HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte el yapımı IŞİD savar!

İşte dünyada başka örneği olmayan el yapımı 20 araç!

İşte el yapımı IŞİD savar!

Dünyada başka örneği olmayan el yapımı 20 araç

Hepimiz kendi bütçemize göre bir araç sahibi olmayı isteriz. Ancak piyasa şartları ve ekonomik durumlar sebebiyle bazen istediğimiz aracı alamıyoruz. Bu durumda kredi çekmek, para biriktirmek nasıl bir alternatifse o arabayı kendi elimizle yapmak da bir tercih olabilir.

İşte dünyada başka örneği olmayan el yapımı 20 araç!


Bu araçların sahibi otomotiv sektörüne yön veren markalara meydan okuyor.


Çünkü onlar kendi araçlarını kendileri yapıyorlar. İhtiyaç ve zevklere göre şekillendirilebilen bu araçların hepsi, tamamen yaratıcısının elinden çıktı.


Kimisi yarışmak kimisi ise savaşmak için.


Sizler için dünyanın dört bir tarafından el yapımı araçları bir araya getirdik.

(Radikal)













Tüm bu araçlar içerisinde belki de en güvenlisi bu olabilir. İlla el yapımı bir aracınız olsun istiyorsanız, herhangi bir teknik bilginiz yoksa, bu şekilde evde kullanabileceğiniz bir araç yapmanız sağlığınız açısından daha doğru olacaktır. Çünkü trafiğe çıkan el yapımı bir araç her ne kadar özen gösterirseniz gösterin yeterli emniyeti size ve başkalarına sağlayamayacaktır.


IŞİD Savarlar!

Iraklı demircilerin elinden çıkan bu zırhlı personel taşıyıcılar belki de en ilginç el yapımı araçlar. Onlar ulaşım ya da yarışmak için yapılmadı. Onların yapılma amacı sadece savaşmak. Irak ve Suriye'de giderek yayılan IŞİD tehdidine karşın, bölgedeki Kürt direnişçilerin elinden çıkan bu çalışma her ne kadar basit görünse de aslında özellikleri bakımından hiç de yabana atılacak araç değil!


Lastiğine bir kurşun isabet ettiğinde bile yola devam edebilecek şekilde kendini tamir edebilen bu araçlar 100 km hıza çıkabiliyor.


Kağıt üzerinde herhangi bir planı olmayan bu araçlar tamamen savunma ve direnme ihtiyacından doğan fikirlerle doğaçlama şekilde yapılmış.


Bu tip araçları yapmak için gerekli olan gereçlerden mahrum olan demirciler'den Shahbaz Sindi, aracına güveniyor ve aynı şekilde Suriye'de YPG güçlerinin yaptığı diğer araçlar gibi IŞİD'e karşı önemli bir savunma silahı olduğuna inanıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler