HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollywood yıldızları hack'lendi

Apple kullanıcılarına sunduğu depolama hizmeti veren iCloud hack'lendi. Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğrafları çalındı ve internette dolaşıma sokuldu.

Hollywood yıldızları hack'lendi

Apple kullanıcılarına sunduğu depolama hizmeti veren iCloud hack'lendi. Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğrafları çalındı ve internette dolaşıma sokuldu.


Fotoğrafları çalınanlar arasında Oscar ödüllü Jennifer Lawrence da var. Lawrence'ın sözcüsü "Kişisel dokunulmazlıklara yapılmış rezil bir saldırı" olarak nitelediği olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.


Fotoğrafları çalınanlar arasında olan Kate Upton ise henüz bir açıklama yapmadı.


Çıplak fotoğrafları çalınan oyuncu Mary E. Winstead ise Twitter hesabından "Eşimle beraber çektiğimiz özel fotoğraları uzun zaman önce silmiştim" açıklamasında bulundu. Winstead'ın fotoğrafları telefondan sildiği ancak iCloud'dan silmediği anlaşılıyor.


Hack skandalının mağdurlarından Ariana Grande'nin sözcüsü BuzzFeed'e yaptığı açıklamada kendisine ait olduğu öne sürülen fotoğrafların sahte olduğunu açıkladı.


Fotoğrafları dolaşıma sokulan ünlülerden Victoria Justice da kendisinin olduğu söylenen fotoğrafların sahte olduğunu açıkladı.


Olaydan sonra #IfMyPhoneGotHacked etiketi Twitter'da dünya çapında en çok konuşulan konular (trending topics) arasına girdi.


Daha önce fotoğraf ve videoları çalınarak internette dolaşıma sokulanlar arasında Selena Gomez, Cara Delevingne, Kim Kardashian ve Mary-Kate Olsen da vardı.


2012'de aralarında Christina Aguilera, Mila Kunis ve Scarlett Johansson gibi ünlülerin de bulunduğu bir sızıntı daha yaşanmıştı. Bu sızıntının sorumlusu hacker Christopher Chaney 10 yıllık hapis cezasına çarptırılmıştı.


Sızıntıyı 4chan isimli internet sitesinde yapan kişi elinde başka ünlülere de ait birçok fotoğraf ve videonun olduğunu iddia etti. Listedeki diğer isimlerle ilgili materyalleri de ileride yayınlayacağını da ekledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler