HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hayatınızı kısaltan 10 beklenmedik şey

Alternet'in yaptığı araştırmaya göre maço erkekler daha rahat erkeklere göre yüzde 46 daha kısa yaşıyor.

Hayatınızı kısaltan 10 beklenmedik şey

Alternet'in yaptığı araştırmaya göre maço erkekler daha rahat erkeklere göre yüzde 46 daha kısa yaşıyor.


Discovery Health'in araştırmasına göre yüksek miktarda mikrodalgada ısınan patlamış mısır tüketmek akciğerlerinizde rahatsızlığa sebep olduğundan yaşam süresini kısaltabiliyor.


UK Daily Mail'in haberine göre büyük göğüslere sahip bir kadın normal ölçülerde göğüsleri olan kadınlara kıyasla 5 yıl daha kısa yaşıyor.


WebMD'nin araştırmasına göre, 55 yaşında emekli olanların sonraki 10 yıl içinde ölmesi 65 yaşında emekli olanlara kıyasla yüzde 89 daha olasılıklı.


Cal Berkeley'in araştırmasına göre, diş ipi kullanmayan kişilerde kalp rahatsızlığı meydana gelmesi ihtimali artıyor bu da 6 sene daha erken ölmenize sebep olabiliyor.


UK Daily Mail'in yaptığı araştırmaya göre, düzenli olarak uyku hapı kullananların, kullanmayanlara göre erken ölme riski 4.6 kat fazla.


The Guardian'ın haberine göre her gün 2 saat televizyon izlemek hayatınızdan 1.4 yıl eksiltebiliyor.


Hubpages and CBS News'in haberine göre, Kaliforniya Üniversitesi'nin 1 milyon insan üzerinde yaptığı 6 yıllık araştırma, günde 8 saat uyuyanların 6 veya 7 saat uyuyanlara kıyasla daha erken öldüklerini ortaya koydu.


The American Journal of Preventative Medicine'in araştırmasına göre, gündelik işlerinizin süresi uzadıkça hayatınız kısalıyor.


NBC Washington'ın haberine göre, her gün 100 gramdan fazla kırmızı et tüketenler tüketmeyenlere göre erken ölmeye yüzde 30 daha yatkın.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler