HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğba Özay-Kürşat Yılmaz

Tuğba Özay-Kürşat Yılmaz

Ünlü mankenin İtalyan sevgilisi Mario Ludoviç Fattizzo'yla evlenene kadar aşk hayatı aydınlık değildi.


Kürşat Yılmaz ile olaylı bir ilişki yaşayan Özay, sık sık sevgilisinden yediği dayaklarla gündeme geliyordu. Özay, sevgilisinin kıskançlığı yüzünden kendisini 4 saat havuzdaki suyun içinde beklemekle cezalandırdığını da açıklamıştı.


Güzel manken bu ilişkisinden sonra Akın Büyükoğlu ile yasak aşk yaşadı.


Kendisini tehdit eden eski sevgilisini mafya babası Yaşar Öz'e havale eden Özay, Akmerkez'de yaşanan silahlı çatışmanın azmettiricisi olduğu gerekçesiyle hapise bile girdi.



Ablası Nazan "Hapiste olan Yaşar Öz var ya, sana hasta oluyormuş. Seninle tanışmak istiyor" demesiyle ilişkileri başladı.


Ancak büyük aşk Yaşar Öz'ün cezaevinde kaldığı 2 yıl boyunca sürdü.



Şarkıcılığa soyunduktan sonra adı Fatih Bucak ile aşk ilişkisine karışmıştı. Sedat Bucak'ın yeğeni olan Fatih Bucak kültürlü, alçak gönüllü tavırlarıyla Sibel Turnagöl'ü etkilemişti. Koruma ordusuyla gezen aşıkları kimse görüntüleyemedi.


Suzan Avcı’nın kızı olan Binnaz Avcı, bir dönem annesinin yolundan yürüyerek kameraların önünde boy gösterdi.



Birçok filmde rol alan Avcı’nın adı, Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbirerdik ile anıldı.



Türkan Şoray'ın kardeşi Nazan Şoray'ın yeraltı dünyasından Turan Çevik ile ilişkisini bilmeyen yok. Türkiye'nin ilk hayali ihracatçılarından olan Çevik, ilişkisini gizlemeye çalışıyordu. Şoray, "Onunla çok güzel bir aşk yaşadık. Elbette bana baktı. Eğer bunları yapmasaydı zaten hayatımda olmazdı" demişti.



Ünlü kabadayı' Hasan Heybetli, ünlü sanatçı Muazzez Abacı ile üç kez nikah masasına oturdu.


Birliktelikleri çeyrek asrı bulan aşıklar birçok kez ayrılıp barıştı. İkilinin en çok buluşma noktası cezaevleri oluyordu. Abacı büyük aşkı hakkında, "Aramızda gönül kırgınlıkları olmuştur ama ölene kadar beraberiz" demişti.


Bir keresinde Abacı aldatıldığını hissetti ve kaçak olan kocasını polise ihbar etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler