HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşı küçük kızı kandırıp tecavüz etti

Yaşı küçük kızı kandırıp tecavüz etti

BURSA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Göynükbelen beldesinde M.Ö. isimli şahıs, kızı İ.Ö.'nin O.B. isimli zanlı tarafından çeşitli tarihlerde kandırılarak ilişkiye zorlandığını iddia etti. Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı inceleme neticesinde zanlı O.B., Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. O.B., ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.


İSTANBUL (İHA) - Bahçelievler Yenibosna'da inşaatta kullanılan bir vinç, Elvan Çikolata'nın sahibinin de içinde bulunduğu 350 bin TL'lik otomobilin üzerine devrildi. Araç içinde bulunan işadamı Mustafa Kadiroğlu ve şoförü, yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

[**

**](https://www.mynet.com/istanbulda-akil-almaz-kaza-2689884-myvideo)

Alınan bilgiye göre, bir alışveriş merkezinin inşaatında kullanılan vinç, Değirmencibahçe Caddesi üzerinden geçmekte olan ve içerisinde Elvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kadiroğlu'nun (74) da bulunduğu 34 K 9837 plakalı lüks otomobilin üzerine devrildi. Kazada Kadiroğlu'nun kaburgalarının kırıldığı öğrenilirken, şoförü de ağır yaralandı. Vincin altında kalan 350 bin TL'lik araç ise kullanılmaz hale geldi. Yaralılar, çevreden yetişen vatandaşlar tarafından International Hospitol'e kaldırıldı. Görevliler, kazanın ardından vincin kaldırılması için çalışma başlattı.

Alınan bilgiye göre olay 11.45 sıralarında Yenibosna Değirmenbahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki bir alışveriş merkezi inşaatında kullanılan vinç, bilinmeyen bir nedenle devrildi. Yoldan geçen 34 K 9837 plakalı lüks otomobilin üzerine devrilen vinç, sürücünün yaralanmasına neden oldu. İnşaatta çalışan işçiler ve çevreden geçen vatandaşlar sürücünün yardımına koştu. Otomobilden çıkartılan sürücü, bir taksiye bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Devrilen vincin kaldırılması için ise çalışma başlatıldı.


Samsun'da duran yük treninin altından geçmeye çalışan genç, trenin hareket etmesi üzerine sol ayağa diz altından koptu ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

SAMSUN (İHA) - Tekkeköy ilçesi Örnek Sanayi Sitesi'nde bir mobilyacıda çalışan Ferhat D. (17), sanayi sitesinde arkadaşlarıyla birlikte gezerken Samsun-Çarşamba ilçesi arasında bulunan rayların üzerinden geçmek istedi.

Samsun merkez ile Yeşilyurt Limanı arasında hurda demir taşıyan 44751 sefer sayılı tren raylar üzerinde durdu. İddiaya göre, trenin geçişini beklemeyen ve altından geçmeye çalışan Ferhat D., trenin hareket etmesi üzerine sol ayağı diz altından tren ile raylar arasında sıkıştı. Ayağı kopan Ferhat D., vücudunun çeşitli yerlerinden de yaralandı. Durumu fark eden makinist treni hemen dururken, arkadaşları tarafından rayların kenarına alınan genç, kendinden geçti. 112 Ambulans Servisi'ne haber verilmesinin ardından kopan ayağıyla Mehmet Aydığın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getiren gencin ilk muayenesinde ayağının dikilemeyecek durumda olduğu belirlendi. Hemen ameliyata alına gencin sol ayağının bilek kısmından kesileceği öğrenildi. Hastaneye koşan yakınları ise raylar üzerinde önlem alınmamasına tepki gösterdi.


Tekirdağ'da otobüsün girdiği dinlenme tesislerinde 50 kuruş tuvalet parası vermemek için yolun karşındaki ağaçların arasına gitmek isteyen yaşlı adam otomobilin altında kaldı.

Feci şekilde can veren yaşlı adam 130 metre sürüklendi.

Alınan bilgiye göre; İstanbul'da yaşayan emekli Ali Gürer (77), eşi Makbule Gürer ile birlikte yeni yılı Malkara'daki ablasının yanında geçirmek için otobüsle yola çıktı. Özel bir seyahat firmasına ait olan otobüs Tekirdağ-Malkara karayolunun 25'nci kilometresindeki Üner Dinlenme Tesislerinde mola verdi. Prostat hastalığı nedeniyle tedavi gören yaşlı adam dinlenme tesislerindeki tuvalete giderek ihtiyaç gidermek istedi. Ancak tuvaletin paralı olduğunu gören Ali Gürer, tesislerin karşındaki ağaçlık alana gitmek istedi. Karşıdan karşıya geçerken karanlık yolda Malkara istikametinden Tekirdağ'a giden İmdat Kaya yönetimindeki 34 FVC 95 plakalı otomobilin çarptığı yaşlı adam 130 metre sürüklendikten sonra parçalanarak hayatını kaybetti.

Yaşlı adamın eşi Makbule Gürer kazayı dinlenme tesislerinden ayrılmak üzere olan otobüste öğrendi. Otobüsün kalkacağını anlayan Makbule Gürer, 'Beyim otobüste yok, onu bekleyelim' diyerek otobüsü durdurdu. O sırada kaza olduğunu gören yaşlı kadın eşyalarından eşini tanıyarak gözyaşlarına boğuldu. Jandarma ekiplerine ifade veren yaşlı kadın eşinin prostat tedavisi gördüğünü ve sık sık tuvalete gittiğini söyledi. Gürer, "Dinlenme tesislerine geldiğimizde biraz konuştuk sonra 'ben tuvalete gideceğim' diyerek yanımdan ayrıldı. Tuvaletlerin oraya baktı sanırım paralı olduğunu görünce karşı tarafa gitti. Sonra otobüse bindim. Otobüs kalkacak oldu eşim yok diye bağırdım. Sonra beni aldılar bir kaza oldu bak deyince eşimi tanıdım" dedi.

Olay yerinde yapılan incelemede otomobilin yaşlı adama çarpmasının ardından 130 metre sürüklediği belirlendi. Çarpmanın etkisi ile kafası camdan içeri giren yaşlı adamın kafasının vücudundan koptuğu, diğer organlarının da parçalara ayrılarak yola saçıldığı tespit edildi. Kaza nedeniyle Malkara-Tekirdağ karayolu 2 saatliğine trafiğe kapatılırken, yoldaki parçalar jandarma ekipleri tarafından toplandı. Poşetlere konulan yaşlı adamın parçaları Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri otomobil sürücüsünü gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesindeki Bursa Ticaret Borsası İlköğretim Okulu'nda meydana gelen olayda, 13 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi Esra E., çok sevdiği beden eğitim dersinde yaralandı.

Ders sırasında öğretmenlerinin gösterdiği gibi amuda kalkan arkadaşının ayağı başına çarpan Esra E. için ambulans çağrıldı. Olayın etkisiyle şoka giren küçük Esra, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyarak okula koşan baba, ambulansa binerek kızına refakat etti.

Beyin tomografisi çekilen Esra E.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler