HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müthiş cep telefonu tasarımları

Nokia için geliştirilen bu konsept telefonda herhangi bir fiziksel klavye yer almıyor ve tamamen şeffaf bir tasarıma sahip.

Müthiş cep telefonu tasarımları

Nokia için geliştirilen bu konsept telefonda herhangi bir fiziksel klavye yer almıyor ve tamamen şeffaf bir tasarıma sahip. Diğer telefonlardan en önemli farkı ise bataryasının bile şeffaf olarak düşünülmesi.


Nokia Unik

Tasarımcı Clement Logereau tarafından geliştirilen ve değişebilir küçük karelerden meydana gelen Nokia Unik, bambaşka bir cep telefonu akımının öncüsü niteliğinde. Telefonun en büyük özelliği "değişebilir" tasarıma sahip olması... Diğer bir deyişle dilediğiniz rengi dilediğiniz karede telefonunuza uygulayabilirsiniz.


Nokia Unik


Alienware Android

Özellikle oyunculara yönelik donanımlarıyla dikkat çekmesi beklenen Alienware Anroid, isminden de anlaşılacağı üzere işletim sistemi olarak Windows Mobile'ı değil, Android'i seçmiş durumda...


Bir başka Nokia konsepti daha

Juan Carlos Garzon isimli tasarımcı tarafından oluşturulan bu şeffaf Nokia konsepti, dokunmatik bir ekrana ve şeffaf bir ekrana sahip.


Bir başka Nokia konsepti daha


Bilezik cep

Jung Dae Hoon tarafından geliştirilen bu telefonun dikkat çeken özelliği bileğe takılıyor olması. Bunun dışında telefonla görüşme yapılmak istendiğinde telefondan dışarıya yansıyan lazerle butonlara tıklayabilir, saati gene yansıma yoluyla görebilirsiniz.


Bilezik cep


Mesaj yazmak artık hiç yorucu değil

Bu telefon konsepti özellikle sık sık mesajlaşanlar için düşünüldü. Sam James Chu'nun tasarımını üstlendiği telefon ile kaleminizle yazar gibi karşınızdakine mesaj gönderebileceksiniz.


Aç/kapa telefon

Sürgülü telefonları bir kenara bırakacak olursak, ZTE'nin bu konsept telefonunda tuş takımı ve üst panel ayrı yönlere doğru açıldığında telefonun ekranıyla karşılaşıyorsunuz.


İki ayrı telefon bir arada

Joongho Choi isimli tasarımcının elinden çıkan bu telefonun ayrıcı özelliği iki parça halinden oluşması...


İki ayrı telefon bir arada


Kulaklık mı cep telefonu mu

Geliştirilen bu telefon tasarımı sayesinde artık telefon görüşmesi yapmak istediğinizde telefonu kulağınıza takmanız yeterli olacak ve eliniz artık telefonla görüşürken yorulmayacak.


Kalem mi cep mi

Uzaktan bakıldığında kaleme benzeyen bu özel tasarım aslında bir cep telefonu. Ekranı ise kalemin üzerindeki ufak bir bölmede yer alıyor. Tuş takımı da ekranın hemen yanında bulunuyor.


İçi dışı bir cep

Şeffaf bir görünüme sahip olan ve Seunghan Song tarafından tasarlanan bu konsept telefon, ayrıca hava durumunu algılayarak en son hava durumu bilgilerini an ve an ekrana yansıtabiliyor.


Cobalto

Bilim-kurgu filmlerinden çıkan bir cep telefonuna benzeyen Cobalto konsepti, şeffaf yapısıyla da dikkat çekiyor. Telefonun şekli ise Apple'ın henüz piyasaya sürdüğü popüler "Magic Mouse"una oldukça benzer nitelikte...


Cobalto


Fujitsu Concept Phone

Büyüteç tasarımına sahip olan Fujitsu Concept Phone'un ekranı da oldukça hoş bir tasarıma sahip.


Nokia Facet

Knot Design'ın geliştirdiği dokunmatik ekranlı bu telefon, farklı tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.


Nokia Facet


Helix

LG tarafından geliştirilen bu konsept telefonun giremediği şekil yok...


Kol saati gibi cep

Shirley A. Roberts imzalı bu cep telefonu tasarımı ise diğer cep telefonlarından farklı olarak esnekliğiyle ön plana çıkıyor. Kıvrılabilen ve rulo şeklinde katlanabilen bu telefon, kol saati gibi de kullanılabiliyor.


Üzeri otlu cep

Bu cep telefonu tasarımında ise yeşil rengi önplana çıkarılmış. Ancak telefonun ayırıcı özelliği yeşil rengi değil elbette. Telefon çimen tasarımını kullanıyor ve farklı bir görünüme kavuşuyor.


Ekranı açılıp kapanan cep

Ekranı kapalı olduğunda oldukça küçük ebatlarda olan telefonun ekranı açıldığında devasa bir dokunmatik ekrana sahip cep telefonu ortaya çıkıyor.


Samsung WM

Hem saat hem telefon olan Samsung WM konsepti aynı zamanda uzaktan kumanda işlevi de görebiliyor.


Samsung WM


O2 Molecular Concept Cellphone

İşte size bir canlı gibi hücrelerden meydana gelen capcanlı bir telefon konsepti...


LED ekranlı şeffaf cep

Chris Owens imzalı bu cep telefonunun ekranında LED teknolojisinden faydalanılıyor. Bunun yanı sıra telefonun tuş takımı da şeffaf bir görünüme sahip.


Projektörünüzü yanınızda taşıyın

Bu cep telefonu konsepti ise bünyesinde barındırdığı projektör teknolojisi sayesinde ekranındaki görüntüleri duvara yansıtabiliyor.


Alarm saati ve cep telefonu bir arada

Sony Ericsson'a ait olan bu cep telefonu tasarımı, sabahları çalar saatle uyanmak isteyen kullanıcılar için geliştirildi. Dijital saat olarak çalışabilen bu konsept telefonun tasarımı da bir hayli ilginç

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler