HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şöhret onlara yarışmayla geldi

Şöhret onlara yarışmayla geldi

Onlar katıldıkları yarışmalarla şöhret kapısını bir anda aralamayı başaran şanslı isimler.


Var mısın Yok musun sayesinde tanınan isimlerden biri Başak Özer...


1988 yılında doğan Özer, aslen Eskişehirli.


Başak'ın 'Var mısın Yok musun' serüveni ailesinin yoğun baskıları sonucu olmuş.Özer bu maratonu "Televizyonda yarışmanın tanıttımlarını gördüm ama pek ilgilenmedim. annem ve babam benim adıma başvuru yapmış. Aslında kamera karşısına çıkmak istemiyordum ancak baskılara dayanamadım. şimdi iyi ki katılmışım diyorum" sözleriyle anlattı.


Özel bir kolejde su balesi hocalığı yapan Özer, yarışma sonrası 71 bin TL'lik ödülün yanı sıra büyük bir şöhretinde sahibi oldu.


Aynı zamanda Senkronize milli takım sporcusu olan Başak Özer, Survivor Kızlar - Erkekler yarışmasında gösterdiği performansla da adından söz ettirdi.


Katıldığı yarışma sonucu hayatı bir anda değişen ve Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelen Başak Özer, şu sıralar Küçük Sırlar'ın Çetin'i Burak Özçivit ile yaşadığı aşkla adından söz ettiriyor.


Berrin Aktuğ da Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Survivor - Aslanlar - Kanaryalar" yarışmasından sonra ünlendi.


1982 yılında Adıyaman'da dünyaya gelen Aktuğ asker kızı.


Aktuğ'un babası, Berrin'e iyi bir eğitim aldırabilmek için emekliliğini istedi aile sonrasında İstanbul'a yerleşti.


Aktuğ, Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdikten sonra sırasıyla; "Kader", "Doktorlar" ve "Baba Oluyorum" dizilerinde rol aldı.


Ancak Survivor yarışması için Panama'ya gittikten sonra ismini daha bir duyurdu ve 2007 yılında Kanal D ailesine katıldı.


Aktuğ, halen Magazin D ve İş Dünyası'nın sunuculuğunu yapıyor.


Var mısın Yok musun yarışmacılarından Evren de yarışma sayesinde kazandığı şöhreti en iyi şekilde değerlendirdi.


Asıl mesleği tarih öğretmenliği olan Evren, uzun yıllar THY'de iletişim dersleri verdi.


Yarışmadan sonra ise onun hayatına bambaşka bir dünyanın kapıları açıldı.


100 bin TL ödül kazanan Evren'e televizyon yapımcılarından teklifler yağmaya başladı.


Evren verdiği röportajlarda düşüncelerini "Ünlü olduğumuzu düşünmüyorum sadece bilinirliğimiz arttı iyi şeyler yapıp hafızalarda kalamazsak 6 ay, en fazla 1 sene sonra unutulur gideriz" sözleriyle anlattı.


Teklifleri değerlendiren Evren, yarışmanın ardından Nergis Kumbasar ile birlikte talk şov yapmaya başladı.


Yarışmanın belkide en çok tartışılan isimlerinden biriydi Hakan Hatipoğlu.


Çanakkale'de yaşayan ve Türkiye Su Topu Milli Takım oyuncusu olan Hatipoğlu, 1979 doğumlu.


Otomotivci bir baba ile mili yüzücü bir annenin oğlu olan Hakan, beş yaşından beri su topu oynuyor.


Sportmen kişiliği ile Survivor yarışmasına da damga vuran Hakan, Işık Üniversitesi işletme bölümü mezunu.


Yarışma süresinde, sosyal paylaşım sitelerinde adına bir çok gurup kuruldu Hakan'ın.O, Var mısın Yok musun ile yakaladığı şöhreti, program sonrası rol aldığı dizilerle zirveye çıkardı.


İlk olarak TRT'de ekranlara gelen Kapadokya Düşleri isimli dizi ile izlşeyici karşısına çıkan Hakan, ve bu camiada kalıcı olduğunu kısa sürede ispatladı.


Geçtiğimiz günlerde yarışmadaki arkadaşı Gizem Akın ile nişanlanan Hakan Hatipoğlu şu sıralar, Star Tv'de ekranlara gelen Behzat Ç. isimli dizide rol alıyor.


Acun Ilıcalı sayesinde şöhretle tanışan son isim Hanzade Durmuş.


'Var mısın, Yok musun' yarışmasında sergilediği sempatik tavırlarla kendine has bir hayran kitlesinin de sahibi olan Hanzade, televizyon serüvenini "İstanbul’da üniversitede okuyordum. Temmuz ayında mezun oldum, İzmir’e döndüm. ‘Var mısın Yok musun’a, Ülkühan 500 bin TL kazandığı zaman başvuru yapmıştım. 500 bin TL sahibini bulunca yarışma bitmişti, benim de ümidim tükenmişti. Bir ay sonra aradılar. İstanbul’a geldiğim günün akşamında ekrana çıktım. Bir günde oldu her şey." sözleriyle anlattı.


Durmuş, şu sıralar birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı ve geliri duyma engelli çocuklar yararına kullanılacak olan 'Yok Böyle Dans' ta sunuculuk yapıyor.


Merve Oflaz'da katıldığı yarışma programı ile Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelenlerden.


Aslen Rizeli olan yarışmacı Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde okuyor.


O Var mısın Yok musun yarışmasına katılış öyküsünü "hayatıma bir renk olsun istedim" sözleriyle anlatıyor.


Yarışmadan 81 bin TL'lik ödülle ayrılan Merve'nin hayatında Survivor Kızlar Erkekler yarışması ile ikinci bir sayfa açıldı.


Survivor başladığı andan itibaren grup kurup istediğini gönderen yarışmacılara karşı tek başına mücadele eden Merve, bir anda televizyon fenomeni oldu.


Tek başına İhsan, Aydın, Oğuzhan, Ertan'a karşı yarışan Merve, azimle sürdürdüğü serüveninin kazandığı 500 bin TL'lik ödül ile taçlandırdı.


Suncukluk tekliflerini değerlendiren ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve, şu sıralar yeniden izleyici karşısına çıkma hazırlığında.


Var mısın Yok musun yarışmacıları arasında en az ödülle ayrılan isimlerden biri Mevlüt Acaroğlu.


varlıklı bir aileden geldiğini, ancak 2001 yılındaki devalüasyonda ailesinin tüm mal varlığını kaybettiğini anlatan Mevlüt, ikinci hüsranı Var mısın Yok musun'da yaşadı.


Büyük ödül 500 bin TL için yarışan Acaroğlu, yarışmadan 10 TL ile ayrıldı.


Acaroğlu, yarışma sonrası hissettiklerini "Katıldığım yarışma programından 10 TL kazandım, ama üzülmüyorum. Bizler kaderci insanlarız. Her zaman hayatta kalmak için mücadele ettik. Bir ay önce her şeyiniz var bir ay sonra sıfırsınız. Sizi arayan soran kalmıyor. Ben bunu küçük yaşlarımda yaşadım. Kendi adıma söyleyeyim mücadeleyi çok seven bir insanım. Birtakım şeyler yıpratıyor insanı, ama yıkmamalı. Bir de dürüstlük çok önemli.” sözleriyle anlattı.


Yarışmada kazandığı popülerliği sürdürmeyi başararak televizyonlarda program yapmaya ve dizilerden teklif almaya başlayan Mevlüt Acaroğlu, şu sıralar ‘Ana Kuzusu’ isimli programda annesi Naciye Acaroğlu ile sunuculuk yapıyor.


Nursel Ergin de Var Mısın Yok Musun programıyla tanındı.


Yetimhanede büyüyen ve gözyaşları içerisinde hayat öyküsünü anlatan Nursel, dikkatleri bir anda üzerine çekti.


Bir kız çocuğu annesi olan yarışmacı, Var mısın Yok musun'dan 201 bin TL'lik ödülle ayrıldı.


Doğal güzelliği ile mankenlere taş çıkaran Nursel'in şöhret yolculuğu yarışma sonrasında da devam etti.


Nursel önce, bir mücevher firmasının tanıtım yüzü oldu. Sonrasında usta oyuncuların rol aldığı ve TRT ekranlarında izleyici ile buluşan 'Can Kırıkları' isimli dizi ile oyunculuğa adım attı.


"Tanınmamak için yolda gözlükle yürüyorum" diyen Nursel, şöhretten nasibini alanlardan...


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler