HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Nasıl ünlü olunur?

Nasıl ünlü olunur?

Dünyada birçok insan ünlü olmanın hayalini kurar. Işıklar, para, ilgi... Kim kitleler tarafından sevilmeyi ve takdir edilmeyi istemez? İşte bu listede size bu hayalinize ulaşmak için anahtar olabilir.


Herkesin televizyondaki bu programlara çıkmış bir tanıdığı vardır. Özellikle bugünlerde bu programlara katılan çok insan var ve çok seviliyorlar. Ünlü olmanın en kolay yolu! Üstelik yetenekli olmanıza bile gerek yok!


Doğru zamanda doğru yerde olmak ünlü olmanın önemli bir kriteri. Tek ihtiyacınız olan biraz şans. Örneğin ABD’de Bay Autry isimli bir adam New York metro raylarına düşen bir adamı raylardan çekip ezilmesini engelleyerek çok ünlü olmuştu.


Bir rekorlar kitabına baktığınızda dünyanın en garip ve manasız rekorlarıyla karşılaşırsınız. Çünkü fark edilecek kadar eşsizdirler. Günümüzde dünya rekoru kırmak da kolay. Sadece bulabildiğiniz kadar insanı bir yerde toplayın ve onlara kadeh kaldırtın.


Bu yöntem kolay olduğu kadar dürüst olmayan da bir yöntem. Sadece çok bilinmeyen bir şey, örneğin bir şarkı bulun ve intihal yapın! Örneğin İsrail’in çok ünlü söz yazarı Naomi Shemer en sevilen şarkısını bir ninniden yaptığını ancak ölüm döşeğinde itiraf etti.


Çok büyük bir parayı ya da zamanınızın bir kısmını feda ederek en azından yerel gazetelerin birine çıkabilirsiniz. Düşünün bir kere, Gandhi de sadece yürümüştü!


Bu da reality showlar gibi yetenek gerektirmeyen bir yol. Sadece güzel görünmelisiniz. Ünlü olmak için beklemeyin, ünlü olmak için ünlü kişilerle tanışın!


Şöhret dünyası artık internet üzerinden yürüyor. Bu muhtemelen ünlü olmanın en kolay yolu. Evden çıkmanıza bile gerek olmadan bir kamera alın ve garip, korkunç, üzgün ya da utandırıcı hallerinizi görüntüleyin. Sonra da internete koyun. Bu kadar kolay!


Hayatlarımızı değiştiren bir şeyler icat etmek ünlü olmanın yollarından biri. Sadece biraz etrafınıza bakın ve sorunları görün. İnsanların en çok seveceği icat muhtemelen bir tedavi yöntemidir. O zaman siz de eldivenlerinizi geçirin ve kansere çare bulun!


Ünlü olmanın en değer verilen ve en karlı yolu gerçekten yetenekli olmak. Yetenekli olduğunuz işi yaparken başkaları da sizin gibi heyecanlanıyorsa ünlü olacaksınız demektir. Eğer yetenekliyseniz ünlü olmak çoğu insanın düşündüğü gibi zor değil.


Sakın ha başlığa bakıp da kimseyi öldürmeye kalkmayın! ‘Bir fahişeyi öldürün’ İngiliz komedyen Rickey Gervais’in ünlü olmak isteyenlere önerisiydi. Kastettiği ise eğer tek istediğiniz ünlü olmaksa, bu yolda en korkunç şeyleri bile yapmaktan çekinmeyeceğinizdir. İstediğiniz şey şöhret olmamalı. Eğer asil bir şey yaparsanız, şöhret kendiliğinden gelir.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler