HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hollywood'un depresyondaki ünlüleri

Geçirdiği depresyon sonucunda 63 yaşında hayatına son veren Robin Williams’ın ardından gözler diğer Hollywood yıldızlarına çevrildi. Depresyon olan ve intihara meyilli olan dünyaca ünlü yıldızlara para ve şöhret de mutluluk getirmedi.

Hollywood'un depresyondaki ünlüleri

Geçirdiği depresyon sonucunda 63 yaşında hayatına son veren Robin Williams'ın ardından gözler diğer Hollywood yıldızlarına çevrildi. Depresyon olan ve intihara meyilli olan dünyaca ünlü yıldızlara para ve şöhret de mutluluk getirmedi.

Robin Williams'ın tüm dünyayı şaşırtan intihar haberi, insanlara ‘Amerikan Rüyası'nı sorgulatarak, büyük bir gülümsemenin ardında büyük bir hüznün saklı olabileceğini de hatırlatmış oldu.

Robin Williams para ve şöhretin tek cevap olmadığının da bir kanıtı oldu. Üstelik Hollywood dünyasında psikolojik sorunlar yaşayan tek kişi o değil. İşte o ünlülerden birkaçı:


Michael Douglas'la evli olan ünlü aktris Catherine Zeta Jones'un bipolar bozuklukla savaşı çok konuşulmuştu. Zeta Jones, kocasının kanser hastalığının da, deprasyona girmesinde etkili olduğunu açıklamıştı.


Hollywood'un depresyondaki ünlüleri "Davetsiz Çapkınlar" (Wedding Crashers) filmiyle ünü perçinlenen Owen Wilson, 2007 yılında depresyon sonucu intihara teşebbüs etti. Yıldızın bu teşebbüsünü avukatı da, doğrulamıştı.


Komedyen Rob Delaney Pazartesi gecesi Williams'ın ölümünün ardından blogunda açıklama yaptı. Delaney depresyonla savaşını anlattığı bir makale de paylaştı.


Şarkıcı Billy Joel 11 Eylül saldırısı sonrasında derin bir karamsarlığa düştü. Joel uzun süre alkolle mücadele etti.


Matthew Perry de alkol ve ilaçlara olan bağımlılığını yenmek için mücadele ettiğini açıklamıştı. Perry uzun süre depresyonda olduğunu da söylemişti.


ABD'li ünlü talk şovcu Ellen DeGeneres eşcinsel olduğunu açıkladıktan sonra baskılar sonucu depresyona girdiğini itiraf etmişti.


Amerikan televizyon dizisi "Mad Men"in yıldızı Jon Hamm ise, babasının ölümü üzerine girdiği depresyonla gündeme gelmişti.


Ashley Judd da, depresyona girdiğini şu sözlerle itiraf etmişti: "2006'da rehabilitasyon merkezine gitmeseydim, ölebilirdim."

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler