HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güneş tutulması felaket mi getirecek

Bugün gece yarısından sonra 00:56’da Ay ve Güneş Akrep burcunun 0 derecesinde birleşecek, Yeniay doğacak ve Güneş Tutulması meydana gelecek.

Güneş tutulması felaket mi getirecek

Bugün gece yarısından sonra 00:56'da Ay ve Güneş Akrep burcunun 0 derecesinde birleşecek, Yeniay doğacak ve Güneş Tutulması meydana gelecek.

ürkiye Akrep burcu olduğu için bu tutulma Türkiye'miz için önemli diyebiliriz.

Sabit burçtaki tutulmanın etkileri kalıcı olur ve bazı durumlarda beklenmedik şiddetli felaketleri hayatımıza getirebilirler. Parlamento, meclis, para konuları, ulusal finans ve bu alandaki sorunlar sabit burçtaki tutulmalarda sıkça görülebilir.


Peki parçalı güneş tutulmasının etkileri nedir? Bu tutulma neden önemli? İnternethaber.com Astroloji yazarı Demet Baltacı bu doğa olayının etkilerini anlattı.

Bu tutulmada etkileri çok güçlü ve uzun vadeli bir yeniay olacak. Akrep, ölüm, yeniden doğum, dönüşüm, spirütiel, okült konular, psikoloji, gizli, bilinmeyen kavramlar, sırlar, cinsellik, tutkular, hisseli paralar, tıp, şifa, ilaç, kimyasal ürünler, yer altı kaynakları ile ilgili bir burçtur.

Bedenimizde cinsel organlar, böbrekler, kalın bağırsak, anüs, prostat akrep burcu ile bağlantılıdır. Bu bölgelerdeki hassasiyetler ve hastalıklar ortaya çıkabilir.


Sabit nitelikli bir tutulma olduğu için önümüzdeki altı aylık dönemde tutulma enerjileri altında olacağız. Önümüzdeki yıl Mart sonuna kadar bu tutulmanın etkileri yaşamımıza dahil olmaya devam edebilir.

Tutulma en fazla Akrep-Boğa hattını etkileyecek. Diğer sabit burçlar Aslan ve Kovaların ilk günlerinde doğanlar da tutulma enerjileri ile önemli değişimler içerisine girebilirler. Özellikle doğum günü 23-26 Ekim Akrepler, 20-24 Nisan Boğalar, 23-26 Temmuz Aslanlar, 21-24 Ocak Kovalar bu tutulmadan birinci derece etki alabilirler. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte yaşamlarında yenilikler ve yön değişimleri olabilir.


TUTULMANIN TÜRKİYE'YE ETKİSİ

Tutulma ülkemizin beşinci evinde gerçekleşecek. Güneş ülke yönetimi, liderler ve ünlü kişilerin doğal yöneticisidir.

Beşinci ev genel olarak halkın refahı, mutluluğu, zevkleri, gençler, çocuklar, doğumlar, eğitim, turizm, sanat, sanatçılar, ünlü kişiler, sporcular, eğlence yerleri, ekonomi, spekülatif piyasalar, kalp doktorları ile ilgilidir.

ÖLÜMLER OLABİLİR

Sanatçılar, ünlü kişiler arasında dikkat çekici gelişmeler olabilir, önemli sanat eserleri ortaya çıkabilir. Akrep ölüm ve dönüşümle ilgili olduğu için kayıplar da meydana gelebilir.


BU ALANLARDA GERİLİMLER OLACAK

Tutulma yöneticisi Mars haritanın altıncı evinde İkizler burcunda yerleşen natal Ay'ın karşısında yer alıyor. Ay halkı temsil eder. Altıncı ev toplum sağlığı, hastaneler, sağlık çalışanları, hizmetliler, işçiler, asker, ordu, polis, donanma ile ilgili olduğu için bu alanlarda stres meydana gelebilir.

Akrep burcu para ve ekonomi ile bağlantılı ve finansal piyasalarda meydana gelecek huzursuzluk tüm kesimleri zorlayabilir.

Ancak tüm bunlara rağmen genel anlamda tutulma iyi enerjileri içinde barındırıyor, sorunlarımızın çözümü adına bazı yeni adımlar atılabilir, kararlar verilebilir. Türkiye için yeni bir dönem başlayabilir.


TUTULMANIN BURÇLARA ETKİSİKOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yeniay ve Güneş Tutulması maddi durumunuzu etkileyecek önemli değişim ve başlangıçlar meydana getirebilir. İşbirliklerinizden gelir elde edebileceğiniz gibi, emeklilik, sigorta, miras, nafaka vb. hisseli paralarla ilgili uzun vadeli kalıcı yapılandırmalar söz konusu olabilir. Aşk ve cinsel yaşamınızda tutku ve romantizm artabilir.


BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeniay ve Güneş tutulması ilişkilerinizle ilgili yeni kararlar almanıza ve başlangıçlara imkan verebilir. Yaşamınızdaki aşk, tutku, cinsellik ve romantizm artabilir. Evilik, iş ortaklığı, yakın arkadaşlar ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili uzun vadeli kalıcı yapılandırmalar söz konusu olabilir.


İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Yeniay ve Güneş Tutulması iş ve çalışma koşullarınızda yenilikler ve kariyerinizi destekleyecek uzun vadeli yapılandırmalar meydana getirebilir. Sağlığınız, günlük rutinleriniz ve diyetinizde olumlu değişimler yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Yeniay ve Güneş Tutulması aşk ve duygusal yaşamınızda tutku ve romantizm arttırabilir. Aşık olabilir, yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılığınızın artması kişisel başarılarınızı arttırabilir. Hamilelik, doğum ve çocuklarla ilgili konularda arzularınıza kavuşabilirsiniz.


ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yeniay ve Güneş Tutulması ev, yuva ve ailenizle ilgili kavramlarda yenilikler gündeme getirebilir. Ev, emlak, mülk alımı, satımı, taşınma, evlilik ve yuva kurma, yer değişikliği, emeklilik vb.kavramlarda gelişmeler olabilir. Aile üyeleri ve ebeveynler ile ilgili konular da sizi meşgul edebilir.


BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeniay ve Güneş Tutulması iş ve ticari girişimlerinizde gelirlerinizi arttıracak yeni bir anlaşma ve sözleşme gündeme getirebilir. Yazılı ve sözlü iletişimleri daha iyi kullanabilir, reklam, halkla ilişkiler, promosyon, sosyal medya vb. çalışmalar yapabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili yeni yapılandırmalar olabilir.


TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Yeniay ve Güneş Tutulması para ve maddi kazançlarınızı etkileyecek yeni iş projeleri ve gelir kaynakları ortaya çıkarabilir. Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak ve maddi sorunlarınızı çözümleyecek uzun vadeli yapılandırmalar söz konusu olabilir. Değerli bir eşya satın alabilir, yatırım yapabilirsiniz.


AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Yeniay ve Güneş tutulması yaşamınızda önemli başlangıçlar ve değişimler meydana getirebilir. Kariyer, iş, günlük rutinleriniz ve ilişkilerinizde değişimler yaşayabilirsiniz. Yaşamınızda aşk, tutku ve cinsellik güçlenirken, kişisel görünümünüz, sağlığınız ve imajınızda estetik değerler ön plana çıkabilir. Maddi hedeflerinize ulaşmanız mümkün.


YAY (23 Kasım-21Aralık)

Yeniay ve Güneş Tutulması manevi ve ruhsal konuları daha fazla yaşamınıza çekebilir. Tedavi, rehabilitasyon, başkalarına yardım amaçlı hastane, klinik vb. yerlerde bulunmanız gerekebilir. Zararlı bir alışkanlık ve bağımlılıktan kurtulmak için daha kararlı davranabilir ve başarılı olabilirsiniz.


OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeniay ve Güneş Tutulması arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde yeni başlangıçlar ve değişimler meydana getirebilir. Size iş ve kariyerinizde destek olacak önemli bir kişi ile tanışabilirsiniz. Arkadaşınızın yaşamında evlilik ve iş kurma gibi önemli değişimler olabilir. Dernek, vakıf, clup vb. yerlere üye olabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz.


KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Yeniay ve Güneş Tutulması iş ve kariyer yaşamınızda önemli bir fırsat ve güçlü değişimler meydana getirebilir. İş arıyorsanız bulabilirsiniz, kariyerinizde bir terfi, atama, yer değişikliği yaşayabilirsiniz. Toplum önündeki statünüzü değiştirecek bir evlilik veya iş ortaklığı da gündeme gelebilir.


BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yeniay ve Güneş Tutulması yüksek öğrenim, yurtdışı bağlantılı konular, medya, yayıncılık ve hukuksal kavramlarda güçlü değişimler ve yeni başlangıçlar meydana getirebilir. Yaşama daha geniş bir açıdan bakarak, hedeflerinizi büyütebilirsiniz. Keyifli ve romantik bir seyahate çıkmanız mümkün.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler