HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gelinlikli mesaj

Gelinlikli mesaj

Gelinlikli mesaj

Balıkesir'de kız yurdunun önündeki elektrik tellerine gelinlik kıyafeti giymiş kız maketi asıldı. Kız yurdundaki bir öğrenciye mesaj vermek için asıldığı tahmin edilen gelinlikten kefen giydirilmiş maket, bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatıldı.


Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi yakınında meydana gelen olay şaşkınlığa sebep oldu.

Bir vatandaşın ihbarı ile olay yerine giden polis ekipleri, kız yurdunun önünde bulunan elektrik tellerine içi gazete kağıdı ile doldurulmuş ve gelinlik giydirilmiş bir maketle karşılaştı.


Olay yerini güvenlik çemberine alan polis ekipleri, çok yönlü araştırma başlattı. Terörler Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve bomba imha uzmanlarının da olay yerine geldiği sokakta, polis çevrede oturan kız öğrencilerle görüştü.


Öğrenciler, konu ile ilgili bilgilerinin olmadığını söylerken, genç kızlar asılmış gelinliği gülümseyerek takip etti.


Darağacına asılmış gelinlikli kız mesajı veren gelinlikli maketin ne zaman ve kimin tarafından asıldığı bilinmezken, bomba imha uzmanı elektrik şirketinde görevli ekiplerinin sepetli aracına bindi.


Yukarıya kaldırılan sepetle makete ulaşan ve fünye bağlayan bomba imha uzmanı, daha sonra uzaktan kumanda ile şüpheli gelinliği havada patlattı.


İçinden 17 Nisan tarihine ait eski gazeteler çıkan gelinlikle ilgili polis soruşturma başlattı.



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler