HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte dünyanın en ilginç işleri

İşte dünyanın en ilginç işleri

İş insan hayatının vazgeçilmezlerinden biridir. Çoğu zaman da toplumda bir itibar göstergesidir. Ancak öyle işler var ki, "böylesi de olmaz", "böylesi de yapılmaz" diyeceğiniz cinsten.

Sıradışı meslekler arasında en dikkat çekici olanlardan biri de onunkisi.


Adı Alex Mei... Onu diğerlerinden farklı kılansa bir seks koçu olması.


Rus kökenli Mei, seks konusunda kendisini geliştirmek isteyenlere yol gösteriyor.


Verdiği eğitimin süresi 18 saat...


Kursa katılmak isteyenler kurs ücretini ödeyerek bu derslerden faydalanıyor.


Mei eğitimi süresince bazen kadın hosteslerden bazen de video gösterimlerinden yararlanıyor.


Kurs Rus erkeklerden yoğun ilgi görüyor.


New York’ta çalışan seks koçu Eric Amaranth da, cinsel hayatları sorunlu çiftlere birbirlerini nasıl daha iyi tatmin edebileceklerini öğretiyor.


Saati 240 dolar olan hizmet için, çiftlerin onun önünde sevişmesi gerekiyor.


Amaranth'tan yardım alan ünlüler arasında 29 yaşındaki aktris Aniela McGuinness ve eşi Jourdan Tuchband da var.


Amaranth, Skype üzerinden online hizmet de veriyor. Yaklaşık 200 müşterisinin olduğunu ifade eden 36 yaşındaki Amaranth, Skype üzerinden tavsiyeler verdiği müşterilerinden ise saat başı 175 dolar aldığını söyledi.


Kamuoyunda pek bilinmeyen ve özellikle gelişmiş ülkelerde yapılan bu mesleklerin sahipleri, yıllık 100 bin doların üzerinde gelir elde edebiliyor. Newsweek tarafından hazırlanan listede, çok para kazandıran bu mesleklerin aynı zamanda ilginç oluşlarına da dikkat çekiliyor.

Gelecek Bilimci

Felsefe, sosyal bilime yeteri kadar hakim olup ve günlük hayattaki eğilimleri takip edebilen bu kişiler, gelecekte insanlığın ihtiyacını hissedeceği ve satın alacağı şeyleri bulmaya çalışır. Bazı büyük şirketler kendilerine gelecek yıllar için plan çizen ve yol gösteren bu kişilere yüksek ücretler ödeyebiliyor.


Kötü niyetli bilgisayar korsanlarının yöntemlerini kullanarak iyi işler yapan bu bilgisayar dâhileri, şirketlerin güvenliklerini sağlayarak, sistemlerdeki açıkları bulup kapatılması için çalışıyor.


İki yüz yıl önce icat edilmiş olan pamuk çırçır makinelerinin operatörlerine hala yüksek miktarda maaş ödeniyor


Bu işi yapan tacirler, ağaçları yetiştiren çiftçilerle anlaştıktan sonra bunları şehirdeki perakendecilere ulaştırıyor. Üretim sürecinin tamamını yönettikleri takdirde, elde edilen gelir artıyor.


Normal diş hekimlerinden çok daha fazla kazanan bu insanlar, diş, çene ve yüz kemiği kalıntıları inceliyor. Mahkemelerde, ısırma ve saldırının söz konusu olduğu davalarda uzman olarak da görev yapıyorlar.


İngiliz ordusunda bir askere verilebilecek en berbat görevlerden biri Buckhingam’da nöbet tutmaktır. Askerler nöbet sırasında saatlerce kıpırdamadan ayakta durmak ve sürekli iyi görünmek zorundadırlar. Gülmelerine asla izin verilmemesi de cabası. Buckingham Sarayı’nda nöbetçi askerlik


Ayak hastalıkları uzmanı

**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**


**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**













Mineapolis’te bir gastroenterolog ilginç bir deneye imza attı. 16 gönüllü fasulye yedikten sonra anüslerine yerleştirilmiş tüplere yellendiler. Sonrasında tüpler açıldı ve bu iş için seçilen ininsanlar o iğrenç kokuyu kokladı. Yüzlerindeki acı ifade kimsenin gözünden kaçmamıştı.


İngiliz Jon Hanson bu işi Dünya’nın en kötü mesleği olarak tanımlıyor. Eğer böyle bir işiniz varsa, poşetlere başınızı daldırıp mama yeterince taze mi diye koklamanız ve dahası ellerinizi de yiyeceğin içine sokup kemikli parçaları ayıklamanız gerekir.


Yerin metrelerce altına inip insan pisliğinde yüzmek kulağa nasıl geliyor? Bu meslekte olanlar dışkı ve atık dolu kovaları defalarca bir yukarı bir aşağı taşımak durumundadırlar.


Sıtma hastalığını araştırmak isteyen bilimadamları sivrisinekleri incelemek zorundadır. Fakat Brezilya’daki Anopheles Darlingi türü sivrisinek kolay yakalanamaması nedeniyle araştırmacıları zor durumda bırakıyor.

Bunu yakalamanın tek yolu vücudunuza konup sizi sokmasına göz yummaktır. Brezilya’daki araştırmacılardan biri yalnızca 3 saat içinde 3000 bin ısırığa maruz kalmış ama sonunda 500 kadar sivrisinek yakalayabilmilşti.


Bu büyük portatif tuvaletleri kullanabiliyorsak bunun en önemli sebebi onları temizlemeyi üstlenen insanların olmasıdır. Çalışanlar buralarda birikmiş dışkıları boşaltmakla kalmayıp, tuvaletin köşelerindeki pislikleri de temizlerler.

Zor ve iğrenç gözükse de, bu meslek yılda 50.000 dolar getirisiyle çalışanların yüzünü güldürüyor.


Hademelik zaten zor bir meslek. Ama porno film oynatan bir sinemada temizlikçi olmak durumu çok daha çekilmez hale getirebilir.

Normal sinemalarda çalışanların film bittikten sonra temizlediği tek şey etrafa dökülmüş kola ve mısırken, böyle sinemalarda temizlikçiler daha mide bulandırıcı olan şeyleri temizlemekle yükümlüdürler.


Ezilmiş, çürümeye terk edilmiş hayvan cesetlerini yolun ortasından temizlemek mide bulandırıcı olmasının yanı sıra tehlikelidir de. Çünkü trafik siz işinizi yaparken akmaya devam eder.


Büyük bir hayvanat bahçesinde maymunları bir bölgeden başka bir bölgeye taşımak zor bir iştir. Arabada bir kafese yerleştirilen maymunların kaçması durumunda onları saatlerce kovalamak zorunda kalabilirsiniz.

**[

](http://twitter.com/#!/HaberMynet)**

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler