HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da 1 Mayıs

1 Mayıs kutlamalarında gözaltılarla başladı.

İstanbul'da 1 Mayıs

1 Mayıs kutlamaları gözaltılarla başladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü valiliğin belirlediği alanlar yerine Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen grubu polis müdahale ederek gözaltına aldı. Önce Beşiktaş ve Okmeydanı'nda ardından da Taksim Meydanı'na giren TKP'li bir gruba müdahale edildi.


Polis, Taksim Meydanı'nda saklandıkları binadan aniden çıkarak eylem yapan göstericileri küçük bir karışıklıktan sonra gözaltına aldı.

Polis, kelepçeleyip yere yatırdığı bir göstericinin başına gelen sokak köpeğini de bir tekme savurarak uzaklaştırdı ve göstericiyi "olası tehlikelerden" korudu.

O anlar Anadolu Ajansı objektiflerine yansıdı.


Taksim'de polisin ayağıyla uzaklaştırmaya çalıştığı köpek, 1 Mayıs'ın en çok konuşulan haberlerinden biri oldu.

PEKİ SONRA NE OLDU?

Polis gözaltına aldığı göstericileri ekip arabasına bindirdi. Ancak köpek vazgeçmedi. Gözaltına alınan eylemcilerin bulunduğu ekip arabasının arkasından havlayarak koşmaya devam etti.















1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Beşiktaş Meydanı'ndan Taksim'e yürümek isteyen gruba polis, tazyikli su ve biber gazı kullanarak müdahale etti.










1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Fulya'dan Beşiktaş Meydanı'na gitmek isteyen bir gruba polis müdahale etti. Ara sokaklarda havai fişek ve taşatan gruba polis, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.




1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü valiliğin belirlediği alanlar yerine Taksim Meydanı'nda kutlamak isteyen 1 Mayıs Tertip Komitesi'nin kararı üzerine, kentte geniş güvenlik önlemi alındı. Okmeydanı'nda toplanarak Taksim'e yürümek isteyen gruplara güvenlik güçleri mühahale etti.















1 Mayıs İşçi Bayramı İstanbul'da, yoğun güvenlik altında geçiyor





1 Mayıs İşçi Bayramı İstanbul'da, yoğun güvenlik altında geçiyor





1 Mayıs İşçi Bayramı İstanbul'da yoğun güvenlik altında geçiyor


İşte İstanbul'dan 1 Mayıs Manzaraları
































1 Mayıs İşçi Bayramı İstanbul'da, yoğun güvenlik altında geçiyor
















Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler