HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaza yaptı silahı kafasına dayadı

Mersin’de çiçekçi 27 yaşındaki B.D., tek taraflı trafik kazasının ardından yardıma gelen...

Kaza yaptı silahı kafasına dayadı

Mersin’de çiçekçi 27 yaşındaki B.D., tek taraflı trafik kazasının ardından yardıma gelen 112 Acil Servis ekiplerine müdahale ettirmeyip tabancasını çekerek intihar girişiminde bulundu. Zaman zaman havaya ateş açan D., yaklaşık 5 saat süren çabanın ardından ikna edildi.


Aşırı borç yüzünden bunalım geçirdiği ileri sürüldü.


Antalya’da çiçekçilik yapan B.D., ailesini ziyarete geldiği Mersin’de, kendisine ait otomobiliyle gece saat 02.00 sıralarında direksiyon kontrolünü yitirince refüje çıktı. D., kaza sonrası yardıma gelen 112 Acil Servis görevlilerine, yanında taşıdığı tabancasını doğrultarak yaklaşmamalarını istedi. Korkuya kapılan sağlık ekibi, hemen durumu polise bildirdi.


Sağlık görevlilerinin haber vermesiyle olay yerine giden polis ekipleri de kazadan yara almadan kurtulan gence yaklaşamadı. B.D., bir kaç el havaya ateş açtıktan sonra elindeki tabancayı başına dayayarak, kimseyi yanına yaklaştırmayıp ölmek istediğini söyledi.


Eli silahlı genci ikna etmek mümkün olmayınca, olay yerine çok sayıda zırhlı araçla birlikte özel harekat polisleri de sevk edildi.


Bu arada olayın yaşandığı Mersin-Adana otoyolunun Mersin yönünden girişi trafiğe kapatıldı. D.’yi ikna etmek için olay yerine getirilen yakınları da başarılı olamadı. Tabancasını başına dayayan D., yakınlarıyla bir süre konuştu. D., borcu olduğunu, babasından alacağını alamayınca da bunalıma girdiğini söylediği öğrenildi.


Polis, D.’nin isteği üzerine olay yerindeki yakınlarını ve zırhlı araçları da uzaklaştırdı. Sigara ve su verilerek sakinleştirilmeye çalışılan D., havanın aydınlanması ile birlikte kaza yaptığı otomobilinin yanına gitti.


Emniyet Müdür Yardımcısı Salim Yavuz ve Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şeref Ülgen tarafından ikna edilmeye çalışılan B.D., 5 saat sonra 2 el daha ateş edip teslim oldu.


D., gazetecilere, "Bu hayattan bıkmışım, ailevi, manevi ne derseniz deyin" yanıtını verdi. B.D., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler