HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karmaşık aşklar

Her ne kadar çok eski bir şarkı "Karşımda olsan da bakmam, arkadaşımı aldatmam" dese de bazen gönül gerçekten de ferman dinlemiyor.

Karmaşık aşklar

BAZEN GÖNÜL FERMAN DİNLEMEZ

Her ne kadar çok eski bir şarkı "Karşımda olsan da bakmam, arkadaşımı aldatmam" dese de bazen gönül gerçekten de ferman dinlemiyor.

Tıpkı eşlerinin arkadaşlarına ya da arkadaşlarının sevgililerine gönüllerini kaptıran bu ünlülere olduğu gibi.. İşte çok konuşulan "karmaşık aşklar".


ARKADAŞININ AŞKIYDI

Genç oyuncu Naz Elmas, uzun süre yalnız kaldıktan sonra yönetmen Umut Eken ile birlikte görüntülenmişti. Elmas ve Eken birlikteliklerini hiç saklamadılar. Ama sonra gündeme bomba gibi bir söylenti düştü.


İddialara göre Eken, moda tasarımcısı Simay Bülbül'ün sevgilisiydi. Hatta bir ara Naz Elmas, Umut Eken ve Simay Bülbül birlikte gece gezmelerine de gidiyorlardı. Zamanla Eken, Elmas'la yakınlaşınca Bülbül'ü terk etti.

Ancak Naz Elmas ile Umut Eken'in aşkı da uzun sürmedi.


KOCASINI ELİNDEN ALAN ARKADAŞININ KOCASIYLA EVLENDİ

Şarkıcı Shania Twain de inanılmaz bir aşk dörtgeninin kahramanlarından biriydi. Twain'in müzik yapımcısı Robert Mutt Lange ile mutlu bir evliliği vardı. Çift, Marie Anne Thiebaud ve kocası Frederic Thiebaud ile de arkadaştı.


Hatta birbiriyle arkadaş olan iki kadın sık sık gece gezmelerine de birlikte gidiyordu.


Ama sonra beklenmedik bir şey oldu. Twain'in arkadaşı kocasını elinden aldı..


Bir süre sonra magazin gündemine bomba gibi bir haber düştü. Shania Twain, kocasını elinden alan Anne Marie Thiebaud'nun kocasıyla birlikteydi! Çift bir süre sonra da romantik bir düğünle dünyaevine girdi.


YUVA YIKAN UCUZ TAKLİTÇİ

Herkes, Scarlett Johannson ile Ryan Reynolds'ın evliliğine gıpta ile bakıyordu. Ama sonra beklenmedik bir anda öyle bir ihanet yaşandı ki..


Önce ünlü çiftin arasının bozuk olduğu konuşulmaya başlandı. Sonra da Johansson ile Reynolds boşandı. Bunun ardındaki gerçek ise bir süre sonra ortaya çıktı. Reynolds, Gossip Girl ile ünlenen Blave Lively ile birlikteydi. Çift fazla uzatmadan da sürpriz bir şekilde evlendi. Hem de Reynolds'ın annesinin karşı çıkmasına rağmen.


Ama Johansson'dan da bomba açıklamalar geldi bu arada. Güzel yıldız Lively'nin yuvasını yıktığını söyleyerek ""Ryan ile bir çekimde tanışmışlardı. Blake eski kocamın peşini hiç bırakmadı. Sürekli aradı, ya da mesaj attı. Piyasada benim ucuz bir kopyam gibi dolaştığını duydum. Blake yuva yıkan taklitçi bir kadın" diye konuştu.


BU FOTOĞRAFLAR YUVA YIKTI

Ünlü yıldız Pamela Anderson'ın Rick Solomon ile evliliğini de araya giren üçüncü bir kişi, Chris Angel yıktı. Hepsi aynı çevrede olan ve birbirini tanıyan üçlüden Anderson ve Angels, birlikte bir program hazırladıkları sırada yakınlaştı.


Sonra Anderson ile Angels'ın samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Bu da Anderson ile Solomon evliliğinin sonunu getirdi.


ARKADAŞINDAN ÖYLE BİR KAZIK YEDİ Kİ

"Dost kazığı" yiyen ünlülerden biri de Heather Locklear... Ritchie Sambora ile evli olan Locklear, Denise Richards ve o zamanlar evli olduğu Charlie Sheen ile de iyi arkadaştı.


Ancak sonra aralarına yasak aşk girdi. Richards ile Sambora aşk yaşamaya başladı. Ama ikilinin ilişkisi de uzun sürmedi.


CAROLINE DE ARKADAŞININ AŞKINI ELİNDEN ALDI

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Caroline rolüyle tanına Wilma Elles de Kerem Göğüş'le yaşadığı aşkla gündeme geldi. Ancak bu aşkın ardındaki gerçek bir süre sonra ortaya çıktı.


İddialara göre Elles, Göğüş ve nişanlısı Burcu Çetin'le iyi arkadaştı. Hatta üçlü birlikte yurtdışı tatiline bile gitmişti. Ancak sonra Elles ile Göğüş arasında bir yakınlaşma oldu.


SONUNDA EVLENDİ

Emine Ün ile Tolga Karakaş geçtiğimiz aylarda dünyaevine girdi. Emine Ün, Emre Kınay ile evliyken Karakaş da ilk eşiyle evliydi.


O dönemde iki çift de birbiriyle arkadaştı. Ancak sonra Ün, Kınay'dan Karakaş da eşinden ayrıldı. Bir süre sonra Ün ile Karakaş'ın birlikte oldukları duyuldu. Çift evlilik öncesi flört ettikleri iddiasını yalanladı. Kısa bir süre önce de dünyaevine girdiler.


İDDİALAR BOŞANMADAN ÖNCE ORTAYA ATILDI

Mehmet Ali Erbil ile son eşi Tuğba Coşkun'un boşanma süreci hayli gürültülü olmuştu. Hatta boşanmadan önce Coşkun'un işadamı Önder Fırat ile birlikte olduğu konuşuluyordu.


Aile dostu olan ünlü çift ve Fırat bu iddiaları yalanladı. Ancak Coşkun Erbil'den boşandıktan hemen sonra Fırat ile birlikte görülmeye başladı.


YAN GÖZLE BAKMAM DEMİŞTİ

Sinem Kobal ile Arda Turan birbirlerini uzun süredir tanıyor. Hatta ikili arasındaki dedikodular ilk çıktığında Turan, Kobal'ın o dönem birlikte olduğu Mehmet Sirmen'le arkadaş olduğunu söyleyerek "Arkadaşımın sevgilisine yan gözle bakmak bana yakışmaz" demişti. Ancak sonra köprülerin altından çok sular aktı.. Kobal ile Turan önce gizli gizli görüşmeye başladılar. Sonra da ilişkilerini açık açık yaşamaya başladılar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler