HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

O listede yine var

Ticari havayolları için araştırmalarıyla tanınan "Skytrax" şirketi 2014 yılının en iyi 10 havayolu şirketini belirledi. 2014'te dünyanın en iyi hava yolu şirketi Hong Kong merkezli "Cathay Pacific Airways" olurken, Türk Hava Yolları listeye 5'inci sıradan

O listede yine var

Ticari havayolları için araştırmalarıyla tanınan "Skytrax" şirketi 2014 yılının en iyi 10 havayolu şirketini belirledi. 2014'te dünyanın en iyi hava yolu şirketi Hong Kong merkezli "Cathay Pacific Airways" olurken, Türk Hava Yolları listeye 5'inci sıradan girdi.

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. "Skytrax"in yaptığı araştırmanın sonuçları İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Farnborough Uluslararası Havacılık Fuarı'nda açıklandı. Farklı kategorilerde en iyi 10 hava yolu şirketinin araştırıldığı ve yolcuların oyları sonucunda farklı kategorilerdeki en iyi 10 havayolu şirketinin belirlendiği araştırmada Türk Hava Yolları, dünyanın en iyi 5'inci havayolu şirketi seçildi.

İşte dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi:


Hong Kong merkezli Cathay Pacific Airway, 19 milyon yolcunun katıldığı ankette 2014 yılının en iyi hava yolu şirketi olmayı başardı.


2014'ün en iyi ikinci havayolu şirketi Qatar Airways oldu. 2014 yılının en iyi business class kabini de Qatar Airways'e ait.


2014 yılında dünyanın en iyi 3. havayolu şirketi de, Singapore Airlines oldu. Araştırmaya göre en iyi first class kabini de, Singapur Havayolları'na ait.


Dubai merkezli Emirates havayolu şirketi 4. sırada yer aldı.


Türk Hava Yolları bu yıl da en iyi 10 havayolu şirketi arasında yer almayı başardı. Türk Hava Yolları listeye 5. sıradan girdi.


Listenin 6. sırasında ise, Japon hava yolu şirketi ANA All Nippon Airways yer aldı.


Endonezya merkezli Garuda Indonesia havayolu şirketi listeye 7. sıradan girdi. Garuda'nın ilk 10 arasına girmesinde en iyi kabin ekibi ödülüne layık görülmesi neden oldu.


Güney Kore merkezli Asiana Airlines listeye 8. sıradan girdi.


Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir diğer havayolu şirketi olan Etihad Airways listeye 9. sıradan girdi.


Dünyanın en iyi 10 havayolu şirketinin son sırasında ise Almanya merkezli Lufthansa yer aldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler