HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Japonların güzellik sırrı

Japon kadınlar güzelleşmek için her yolu deniyor...

Japonların güzellik sırrı

Japon kadınlar güzelleşmek için her yolu deniyor...


Şimdi de son trend göğüslerinin altına bağladıkları iplerle daha dik bir görünüm elde etmeye çalışıyorlar...


İşte çizgi film karakterlerine özenen Japon kadınlarının o ilginç fotoğrafları...






Japonya'da bir firma, piyasa sürdükleri garip ürünleriyle sınırları zorluyor.


Firma garip görünüşlü maskeyi günde 10 dakika kullanan herkesin yüzündeki yaşlanma belirtilerinin en aza ineceğini iddia ediyor.


Gergin bir şekilde yüzü saran maskeyi takan kullanıcılar çeşitli yüz hareketleri yaptıkça, maskenin yüz kaslarını çalıştırdığı ve kan dolaşımını hızlandırdığı bildirildi.


Bu sayede yüzdeki sarkmaları ve kırışıklıkları giderdiği söylenen yüz egzersizi maskesinin fiyatı 40 Euro yani yaklaşık 100 lira civarında.


Bu kadar kolay ve hesaplı bir şekilde böylesine faydalar vaat etse de, maskenin sıra dışı hatta kimilerince korkutucu görüntüsü uzmanlar ve birçok ülke basını tarafından 'ti' ye alındı.


Japan Trend Shop firması günde 20 dakika kullanılmasıyla burnu şekillendiren bir aparat, 10 dakika kullanıldığında da gözaltı torbacıklarını yok eden göz masaj cihazı gibi aletlerle sık sık gündeme geliyor.


Japonya'da bir firmanın piyasaya çıkardığı ve uyku sırasında yüzün sarkmasını önleyerek yaşlanma etkilerini geciktirdiği söylenen "uyku kaskı” ülkenin dünya güzellik ürünleri piyasasına kattığı son ürün.


Japonya'nın başkenti Tokyo'da hizmet veren güzellik firması yaşlanma etkilerini geciktirmek için tasarlanan yeni ürünlerini kadınların beğenisine sundu.


Motosiklet kaskına benzeyen ürün uyumadan önce takılıyor. Yüzü gergin tuttuğu için sarkmaları önlediği söylenen "kask”ın uyku sırasında yüzün tazeliğini koruduğu söyleniyor.



Örneğin "Hana Tsun” adlı ürün, burun deliklerine sokuluyor ve günde 20 dakika burada tutuluyor. Böylece burna daha estetik bir görünüm veriliyor.




Göz altı torbalarını yok etme iddiasındaki, yaklaşık 100 Euro'ya çıkartılan ürün de, göz altına yerleştirilen iki pedden oluşuyor. Elektrikle çalışan bu pedler, titreşimlerle torbaları ortadan kaldırıyor.


Japonların yaşlanma etkilerini geciktirmek için yarattıkları ve piyasaya sürdükleri "dudak” da ilk çıktığında kadınların ilgisini çekmişti.


Japonlar "dudak” aparatıyla yapılacak günde üç dakikalık egzersizin yüzdeki kırışıklıklara iyi geldiğini söylüyor.


Ortaya ilginç bir görüntü çıkaran alet işe yarar mı bilinmez ama reklamları oldukça ilgi çekiyor.







Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler