HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kalp krizi geçirten lokanta!

Kalp krizi geçirten lokanta!

8 bin kalorilik menü son yemeği oldu... Dünyanın en kalorili fast food restoranında görevli John Alleman 52 yaşında 8000 kalorilik menüyü yedikten sonra kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.


ABD'de köftesi 900 grama kadar çıkan ve hemşire kostümlü seksi garsonlar tarafından servis edilen hamburger zinciri Heart Attack Grill (Kalp Krizi Izgara) restoranının gayrıresmi sözcüsü kalp krizinden öldü.


Las Vegas Sun gazetesinin haberine göre restoranda her gün 8000 kalorilik fast food ile karnını doyuran üzerine de ekstra yağlı milkshake içen ve domuz yağında kızartılan patates siparişi veren 52 yaşındaki John Alleman yemeğini yedikten sonra evine gitmek için otobüs beklediği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.


2011 yılında açılan restoranın sadece daimi müşterisi olmakla kalmayıp aynı zamanda gönüllü maskotluğunu yaparak turistlerin ilgisini çeken Alleman için restoranın menüsünde 'hasta John' karikatürleri yer alıyor. Restorantın sahibi John Basso "Alleman bir gün bile aksatmadan buraya gelirdi, Noel'de bile. Ona böyle yemeye devam edersen bu seni öldürür demiştim" diye konuştu. "Uğruna ölünecek lezzetler" sloganını kullanan restoranda daha önce de müşteriler sağlık problemleri yaşamıştı. 2011 yılında 29 yaşında ve 260 kilo ağırlığındaki Blair River isimli başka bir maskot zatürreeden ölmüştü. Geçen yıl da 40'lı yaşlardaki bir adam 6 bin kalorilik Bypass burger yerken fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

Adı 'Kalp Krizi Izgara' olan fast food zincirindeki yemekler kalbin büyük düşmaydı. Güzel garsonların servis ettiği menülerin birinden yiyen Alleman, bunun son yemeği olacağından habersizdi.


Amerika'da hizmet veren Heart Attack Grill "Kalp Krizi Izgara" adlı lokanta müşterilerine oldukça farklı bir deneyim sunuyor.


Hemşireler gibi giyinen seksi garsonların çalıştığı lokantada müşterilere hastalar olarak hitap ediliyor.


Mönüdeki en önemli spesiyal yemek ise "Dörtlü Bypass Burger" ismini taşıyor.


Sekiz bin kalorilik bu spesiyal üst üste konulmuş ve aralarında erimiş peynir ve jambon bulunan hamburgerler ile ekmek, soğan ve domatesten oluşuyor.















Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler