da yeni yollarından biri oldu. Karbon yönetimi danışmanları, müşterilerine bu yöndeki çevre politikaları ve teknolojilerle ilgili uzmanlık hizmeti veriyor. Birçok araç kullanan bu danışmanlar, karbon salınımlarının azaltılması, maddi tasarruf sağlanması konusunda da yardımcı oluyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler