HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İçler acısı bir hayvanat bahçesi

Geçtiğimiz günlerde Daily Mail muhabiri Richard Shears'ın fotoğraflarını çekerek dünyaya duyurduğu, Endonezya'daki içler acısı hayvanat bahçesinden korkunç bir haber daha geldi.

İçler acısı bir hayvanat bahçesi

Geçtiğimiz günlerde Daily Mail muhabiri Richard Shears'ın fotoğraflarını çekerek dünyaya duyurduğu, Endonezya'daki içler acısı hayvanat bahçesinden korkunç bir haber daha geldi. Buna göre Michael isimli 18 aylık bir Afrika aslanı, kafesinin içinde asılmış halde bulundu.


Bu korkunç olay, aynı hayvanat bahçesinde mide sorunu yaşayan bir antilobun kendi kafesinde öldüğü haberlerinden sadece 24 saat sonra geldi. Jakarta Globe'un haberine göre Michael, başını çelik kabloların arasında sıkıştırdı ve burada boğularak öldü.


Michael'ın ölümü tüm dünyada hayvan severlerin tepkisine neden olurken hayvanat bahçesinin kapatılması fikri de bir çözüm oluşturmuyor çünkü buradaki hayvanları sahiplenmek isteyen bir hayvanat bahçesi henüz çıkmadı.


Daily Mail muhabiri Richard Shears'ın Endonezya'nın Surabaya kentindeki hayvanat bahçesini ziyaret edip, hayvanların ne kadar korkunç şartlarda tutulduğunu ortaya çıkardığı kareler...

Dört ayağından zincirlenen ve bu yüzden ne ileri ne geri hareket edebilen fil de acınası şartlarda yaşayan hayvanlardan biri.


Hayvanat bahçesi çalışanları, geçtiğimiz son üç ay içinde 50'den fazla hayvanın öldüğünü söylüyor.


Geçtiğimiz yıl da hayvanat bahçesinde bir zürafa, karnındaki 20 kilogram ağırlığında bir plastik torba yüzünden ölmüştü.


Hayvanat bahçesindeki bir deve ise yeterli beslenemediği için zayıf düşmüş, neredeyse kemikleri sayılacak bir halde.


Güney Amerikalı kahverengi maymun, muhabirin objektifine üzgün bakışlar atıyor.



Orangutanların kafeslerinde ise fareler cirit atıyor.


Kuşlara ayrılan bölümde ise 150 tane pelikan bir arada aynı kafesin içinde tutuluyor.


Hayvanat bahçesi yetkilileri, daha önce yaşamını yitiren bir zürafanın iskeleti için basit bir sergi alanı oluşturdu.


Bu Sumatra kaplanı ise ufacık kafesinde yaşamaya çalışıyor. Hayvanat bahçesinde geçtiğimiz yıl bir kaplan, formaldeit bulaşmış et yediği için ölmüştü.




Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler