HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kim ne kadar kazanıyor?

Ramazan ayında en çok izlenen program olmayı hiç kimseye kaptırmayan Nihat Hatipoğlu-nun aldığı ücret merak konusu oldu.

Kim ne kadar kazanıyor?

Ramazan ayında en çok izlenen program olmayı hiç kimseye kaptırmayan Nihat Hatipoğlu-nun aldığı ücret merak konusu oldu.


ATV 'deki iftar ve sahur programıyla Ramazan boyunca reyting listesinin zirvesinde yer alan Nihat Hatipoğlu'nun ne kadar ücret aldığını Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu açıkladı.


Eyüboğlu, Nihat Hatipoğlu'nun Kadir Gecesi üç program yaptığının altını çizerek, bu reytingi pop starların bile almadığına dikkat çekti.


“Popstar ötesidir Nihat Hatipoğlu’nun durumu...” diyen Ali Eyüboğlu yazısında şu ifadelere yer verdi.


Burcu Aldinç’le Damla Karayerli’nin Nihat Hatipoğlu’yla yaptıkları söyleşiye, “Nihat Hoca’ya popstar ilgisi” diye başlık atmış Sabah Pazar...

Nihat Hatipoğlu fenomenini anlatmaya yeter mi bu?
Bana göre yetmez...

Çünkü popstar ötesidir Nihat Hatipoğlu’nun durumu...


Neden mi?

Birincisi; hiçbir popstarın televizyonda iftar ve sahurda yapacağı program
30 gün boyunca bu denli yüksek reyting almaz...
ATV’deki iftar ve sahur programıyla Ramazan boyunca reyting listesinin zirvesinde yer alan Hatipoğlu, Kadir Gecesi üç program yaptı.


İşte o günün reyting sonuçları:

1. Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi.

  1. Nihat Hatipoğlu ile İftar.
  2. Nihat Hatipoğlu ile Sahur.

Türkiye’de hangi popstar başarabilir bunu?


İkincisi; popstarların fanları ağırlıklı olarak gençler, Nihat Hatipoğlu’nun sevenleri ise 7’den 77’ye her yaş grubundan...


Nihat Hatipoğlu, tartışmasız son zamanlarda Türkçe konuşan Müslümanların fenomenidir, ama “kaşesi”, yani yaptığı iş karşılığında aldığı para henüz “popstar”ların bir konserden kazandığının onda biri kadar.

Bildiğim kadarıyla Hatipoğlu, Ramazan’daki iftar ve sahur programları için ATV’den 80 bin lira aldı. Hatipoğlu’nun ekstrasıysa 6-8 bin lira civarında. Özetle demem o ki, “popstarlar”a oranla Hatipoğlu’nun reytingi yüksek, seveni çok, ama kazancı düşük


ATV'de sunduğu izdivaç programıyla reytingleri alt üst eden Esra Erol yeni sezonda FOX'la anlaştı. ATV'de yayınlanan 'Esra Erol'da Evlen Benimle ' programı Fox Tv'ye trasfer oldu.


İzdivaç programı sunucusu Esra Erol ekran macerasına Flash TV'de başlamış ardından Star Tv'ye transfer olmuştu.


Esra Erol, haberi sosyal paylaşım sitesi Twitter sayfasına yazdığı "Fox Tv ile anlaştığım haberleri doğrudur" notuyla duyurdu.


Esra Erol'un kanaldan aylık 500 bin TL alacağı iddia edildi. FOX ise, "Ekranların en sevilen yüzlerinden, yıllardır mutlu evliliklere aracı olan, sıcaklığı, neşesi ve doğallığıyla gönüllere taht kuran Esra Erol, Eylül'den itibaren FOX'ta!" şeklinde açıklama yaptmıştı. Program, sezonu erken açacak ve ağustos ayının 15'inden itibaren izleyici ile buluşacak.


Esra Erol'un Atv'den Fox'a geçmesinin ardından, Songül Karlı ile Uğur Arslan'ın sunduğu 'Su Gibi' programının akıbeti de belli oldu. Yeni izdivaç programı için Esra Erol'la anlaşan Fox Tv, Su Gibi programına son verdi.


"Su Gibi"yi sunan Songül Karlı ile Uğur Aslan'ın aylık maaşları ise Erol'un anlaştığı ücretin çok altında. Türkücü Karlı ile aynı zamanda şair kimliğiyle de dikkat çeken Aslan'ın programdan aylık 85 bin TL maaş aldığı biliniyordu


işte ünlü isimlerin yayınlanan dizi ve programlardan kazandıkları ücretler..

-Karadayı-nın -Mahir-i Kenan İmirzalıoğlu-nun başrol oynadığı son 4 filmle servetine servet kattı. İmirzalıoğlu'nun 4 filmde yapımcılarına 40 milyon TL kazandırdığı ortaya çıktı.


Son Osmanlı’, ‘Kabadayı’, ‘Ejder Kapanı’, ‘Uzun Hikaye’ filmlerinde oynayan Kenan İmirzalıoğlu filmlerinden 700 ile 1 milyon TL arasında para alıyor.
Kenan İmirzalıoğlu ‘Karadayı’ dizisinden 2 sezon için peşin para, yani 2 milyon TL almıştı.


Kimler 13 bölümü peşin almadan oynamıyor?

1- Yavuz Bingöl tüm dizilerde 13 bölüm peşin ücret alıyor. Bölüm başı ortalama ücreti 40 -45 bin TL


2- Nurgül Yeşilçay – 50 ve 60 bin TL ücret alıyor


3- Halil Ergün- 60 bin TL bölüm ücreti alıyor


4- Mehmet Aslantuğ – 50 bin TL alıyor


5- Oktay Kaynarca – Bölüm başına 50 bin TL alıyor

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler