HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölmenin en saçma yolları

İşte Dünya tarihinde bir şekilde bilinen veya az bilinen kişilerin başına gelen en absürt ölümler ve ölümlere sebep olan en saçma olaylar.

Ölmenin en saçma yolları

İşte Dünya tarihinde bir şekilde bilinen veya az bilinen kişilerin başına gelen en absürt ölümler ve ölümlere sebep olan en saçma olaylar.


Sizin şerefinize atılan topla vurulmak: John Kendrick 1794


Bira Selinde boğularak ölmek: Londra Bira Seli 1814


Pekmez içinde boğularak ölmek: Boston Pekmez Felaketi 1919


Atkının çok uzun olduğu için arabanın tekerine dolanıp boynunun kırılması. Isadora Duncan (1927


Büyük Baca kapısını, balkon kapısı zannedip, endüstriyel fırına düşerek ölmek. Sirkka Sari (1939)


Depoladığınız kitap, gazete ve dergilerin altında kalarak ölmek Langley Collyer (1947)


Yarış esnasında kafana kuş çarpması sonucu ölmek Alan Stacey (1960)


Üstü açık arabanızda taşıdığınız sörf tahtasının kaza yapmanız sonucu boynunuzu kırması. Worth Bingham (1966) Resim elbette ki temsili


The goodies dizisini izlerken gülmekten ölmek. Alex Mitchell (1975)


Bir beyzbol maçının devre arası şovunda uçan bir çim biçme makinesinin çarpması sonucu ölme John Bowen (1979)


Boğazına göz damlası kapağı kaçıp ölmek. Tennessee Williams (1983)


Cinsel organına tenis topu çarpması sonucu ölmek. Dick Wertheim (1983) Wertheim, tenis topu tarafından vurulduktan sonra yere düşüp kafasını vurup ölmüş.


Camın kırılmaz olduğunu göstermek için cama omuz atıp, düşerek ölmek. Gerçekten cam kırılmadı ama çerçevesinden çıktı! Gary Hoy (1993)


Çok fazla Starcraft oynayıp ölmek. Lee Seung Seop (2005)


Kendi icadı olan Segway ile uçurumdan düşerek ölmek Jimi Heselden (2010)


Her gün birbirinden ilginç olaylar, haber sitelerinin sayfalarını süslüyor... İşte sadece bu hafta dünyada yaşanan ilgi çekici olaylardan bir seçme:

Çin'de üç siyasetçinin bir apartmanda nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan en az 11 Sibirya kaplanı beslediği ortaya çıktı.


Romanya'nın Timisoara kentinde yaşayan 25 yaşındaki Adelina Albu, internette bir fotoğrafını paylaşıp "Kendisini hamile bırakmaya gönüllü olacak erkeğe para ödeyeceğini” açıklamasının ardından uluslararası üne kavuştu.

Çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Albu, Facebook'ta yayınladığı ilanda "Erkeklerle tanışmak zor değil ancak çocuk isteyen bir erkekle tanışmak çok zor. O yüzden anlamsız ilişkilerle zaman kaybetmektense bu iş için ödeme yapmaya karar verdim. 500 euro karşılığında sen iyi vakit geçireceksin, benimse bir bebeğim olacak” dedi.

Genç kadın, yaklaşık 1430 TL'ye tekabül eden teklifini kabul eden erkeklerin kendisi ile seks yapmadan önce bir kısırlık testinden geçmek ve doğacak çocuk üstündeki tüm haklarından vazgeçtiklerini belirten bir de belge imzalamak zorunda kalacağını da söyledi.


İngiltere'de bir polis memuru, görev esnasında dört farklı kadınla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. Birmingham Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Adam Rushton adlı polisin bir kadını ayartıp, çalıştığı karakolda kelepçeli fantezi yaptığı ifade edildi.


Tecavüz olayları, kadın cinayetleri ve kadın intiharları ile sık sık gündeme gelen Hindistan'da herkes bu olayı konuştu. Üniversite öğrencisi Pradnya Mandhare, kendisine tecavüze yeltenen bir erkeği etkisiz hale getirdikten sonra karakola kadar götürerek polislere teslim etti.


Dubai'de lüks bir yatta seks ve alkol partileri düzenleyen ve aralarında polis memurları ile ordu personelinin bulunduğu 28 kişi hâkim karşısına çıkarıldı.


Mısır sahillerinde köpek balığı saldırısına uğrayan bir Alman turist hayatını kaybetti.


ABD'nin Virginia eyaletinde bir kadın öğretmen, dört öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği suçlamasıyla 22 yıl hapis istemiyle hâkim karşısına çıktı.


ABD merkezli internet sitesi Buzzfeed, İngiliz bilim insanlarının ortalama penis boyu araştırmasına 'sonuçlar küçük olduğu için tepki göstererek' kendi çalışanlarıyla aynı araştırmayı yineledi. Sosyal medya kullanıcıları, siteyi cinsiyetçilikle eleştirdi.


British Airways uçağı ile Jamaika'nın başkenti Kingston'dan Londra'ya gitmekte olan bir kadın yolcu, uçakta mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.


ABD'nin Pennsylvania eyaletinde matematik öğretmeni Jessica Streeper, geçen yıl 14 yaşındaki bir öğrencisiyle arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.


Emma McCabe, birlikte olduğu erkeklerde mutluluğu yakalayamamış bir kadın... İddiaya göre; 31 yaşındaki Emma, yaşadığı bir dizi başarısız ilişkiden sonra, aradığı aşkı Tim adını verdiği bir ağaçta buldu. Sosyal medyada paylaşılan bir dergi kupüründeki hikayesi dünya genelinde yankı bulan Emma'nın hikayesinin gerçek olup olmadığı bilinmiyor. Hatta isminin bile uydurma olma ihtimali yüksek. Ancak öyküsünün ilgi çekici olduğu kesin.


İngiltere'nin Bromsgrove kentinde 19 yaşında bir genç kız erkek arkadaşı ile birlikte olup hamile kaldığını öğrendiği bir arkadaşını sahte bir Facebook hesabı kullanarak buluşmaya ikna etti ve öldüresiye dövdü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler