HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölmeden önce asla göremeyeceğiniz 8 yer

Dünyada ölmeden önce görmeniz gereken yerler lis telerine durmadan yenileri eklenirken bazı yerleri görmek o kadar da münkün değil.

Ölmeden önce asla göremeyeceğiniz 8 yer

Dünyada ölmeden önce görmeniz gereken yerler lis telerine durmadan yenileri eklenirken bazı yerleri görmek o kadar da münkün değil.

İşteölmeden önce görmeniz nerdeyse imkânsız olduğu o yerler...

Vatikan´da bulunan Kutsal Makam tarafından ilan edilen ve yayımlanan bütün eylemlerin bulundurulduğu merkezi depo bunlardan biri...


Kuzey Kore´de bulunan bölgeye yaklaşmak kesinlikle yasaktır. Kuzey Kore dış dünyaya kapalı bir ülkedir ve normal bir ziyaret için bile bulunmak neredeyse imkansız.


Andaman Adaları´ndan Kuzey Sentiel Adası´nda yaşayan Sentinelese Kabilesi´nin yaşadığı bu ada 50-200 kişilik nüfusa sahip. Kabile dış dünyadan kaçabilmek için zaman zaman şiddete başvuran bir pozisyondadır.

2004´te Tsunami felaketinden sonra Hindistan´ın bölgeye inceleme için gönderdiği bir helikopteri ateşli oklarla vurdular.


Dünyanın en büyük istihbarat istasyonu. Her biri 62 metre çapında olan 27 Radom İngiltere-Kuzey Yorkshire´de bulunmaktadır.


Sovyetler Birliği´nin liderlerinden Josef Stalin´in (1878-1953) Kremlin Sarayı´ndaki makam odasında 1992´de bulunan gizli tünel.


Coca-Cola üretim merkezi. Aynı zamanda gizli formülün de merkezidir. Şirket, formülü özenle saklanan ticari bir sır olarak sunar ve sadece özellikle yöneticilerin içinde bulunduğu birkaç çalışan tarafından bilinir.


18. yüzyılda Britnyalı üst sınıf erkeklerin üye olduğu özel bir kulüp.


Area 51 olarak bilinen Nevada'daki 51. bölge, Las Vegas'ın 153 km. kuzeyinde bulunur;kapladığı yer bakımından Lübnan'dan biraz daha büyüktür.

Güvenliği‘Gammo Dudes' adı verilen bekçiler sağlar. Bir şekilde bu güvenlikten kurtulup alana girerseniz öldürülebilirsiniz güvenlik birimlerinin böyle bir yetkisi vardır. En iyi ihtimalle alıkonulup 600 dolar tazminat ödemek zorunda kalırsınız.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler