HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hindistan'ın fil adamı Chana Lal

Hindistan'ın fil adamı Chana Lal

Hindistan'ın Lucknow bölgesinin dışındaki bir köyde yaşayan 35 yaşındaki Chana Lal, Hindistan'ın fil adamı olarak anılıyor.


35 yaşındaki Chana Lal göğüsüne kadar uzanan yüzündeki tümörden dolayı ne rahatlıkla yemek yiyebiliyor ne de konuşabiliyor.


Geçtiğimiz yıl yüzünde bulunan 4 kilogram ağrılığındaki tümörü ameliyat ile aldıran Chana Lal ameliyat sırasında az kalsın kan kaybından öleceğini ve doktorların birdaha ameliyat olmasının ölüm riski taşıdığını belirtmesi üzerine yüzündeki tümör ve yaşattığı ağrılar ile yaşamaya alışmaya çalışıyor.


Kuzenleri tarafından bakılan ve destek çıkılan Chana Lal çirkin bir yüze sahip olmaktan ötürü çok üzgün olduğunu kendisini dahi aynaya bakamazken insanların onun yüzüne bakmasını beklemediğini belirtti.


Kendisi gibi aynı sorunu yaşayan son kişinin ameliyat sırasında kan kaybından ölmesi dolayısı ile ameliyat olarak yaşadığı sorundan kurtulamayan Chana, tüm ümitlerini yitirdiğini belirtti.


Yaşadığı yüz tümörünün ilk safhalarında ailesi tarafından köyünün yakınlarındaki hastaneye götürülen Chana Lal 15 bin rupi (547 TL) masraf çıkaran hastaneye durumları olmadığından dolayı tedavi olamadığı annesinide kendisine duyduğu üzüntüden kaybettiğii belirtten Chana Hindistan'ın fil adamı olarak anılmaktan mutlu olmadığını fakat bu şekilde yaşamak zorunda olduğunu belirtti.



          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler