HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Genç kızın akıl almaz özelliği!

28 yaşındaki 'İnsan Barbie' Valeria Lukyanov görünüşüyle Barbie'nin küçük kız kardeşi Skipper'a çok benziyor.

Genç kızın akıl almaz özelliği!

28 yaşındaki 'İnsan Barbie' Valeria Lukyanov görünüşüyle Barbie'nin küçük kız kardeşi Skipper'a çok benziyor.


21 yaşındaki Alina Kovalevskaya oyuncak bebek gibi görünüyor , yürüyor, konuşuyor; o da tıpkı Barbie gibi ve YouTube'daki videosuyla her gün yüzlerce kişinin ilgisini çekiyor.


Valeria'nın daha genç olan rakibi Alina'nın upuzun sarı saçları var ve çoğunlukla göz lensi kullanıyor.


21 yaşındaki Odessa Ukrayna'nın Odessa şehrinden ve diğer gerçek Barbie Valeri'da aynı kentten.


Alina Odessa Üniversitesi'nde psikoloji okuyor ve 2 çocuk istediği hatta birgün belki çocuk da evlat edinebileceğini söylüyor.


Alina'nın Rus sosyal ağı VK'da birsürü takipçisi var ve sık sık aşk itirafları ve evlilik teklifleri alıyor.Fakat o hala kendi gerçek 'Ken'ini'' arıyor.


Etnik görüşleri yüzünden tartışma yaratan Valeria, GQ dergisine verdiği röportajda ırklar arası evliliğin insan ırkını çirkinleştirdiğini ve estetik ameliyat oranlarını arttığını söyledi.


Valeria ilk olarak 2012 yıllarında ününe kavuştu. Görüntüsünden dolayı insanlar bu hale gelmek için çok fazla sayıda estetik ameliyat geçirdiğini düşündüler.Valeria ise sadece göğüslerinin büyüttürdüğünü , kalan görüntüsünü diyete ve egzersiz yapmasına bağlı olduğunu iddia etti.



Alina makyajsız doğal haliyle de Barbie'ye benzediğini çünkü büyük gözleri , küçük burnu ve küçük ,dolgun dudakları olduğunu söylüyor.









Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler