HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlk defa göründü

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen kuvvetli fırtınadan sonra görüldüğü belirtilen ölü yaratığın gizemi çözülemedi.

İlk defa göründü

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen kuvvetli fırtınadan sonra görüldüğü belirtilen ölü yaratığın gizemi çözülemedi.

Kaliforniya Santa Barbara plajının kumsalında sahile vuran esrarengiz yaratığın denizden mi yoksa karadan mı geldiği bilinmezken, azılı keskin dişleri, tüysüz vücudu ve keskin pençeleri dikkat çekti. Bilim adamlarının incelemeye aldığı esrarengiz yaratığın ne olduğu araştırılıyor.


Bundan iki yıl öncede 2012 Haziran'ın da, Josh Menard isimli sörfçü, Tahoe Gölünde sörf yaparken karaya vuran ölü bir yaratığın fotoğrafını çekerek paylaşmıştı. 60 santim uzunluğundaki bu yaratığın da gölden mi ormandan mı geldiği anlaşılamamıştı.


Santa Barbara plajı çevresinde yazlıkları olanlar ya da ikamet edenler, kumsala vuran yaratığı gördükten sonra dehşete kapılırken,esrarengiz yaratığın benzerlerinin ya da devamının olup olmadığı tartışmaları çevredekileri ürkütmeye başladı. İnsanlar evlerinden çıkmazken, Santa Barbara plajları da adeta bomboş kaldı.


2013 yılında İspanya'nın güneyindeki Villaricos kasabasında sahilde bulunan 4 metrelik gizemli deniz canlısının cesedi tartışmaya yol açmıştı.



2013 yılında Vietnam'da mavi balina cinsi olduğu ve kıyıya vurduğu iddia edilen bu yaratık, kamyona güçlükle yüklenebilmiş, genetiği bozulmuş bir deniz canlısını andıran devasa yaratık bir çeşit balinaya benzetilmişti.


Bu yılın Şubat ayında Avustralya'da sahile vuran 1.5 metrelik dev denizanası görenleri hayrete düşürdü. Uzmanlar, daha önce de bölgede büyük denizanalarının görüldüğünü ama bu kadar büyüğüne rastlanmadığını söyledi.


Fransa Bidart sahilinde bulunan bu yaratığın gizemi hala çözülemedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler