HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SEN GİTTİN, BEN YARIM KALDIM...

SEN GİTTİN, BEN YARIM KALDIM...

Klavyenizin sol(<-) ve sağ(->) tuşlarını kullanarak galerimizi gezebilirsiniz

Onlar sanat dünyasının gözde isimleri... Bir gün aşk kapılarını çaldı ve o çok sevdikleri insanlarla nikah masasına oturdular... Başlarda herşey mükemmeldi, ardından gelen bebek sevinci daha da bir anlam kattı sıcacık yuvalarına... Sonra bir gün o talihsiz an geldi, büyük aşkın kahramanlarından biri göçüp gitti bu dünyadan... Geride kalan ise bir yanı eksik olarak devam etti yoluna... İşte ölümün ayırdığı ünlü çiftler...


Uzun süredir akciğer kanseri tedavi gören Tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Serezli hayatını kaybetti. Nevra ve Metin Sezrezli çifti tam 42 yıl aynı yastığa baş koymuştu.


Arabesk müziğinin baba lakaplı sanatçısı Müslüm Gürses, geçirdiği by-pass ameliyatından sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Muhterem hanım 34 yıldır Müslüm Gürses ile evliydi


Sinemanın başarılı isimleri arasında yerini alan Ayten Gökçer, beyazperdeyle 'Taçsız Kral' filmi sayesinde tanıştı... Şöhret basamaklarını hızla tırmanan Gökçer, sahnede gösterdiği başarıyı özel hayatına da taşıdı


İki usta oyuncu Cüneyt Gökçer ve Ayten Gökçer, birlikte bir ömür geçirmek üzere nikah masasına oturdu. İkilinin aşkı sanat camiasında eşine ender rastlanan türdendi.

[

****](http://sayyac.mynet.com/tiklama/380?tags=marcamarcahabertextlink&url=http://www.marcamarca.com.tr?ref=mynettxt)


Tiyatro dünyasının duayenlerinden 89 yaşındaki Cüneyt Gökçer solunum yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yumdu.


Efsanevi tiyatrocunun 47 yıllık hayat arkadaşı Ayten Gökçer, hayat arkadaşına gazete ilanıyla veda etti.Gökçer, gazetede "Cüneyt'im, hiç ayrılmadık buluşmak üzere. Ayten" mesajını yayınladı.


Deniz Uğur hem güzelliği hem de başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken bir oyuncuydu.


İsmail Hakkı Sunat ise kariyer basamaklarını hızla tırmanan bir aktördü.Daha 38 yaşındaydı. Çok sevdiği eşi Deniz Uğur ve minik oğluyla mutlu bir hayatı vardı.Ta ki, gürültü ettiği için uyardığı komşusu silahını ateşleyene kadar.


İsmail Hakkı Sunat, Gelibolu'daki yazlığında gürültü yüzünden tartıştığı komşusu Prof. Dr. M.İhsan Özgen'in yüksek lisans öğrencisi oğlu 25 yaşındaki İhsan Fuat Özgen tarafından 7 kurşunla öldürüldü.

Gecenin karanlığını bölen o silah sesi Sunat ve eşi Uğur'un hiç bitmeyecekler sandığı aşklarını yarım bıraktı.


Televizyon ve sinema filmlerinin vazgeçilmez isimlerinden biri Erol Günaydın... Usta oyuncu 1965 yılında İzmir'e yaptığı bir turne sırasında tanıştığı Güneş Günaydın ile nikah masasına oturdu.


Aile yaşantılarına gıpta ile bakılan çiftin mutluluğuna, Güneş Günaydın'ın kanser hastalığına yakalanmasıyla gölge düştü. Erol Günaydın bir röportajında O benim 40 yıllık karım. Eşimi kıskandım! Beraber gideriz diye ben de kanser oldum diyordu.Ancak Güneş Hanım , onu bir an olsun yalnız bırakmayan eşi kadar şanslı değildi.


Güneş Günaydın, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 64 yaşında hayatını kaybetti. Erol Günaydın yaşadığı acıyı 'Güneşimi kaybettim' sözleriyle açıkladı. Daha sonra Erol Günaydın da bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Günaydın 79 yaşındaydı.


Tiyatro ve sinema sanatçısı Gazanfer Özcan, 27 Ocak 1931'de İstanbul'da doğdu. 1955'te Komedi Tiyatrosunda oynanan “Mahallenin Romanı” oyunu, Özcan'ın tiyatro yaşamının dönüm noktası oldu.


Özcan, 1962 yılında Gönül Ülkü ile evlendi ve “Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Tiyatrosu”nu kurdu. Bir çok projede birlikte rol alan ikili 47 yıl boyunca aynı yastığa baş koydu.


Neredeyse yarım asır süren mutluluk Özcan'ın rahatsızlanmasıyla son buldu...Kronik akciğer rahatsızlığı ve damar tıkanıklığı nedeniyle 1.5 ay tedavi gören Özcan, 17 Şubat 2009 verdiği yaşam savaşını kaybetti.


Eşini son yolculuğuna uğurlayan Gönül Ülkü, uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü.


Türkiye'de sanat dünyasının gördüğü en hüzünlü aşk öykülerinden birinin kahramanı Göksel Kortay ve Kerem Yılmazer.

1979 yılında evlenen ve hem sanat hem de hayat aşkını paylaşan çifti 2003 yılında İstanbum'da patlayan bir bomba ayırdı.


Bir TV kanalında seslendirme yapan ve daha sonra ayrılarn Yılmazer tam da oradan geçerken Levent'teki HSBC'ye bombalı araçla saldırı yapıldı.

Yılmazer de terör kurbanları arasındaydı. Olayın ardından Göksel Kortay uzun süre kendine gelemedi.


Göksel Kortay eşine olan özlemini "Benim ona özlemim ve acım hiç bitmeyecek. Biz onunla etle tırnak gibiydik. Benim yuvam yıkılmadı, hayatımın duvarı yıkıldı` sözleriyle dile getirdi.

Kortay, hayatının aşkını yitirdikten sonra onsuz yaşamaya çalışmanın zorluğunu şu cümlelerle dile getirmişti: Gülmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum. Halbuki ben hayatla barışık, şen şakrak bir kadındım. Şimdi huysuz, asık suratlı, sürekli gözyaşı döken biri oldum. Kerem`in o gülen gözlerini, güzel ses tonunu, kibarlığını, efendiliğini, dostluğunu ve bana olan sevgisini hasretle yüreğimde yaşatacağım. Ama bunu nasıl yapacağım bilemiyorum doğrusu. Çok canım yanıyor. Keşke o değil de ben ölseydim de, bu acıyı yaşamasaydım.


Müzik dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Hakan Peker, özel hayatını basından uzak tutmayı tercih eden bir isim...

Son olarak üniversite öğrencisi Sinem Meriç ile aşk yaşayan Peker, sevgilisini bir an olsun yanından ayırmıyordu. İlişkileri basına yansıdıktan sonra evlenecekleri haberleri ortaya çıkan çiftin arasına ölüm girdi.


Hakan Peker ile yaklaşık 2 yıl aşk yaşayan Sinem Meriç, Boğaziçi Üniversitesi'nin Etiler'deki Süperdorm Öğrenci Yurdu'nda bilgisayar kablosuyla intihar ederek hayatına son verdi. Sevgilisinin ölümüyle sarsılan sanatçı, göz yaşlarına boğuldu.


Müzik piyasasına 'Fidayda' şarkısı ile hızlı bir giriş yapan Hatice, şöhret basamaklarını hızlıca tırmandı.

Şarkılarıyla olduğu kadar danslarıyla da beğeni toplayan genç yıldız, kendisi gibi şarkıcı olan Güney Aydan ile gizlice nikah masasına oturdu.


Güney Aydan, kendini iyi hissetmediği için kontrol amacıyla hastaneye giderek tahlil yaptırdı. Aydan,tahlil sonuçlarını almaya gittiğinde kendisine verilen ‘‘Lösemi hastasısınız’’ haberiyle yıkıldı. Genç şarkıcı bu üzüntüye dayanamadı ve geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Hatice ise 'o benim herşeyim' dediği eşinin cenazesine sağlık sorunları nedeniyle katılamadı...


1944 yılında İstanbul'da doğan Kemal Sunal, Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serisi ile sinemaya transfer oldu. Komedi filmlerinin vazgeçilmez isimleri arasında yer edinen Sunal,iş hayatındaki başarısını özel hayatına da taşımayı başardı.


Sinemanın gülen yüzü, 1974 yılında Gül Sunal ile nikah masasına oturdu.
Çiftin bu evlilikten Ali ve Ezo ismini verdikleri iki çocukları odu.


Düzgün aile yaşantısı ile beğeni toplayan Kemal Sunal, hayattaki en büyük mutluluğunun ailesiyle zaman geçirmek olduğunu söylüyordu.


Usta komedyen 2000 yılında Ali Özgentürk’ün yapımcılığını üstlendiği Balalayka filminde rol alacaktı.Fakat beklenen olmadı. Uçaktan hiç hoşlanmayan ve uzun yıllar boyu binmeyen Kemal Sunal, çekimler için arkadaşlarıyla birlikte Trabzon’a gitmek üzere bindiği uçakta kalp krizi geçirerek 56 yaşında vefat etti.


Türk sinemasının en sevilen yıldızlarından Kemal Sunal'ın ani ölümü, tüm yurtta şok yarattı.Usta sanatçı için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Sunal'ın tabutunun sahneye konulduğu anlarda ise üzüntü doruğa çıktı. Tören sırasında oğlu Ali Sunal, Eşi Gül Sunal ,kızı Ezo Sunal ve Usta komedyenin arkadaşları göz yaşlarını tutamadı.


Türkiye'de rock müziğin kurucuları arasında yerini alan Barış Manço dünya çapında da tanınan bir yıldızdı. 60-70 ve 80'li yıllara damga vuran Barış Manço, 1978 yılında Lale Manço ile nikah masasına oturdu.


Çiftin bu evlilikten Doğukan ve Batıkan isminde iki oğlu oldu.


Mutluluklarına gıpta ile bakılan çiftin evliliği Barış Manço'nun ani ölümü ile sarsıldı.

Ünlü sanatçı Moda'daki evinde bir arkadaşıyla telefonda görüştüğü sırada geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Acı haber başta sanatçının ailesi olmak üzere tüm Türkiye'de şok etkisi yarattı.


Sahalarda fırtınalar estiren başarılı bir futbolcuydu Oktay Derelioğlu...


Attığı gollerle kısa sürede tüm Türkiye'nin yıldızı haline gelen Oktay, şöhretine rağmen çocukluk aşkı Yeşim'den vazgeçmedi.


Yıldız futbolcu 'O benim herşeyim' dediği Yeşim Derelioğlu ile 1997'de nikah masasına oturdu. Çiftin mutlulukları gelen bebek haberi ile daha da arttı.


Yeşim - Oktay Derelioğlu'nun ilk çocukları Berke dünyaya geldi.


Ancak rüya uzun sürmedi, başarılı futbolcunun eşi Yeşim kendisine ait olan ruhsatsız tabancayla intihar etti. 5 aylık anne olan Yeşim Derelioğlu, arkasında hiçbir not bırakmadı.
Eşi Yeşim'in intihar haberini Riva'dan İstanbul'a dönerken otobüste alan Oktay Fulya'ya geldiklerinde kendini parçaladı. Şoka giren ve iğnelerle sakinleştirilen Oktay cenazede güçlükle ayakta durdu.


Türk televizyon tarihinin mihenk taşlarından biri olan Osman Yağmurdereli, başarılı yapımlarının yanı sıra renkli kişiliği ile de ilgi odağıydı.

'Hayatımın tek aşkı' dediği Esin Yağmurdereli ile evli olan ünlü yapımcı uzun süre pençesine düştüğü kanser hastalığı ile mücadele etti.


İş hayatındaki başarısını aile hayatına da taşımayı başaran Osman Yağmurdereli, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Perihan Savaş; tiyatro yaptığı için okulda herkesin tanıdığı popüler bir öğrenciydi.


Onun bir üst sınıfında okuyan Yılmaz Zafer de Savaş'ın gizli hayranlarından. Aradan yıllar geçti, bir gün İstanbul'da sanatçılar arasında popüler olan bir barda karşılaştılar. Bir yıl sonra da Bir Daha Umut adlı filmde birlikte rol aldılar.


Çift 1987 yılında evlendi. Hem meslek hem de özel hayatları mutlu bir şekilde sürüyordu. Ta ki o beklenmedik olay gerçekleşene kadar.

Yılmaz Zafer; 1994 yılında bir kalp krizi geçirdi. Henüz 38 yaşındaydı. Hayata geri döndü. Ama geçirdiği kriz yüzünden beyni zarar görmüştü. Savaş büyük aşkını kurtarmak için çok çabaladı, çok mücadele verdi. Ama başaramadı.


Yılmaz Zafer 1995 yılında çok sevdiği eşini ve kendisini daha yakından tanıyamayacak olan oğlunu geride bırakıp hayata veda etti.


“Elveda Rumeli” dizisinin Alex’i olarak ünlenen Makedonyalı oyuncu Ertan Saban'da eşinin ölüm haberi ile sarsılan isimlerden. Genç oyuncunun iki yıldır Belçika’da kanser tedavisi gören 25 yaşındaki eşi İnci Saban, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.


Acı haberle yıkılan Saban, “Canımı kaybettim. Büyük acı yaşıyorum” dedi.


Türk sinemasının gülerken düşündüren usta bir ismi Sadri Alışık...


Turist Ömer olarak ünlenen Alışık'ın yolu bir film setinde Çolpan İlhan ile kesişti. İlhan ilk tanışmalarını ' Arkadaş olarak filmleri çekmeye başladık. Yalnızlar Rıhtımı filminde biz iki mahalleli önceden birbirlerine aşık iki genci canlandırıyorduk. Etkileyici bir kurguydu. Bir sahnesi vardı. Ben bulunduğum yerden kaçmak isterken Sadri’de beni kollarıyla yakalıyor. Birden kamera stop dedi. Plan değişti. Biz öyle sarılmış halde kaldık. Ben yine farkında değildim. Sadri’nin röportajlarında vardır. İlk elektriklenme o zaman başladı diye. Böyle bir hikaye ile biz başladık. ' sözleriyle anlattı...


İkili çok geçmeden ilişkilerini resmiyete döktü ve yakın çevrelerinin katıldığı nikah töreni ile dünyaevine girdi.


Sadri Alışık - Ççolpan İlhan çiftinin bu evlilikten Kerem ismini verdikleri bir oğullları oldu.


Yaşamı boyunca mütevazi bir aile babası imajını çizen ve Türk halkının kalbinde ayrı bir yer edinen Sadri Alışık, eşini bir an olsun yanından ayırmıyordu.
Sinemaya yıllarını veren usta sanatçı, karaciğer yetmezliği nedeniyle uzun yıllar tedavi gördü.


Sadri Alışık, 18 Mart 1995 yılında verdiği yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.


Sanat dünyasından bir çok ismi biraraya getiren cenaze töreninde Kerem Alışık gözyaşlarına hakim olamadı.


38 yıllık hayat arkadaşını kaybeden ve onu son anına kadar yalnız bırakmayan Çolpan İlhan duyduğu acıyı 'Bir an monitörde kalp atışlarının giderek azaldığını gördüm. Sadri’ye bir şey oluyor diye yoğun bakım şefine fırladım. Kalp atışları yavaş yavaş düşmeye başladı. Serumdan sonra toparlanıyor duygusuna kapıldık ama birden gitti! Ondan sonra ne yaptığımı bilemiyorum. İnsanlar dolup taştı. Ben ona sarılıyorum. Sanki içimdeki kuvvet ile onu canlandıracağım gibi bir his taşıyordum. Öylece kaybettik Sadri Alışık’ı.” sözleriyle açıkladı.


Tiyatronun duayen isimlerinden biriydi Yıldız Kenter...


Bir gün aşk onunda kapısını çaldı ve karşısına Şükran Güngör çıktı...


Tanıştıklarında Şükran Güngör 30 yaşındaydı; Yıldız Kenter ise 28... Çift, gözlerden uzak gerçekleştirilen sade bir törenle 1964 yılında dünya evine girdi...


Tam 46 yıl birlikte yaşayan; evde, sahnede, stüdyoda ve sette birbirlerini bir an olsun yalnız bırakmayan ikiliden Şükran Güngör verdiği sözü daha fazla tutamadı... Türk tiyatro ve sinema dünyasının usta aktörü Şükran Güngör, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde 76 yaşında yaşama veda etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler