HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayalleri süsleyen bir yer

Bali, Endonezya'daki yaklaşık 17 bin adadan en turistik olanı. Tapınakları, maymun ormanları ve tabii ki muhteşem doğasıyla ünlü.

Hayalleri süsleyen bir yer

Bali, Endonezya'daki yaklaşık 17 bin adadan en turistik olanı.Tapınakları, maymun ormanları ve tabii ki muhteşem doğasıyla ünlü.


Tanrıların adası” olarak nam salan Bali, 1960'larda turizmle tanışıp hızla Endonezya'nın vitrinine dönüşmüş durumda.


Yatırımlar adaya akmış, uluslararası zincirler otel, lüks tatil köyleri açmış. Büyük, küçük büyüleyici tesisler turislerin adaya akın etmesine neden oluyor.


Hayalleri süsleyen otellere bir örnek adada bulunan Bambu Indah..


Kanada doğumlu mücevher tasarımcısı John Hardy ve Amerikalı eşi Cynthia, John Hardy'nin kendi adını taşıyan şirketlerinin satışı sonrası Bambu Indah (Güzel Bambu) adını verdikleri tesisi satın almışlar.


John ve Cynthia Hardy, Bali'de bulunan 10 adet antika Cava gelinlik evini satın aldıktan sonra, kendilerini ziyarete gelen yakın akrabalarını ve arkadaşlarını ağırlayabilmek için evleri dekore etmeye başlamışlar.


Bu evler ve üzerinde yaşadıkları toprak, zamanla ilham verici, güzel ve yaratıcı Bambu Indah eko butik otele dönüşmüş.


Bambu Indah, Ubud'un merkezine 15 dakikalık, Ngurah Rai Havaalanı'na bir saatlik mesafede yer alıyor.


Yürüyüş ve bisiklet için popüler bir lokasyon olan Batukaru Dağı ise, yaklaşık 1,5 saatlik bir uzaklıkta.


Tesisin tüm odalarında klima, ücretsiz Wi-Fi, mini bar ile buzdolabı mevcut. Ama odaların hiçbirinde TV ya da radyo bulunmuyor. Doğanın dinlendirici sesleri, tesisin tamamına hakim.


Bambu Indah'ın konukları, doğal yüzme havuzunda yüzebiliyor, dinlenebiliyor ve bünyesindeki spa merkezinde geleneksel Bali masajı ile rahatlayabiliyor.


Bambu Indah'ta, tesisin organik bahçesinde yetiştirilen ya da yerel pazardan satın alınan taze ürünlerle geleneksel tarifler hazırlanıyor.









Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler