HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Haftanın kareleri 18 24 Nisan

Barcelona'nın başarılı futbolcularından Gerard Pique ligde oynanan Valencia CF mücadelesi öncesinde iki oğluna sahayı gezdiriyor.

Haftanın kareleri 18 24 Nisan

Barcelona'nın başarılı futbolcularındanGerard Pique ligde oynanan Valencia CFmücadelesi öncesinde iki oğluna sahayı gezdiriyor.

İSPANYA


Amnesty International (Uluslararası Af Örgütü) Akdeniz'de hayatını kaybeden kaçak göçmenlerin anısına Brighton'da sessiz bir protesto düzenledi.

İNGİLTERE


Brezilya'nın Sao Paulo kentinde bulunan Corinthians takımının taraftar kulübüne, silahlı kişiler baskın düzenledi. Saldırının ardından bir kadın cep telefonu ile yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.

BREZİLYA


Almanya'da Auschwitz toplama kampında görev yaptığı belirlenen 93 yaşındaki Oskar Groening'in yargılanmasına başlandı.

ALMANYA


Şili'de faaliyete geçen Calbuco Yanardağı'nın külleri, ülke sınırıı aştı. 40 yıl sonra faaliyete geçen ve yüksek miktarda kül püskürten Calbuco, başkent Santiago'nun bin kilometre güneyinde yer alıyor.

ŞİLİ


Dünyanın en eski şehirlerinden İtalya'nın başkenti Roma'nın, 2 bin 768'inci 'doğum günü', Roma İmparatorluğu dönemine özgü kıyafetler giyen 2 bin figüranın katıldığı yürüyüş ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İTALYA


Göstericiler Sewol ferdibot kazasıının yıldönümünde polisle çatıştı.

GÜNEY KORE


Bir kadın Rana Plaza binasının çöktüğü felaketin ikinci yılında kaybettiği yakını için gözyaşı döküyor.

BANGLADEŞ


Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, ülkenin eski lideri (babası) Kim Jong-il'in mareşal unvanı almasının 23'üncü yıldönümünü kutlamak adına ülkenin en yüksek dağı Paektu'ya çıktı.

KUZEY KORE


Komedyen Amy Schumer,Kim Kardashian Kanye West (solda)çifti objektiflere poz verecekken kendini yere attı.

ABD


Hava saldırıları sonrasında evi kullanılamaz hale gelenSuriyeli çocuk moloz yığınları arasında objektiflere poz veriyor.

SURİYE


Japonya'da bir mahkemenin deprem bölgesi "Sendai"deki nükleer reaktörlerin yeniden çalışmaya başlamaması için yapılan başvuruyu reddetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Başbakanlık binasının çatısında, az miktarda radyasyon taşıyan bir "insansız hava aracı" bulundu.

JAPONYA


Irak askeri top atışıyla Bağdat'ın batısındaki Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) mevzilerini hedef alıyor.

IRAK


Color Run, Paris'te koşuldu. Koşu boyunca katılımcıların üzerine yol boyunca rengarenk gıda boyaları sıkılıyor.

FRANSA


Ukrayna'da maden işçileri, maaşlarının ödenmemesini ve kömür ocaklarının kapatılmasını başkent Kiev'de protesto etti.

UKRAYNA


Sao Jose futbol takımının kadın yıldızları dostluk maçı öncesi son hazırlıklarını yapıyor.

BREZİLYA


Batan bir kaçakçı teknesinden kurtarılan kişiler sahile taşınıyor.

YUNANİSTAN


Japonya'nın yeni hızlı treni Maglev saatte 603 kilometre hıza ulaşarak dünya rekoru kırdı. Rekor anı trendeki yolcular tarafından saniye saniye böyle izlendi.

JAPONYA


ABD, insansız savaş uçağı teknolojisinde yeni bir adıma daha imza attı. İlk kez bir insansız savaş uçağına havada yakıt ikmali yapıldı.

ABD


İç savaşın yaşandığı Ukrayna'da bir okulda bulunan onlarca kullanılmış gaz maskesi çatışmaların acı yüzünü tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.

UKRAYNA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler