HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Onları çok erken kaybettik

Onları çok erken kaybettik

Bazı yıldızların ömrü o kadar kısa oldu ki hayranları onlara doyamadı. İşte o genç yaşta kaybettiğimiz erken kayan yıldızlar...

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Eski Türkiye güzeli bir annenin ve ABD'li bir babanın çocuğu olarak dünyaya gelen ünlü sinema yıldızı, dedesinin ölümünden altı gün sonra, kalp krizi sonucu 35 yaşında hayatını kaybetti.


Ünlü sunucu Defne Joy Foster, Caddebostan Tanzimat Sokak'taki evinde ölü bulundu.

Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


ATV'de bir süre önce yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisinin oyuncusuydu Onur Bayraktar, hız tutkusunun kurbanı oldu.


Tam hayallerini gerçekleştirmeye yaklaşmışken bir trafik kazasının kurbanı oldu. Akarsu öldüğünde henüz 28 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


'Kar Beyazdır Ölüm' şarkı sözlerisıyla hafızalarda yer eden Tekin 23 yaşındayken trafik kazasında öldü.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Türk pop müziğinin harika çocuğu, çok sevdiği motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucunda öldüğünde sadece 26 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Grup Vitamin'in solisti, 29 yaşına bastıktan birkaç gün sonra 17 Ocak 1998 günü İstanbul Bakırköy'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Kanser nedeniyle 32 yaşında hayata veda eden Karadeniz'in asi çocuğu rock müzik yıldızı Kazım Koyuncu.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


"İner misin çıkar mısın" adlı yarışmanın ünlü sunucusu geçirdiği trafik kazası sonucu 35 yaşında öldü.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Muğla'nın Fethiye ilçesi yakınlarında trafik kazasında yaşamını yitiren sanatçı Ajlan Büyükburç 29 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Perihan Savaş'la evli olan Türk sinemasının ünlü aktörü Yılmaz Zafer geçirdiği kalp krizi sonucu 39 yaşında öldü.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Bir Demet Tiyatro'nun "Tombalak"ı 33 yaşında böbrek yetmezliği sonucu öldü.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Devlet Tiyatrosu sanatçısı, yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu uyarması sonucu çıkan tartışmada silahla vurularak öldürüldü. 38 yaşında hayata veda eden sanatçı "geleceğin tiyatro umutlarından biri" olarak gösteriliyordu.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın "Uzak" filmindeki performansıyla Cannes'da en iyi erkek oyuncu ödülünü filmin diğer oyuncusu Muzaffer Özdemir ile paylaştığını göremedi. Trafik kazasında öldüğünde 28 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Türk sinemasının erken kaybettiği oyunculardan olan Mine Mutlu öldüğünde 42 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Yeşilçam'ın ünlü aktörü güneş çarpması sonucu öldüğünde 50 yaşındaydı.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


Avustralyalı aktör, "Brokeback Dağı" filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Oscar'a aday gösterilmiş ve yıldızı bir anda parlamıştı. Ledger, Manhattan’daki evinde ölü bulundu.

[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)


ABD'li model ve televizyon yıldızı 1993'te yılın Playboy güzeli seçilmiş kendinden 63 yaş büyük Teksaslı petrol kralı Howard Marshall'la evliliği magazin gündemini yıllarca meşgul etmişti. Eylül 2006'da oğlunu kaybeden Smith 5 ay sonra aşırı dozda uyuşturucudan yaşamını yitirdi.


Nirvana'nın asi solisti 1991 yılında piyasaya sürdükleri Nevermind albümüyle tüm dünyada tanındı ve geniş bir hayran kitlesi edindi. 1992 yılında Courtney Love ile evlendi ve aynı sene kızı Frances Bean Cobain dünyaya geldi. 1994'te ise yüksek dozda uyuşturucu aldı ve kendini vurarak intihar etti.


20. yüzyılın en ünlü sinema yıldızı ve seks sembolü olan Monroe 1960'ların başında dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin kardeşi Robert Kennedy ile birlikteydi. Yatağında ölü bulunan Monroe'nun ölümü aşırı dozda uyku hapından kaynaklanan intihar olarak resmi kayıtlara geçse de ölüm sebebi üzerine pek çok spekülasyon yapıldı.


1955 ve 1956 yıllarında rol aldığı sadece 3 filmle bir efsane haline gelen James Dean, Porsche 550 Spyder ile yaptığı kaza sonucunda hayata veda etmişti. Filmleri: "East of Eden" (Cennetin Doğusu), "Rebel Without a Cause" (Asi Gençlik), "Giant" (Devlerin Aşkı)


Hollywood'un Marilyn Monroe'ya rakip olarak yaratmaya çalıştığı Mansfield'ın hayatı 34 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazasıyla sona erdi.


Günün birinde Whitney Houston ve Diana Ross kadar ünlü olacağı yolunda tahminler yapılan ve müzik dünyasında hızla yükselen Aaliyah, Bahamalar'daki Abaco Adası’ndan havalanan çift motorlu Cessna tipi uçağın kalkıştan hemen sonra düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.


İddia edildiği gibi Kennedy ailesinin laneti mi yoksa kaderin kötü bir oyunu mu bilinmez; ama John F. Kennedy Jr. da 40 yaşını göremeden hayata veda etti. Genç Kennedy ve eşi bir uçak kazasında öldü.


İngiltere'nin mahsun prensesi Diana, şaibeli bir trafik kazasında öldüğünde 36 yaşındaydı.


Öldüğünde 42 yaşında olan efsanevi şarkıcının bazı hayranları hala onun öldüğüne inanmıyor, onun dünyanın bir yerlerinde yaşadığını düşünüyor.


Popun Kralı” olarak tanınan Afro-Amerikalı efsanevi şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazarı dansçı ve pop yıldızı Michael Jackson 50 yaşındayken hayatını kaybetti. Ölüm nedeni kalp yetmezliği olarak açıklansa da, ilaç ile zehirlendiğinden şüphe edilmektedir.


Efsanevi "The Beatles" isimli müzik grubunun üyelerinden olan ünlü şarkıcı, New York'ta bir tabancadan çıkan kurşunlar yüzünden öldüğünde 40 yaşındaydı.


Çin kökenli aktör ve Kung Fu savunma sanatı ustası 33 yaşında Hong Kong'da beyninde oluşan ödem sonucu hayatını kaybetti.


Bruce Lee'nin oğlu olan Çin kökenli ABD'li aktör The Crow filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla doldurulmuş bir silah ile vurularak öldü.


Pek çok kişi tarafından 1960'ların en önemli sanatçıları ve tüm zamanların en önemli bayan rock müzisyenleri arasında gösterilen Joplin'in hayatı Los Angeles'ta bir motel odasında aşırı dozda uyuşturucudan sona erdi.


Efsanevi The Doors grubunun şair solisti Paris'teki apartman dairesinde küvette ölü bulundu. Raporlara göre aşırı alkole bağlı kalp krizi sonucu öldü; ancak Fransız yasalarına göre ortada suç unsuru olmadığınan otopsi yapılmadı. Bu nedenle 'kertenkele kralı'nın ölümü üzerindeki sır perdesi bugüne kadar hala aralanamadı.


ABD'li ünlü gitarist Londra'da bir otel odasında kusarken boğularak öldü. Raporlara göre bunun nedeni aşırı derece alkol ve 10 tane uyku hapı almasıydı.


Gerçek adı Herlean Carpenter olan ABD'li sinema oyuncusu, 26 yaşında böbrek yetmezliği yüzünden öldü. Filmleri: "Red Dust" (Kızıl Toz), "The Public Enemy" (Halk Düşmanı), "Hell's Angels" (Cehennemin Melekleri)


Dark Blood filminin setinden çıktıktan sonra kardeşleri Rain Joauqin ve sevgilisi Samatha Mantis ile Johnny Depp'in sahip olduğu bara gider. Cadılar Bayramı gecesi River birden kusmaya ve nefes alamamaya başlar. Ambulans çağrılır; ancak saat gece 1:51'de River Phoenix aşırı dozda erion ve kokainden hayatını kaybeder. Filmleri: “Stand By Me” (Yanımda Kal), "The Mosquito Coast" (Sivrisinek Sahili), "My Own Private Idaho" (Benim güzel Idaho'm)


Avustralyalı rock grubu INXS'in yakışıklı solisti Sidney'de otel odasının banyosunda iyice sıkılmış bir kemerle boynundan asılı olarak bulundu.


2Pac ya da Makaveli olarak da bilinen ABD'li rapçi Las Vegas'taki Mike Tyson boks maçından çıktıktan sonra arabasında silahla vurularak öldürüldü.


Sex Pistols grubunun bir dönem bas gitaristliğini yapan ve Punk kültürünün en önemli ikonlarından biri haline gelen Vicious 21 yaşında girdiği eroin koması sonucu New York'taki Greenwich Village otelinde hayatını kaybetti.


Ünlü ABD'li aktör, evinde ölü bulunduğunda sadece 33 yaşındaydı. Sanatçının ölümü çeşitli tartışmalara neden oldu ve nedeni halen kesinlik kazanmadı.


Moda dünyasının devi Versace 50 yaşındayken Andrew Cunanan tarafından vurularak öldürüldü. 15 Haziran 1997’de, her sabah yaptığı gibi yürüyüşe çıktığı bir anda, Miami Beach, Florida’da silahla vurularak öldürüldü. Seri katil Andrew Cunanan, cinayetten kısa bir süre sonra intihar etti.


Rock müziğin efsane grubu Quuen'in solisti Freddie Mercury AIDS'ten kaynaklanan komplikasyonlar yüzünden öldüğünde 44 yaşındaydı.


20'li yaşlarda büyük çıkış yapan Çinli sessiz film yıldızının trajik ölümü onu Çin sinemasının ikon ismi haline getirdi. Genç yıldız, özel hayatının medyada geniş yer bulması ve ayrıldığı eşi ile ilgili problemler yüzünden 24 yaşında intihar etti. Filmleri: "Little Toys" (Küçük Oyuncaklar), "The Goddess" (Tanrıça), "New Women" (Yeni Kadınlar), "National Customs"


Soyu İngiltere Kraliyet Ailesi’ne kadar uzanan varlıklı bir ailenin kızı ABD'li oyuncu, 1960'larda Andy Warhol'un kısa filmlerinde oynayarak ünlendi. Sarhoş bir hayranı tarafından sözlü saldırıya uğradığı gece, ilaç alarak hayatına son verdi. Filmleri: "Poor Little Rich Girl" (Zavallı küçük zengin kız), "Lupe" (Büyüteç), "Ciao! Manhattan" (Hoşçakal! Manhattan)


Yeni albüm çalışmaları için Memphis Tennessee'ye giden Buckley Mississippi Nehri'ne bağlayan Wolf River'de yüzmeye gitti ve kayboldu. Bir hafta sonra bir turist tarafından görülen vücudu karaya çıkarıldı. Alkollü olduğu veya intihar ettiği düşünülen Buckley'in polis raporlarında hiç bir alkol veya uyuşturucu almadığı ortaya çıktı.


"The Client" (Müşteri), "Apt Pupil" (Ölümcül Sır) ve "Bully" filmlerinin yıldızı ve dizi oyuncusu 25 yaşındayken evinde ölü bulundu. Ölüm nedeninin aşırı dozda uyuşturucu olduğu belirlendi.

**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler