HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Günde 15 TL'ye tatil keyfi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla’daki Yassıcaada tesisleri sezonu bu hafta sonu açtı.

Günde 15 TL'ye tatil keyfi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin çok uygun fiyatlarla günübirlik tatil hizmeti verdiği Urla'daki Yassıcaada tesisleri sezonu bu hafta sonu açtı.

İlginin her yıl biraz daha arttığı günübirlik tatilin merkezi Yassıcaada, 8 Eylül'e kadar İzmirliler'i Ege'nin mavi sularıyla buluşturacak.


Büyükşehir Belediyesi'nin günübirlik tatil merkezi Yassıcaada, her yıl olduğu gibi bu yıl da ekonomik tatil yapmak isteyen İzmirlilerin ilk adresi olmaya aday. Gidiş-dönüş vapur seferleri için sadece 15 TL ödeyen tatilciler, sezonun ilk haftasında tertemiz 400 metrelik kumsalı ve aktiviteleriyle tatil köylerini aratmayan Yassıcada'ya akın etti.


KİMİ KUMSALDA KİMİ...

Kimi su kaydırağından kayarak heyecan yaşadı kimi kumsalda uzanarak güneşin tadını çıkardı. Her geçen yıl müdavimleri artan adaya bu yıl yurtdışından gelenler de vardı. Türkiye'ye tatile geldiklerini belirten gurbetçi aileler, vapur iskelesinde ilanları gördükten sonra Yassıcaada'ya tatile gelmeye karar verdiklerini ve çok memnun kaldıklarını söyledi.


Böyle bir tatil imkanı sunduğu için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden tatilciler, "Ailecek tatile geliyoruz ve bütçemiz sarsılmıyor. Adanın denizi çok güzel, çocuklarımızı güvenle denize sokabiliyoruz. Bütün günü hiç sıkılmadan geçiriyoruz" diye konuştu.


BİLETLER ÜÇ NOKTADA SATILIYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilen Yassıcaada'ya İZDENİZ A.Ş.'nin vapur seferleriyle ulaşılıyor.


Vapurlar, Pazartesi günleri hariç saat 08.30'da Karşıyaka iskelesinden, saat 09.00'da Üçkuyular iskelesi'nden hareket ediyor.


İKİNCİ SEFER DE KONUYOR

Hafta sonları, yoğunluğa bağlı olarak aynı saatlerde ikinci vapur sefere konuluyor. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği ada seferlerinin biletleri Karşıyaka, Üçkuyular ve Konak iskelelerindeki Kentkart satış noktalarından mesai saatleri içinde satılıyor.


Yassıcaada'ya gidiş-dönüş ücreti bu yıl 15 TL olarak belirlendi. 7 yaş altı çocuklar ise ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek 'serbest seyahat belgesi'yle adadan ücretsiz yararlanabiliyor.


Adadan dönüş saati 17.45. Yassıcaada'nın 400 metrelik kumsalı ve denizle buluşmak, tatil yapmak isteyenler, yiyeceklerini kendileri getirebilecekleri gibi, Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza A.Ş. tarafından işletilen kafeteryadan da sağlıklı ürünler satın alabiliyor.


Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlilerinin yanı sıra bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaran hazır bulunduruyor.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler