HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otellerde yaşanan ilginç hikayeler

Oteller dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlarken birbirinden ilginç hikayelere de tanık oluyor. İşte inanması zor bu hikayelerden bazıları...

Otellerde yaşanan ilginç hikayeler

Oteller dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlarken birbirinden ilginç hikayelere de tanık oluyor. İşte inanması zor bu hikayelerden bazıları...


Almanya'da 'lastminute.de' adlı internet sitesinin dünya genelindeki 500 otelle yaptığı anket birbirinden ilginç birçok hikayeyi gün yüzüne çıkardı. Otel çalışanları kendileri ile yapılan görüşmelerde müşterileriyle ilgili başlarına gelen en ilginç hikayeleri anlattılar. Otellerin adı gizli tutuldu ama hikayelerin çoğu 4 ya da 5 yıldızlı otellerde yaşanmış. İnanılması en zor olaylardan bazıları şöyle:


Almanya'nın Dresden kentindeki 4 yıldızlı bir otelde, siyah bir takım elbise giyen otelin restoran müdürü ve baştan aşağı beyazlar içinde olan otel aşçısı, oldukça yaşlı bir müşterinin odasının kapısını çalar. Yaşlı müşteri odanın kapısını açtığında gördüğü manzara karşısında şoke olur, 'Hayır hayır, henüz ölme vaktim gelmiş olamaz' der ve kapıyı hemen kapatır.


İskoçya'nın başkenti Edinburgh'daki bir otelde müşterilerden biri resepsiyonu arar ve odasından nasıl dışarıya çıkabileceğini sorar. Resepsiyondaki görevli, odadan çıkmak için sadece tek bir kapının bulunduğunu söyleyince şu yanıtı verir: "İyi ama bu kapının üzerinde, 'lütfen rahatsız etmeyin' yazısı asılı."


ABD'nin eğlence merkezi Las Vegas'taki 4 yıldızlı bir otel, otel havuzunda bir köpekbalığının bulunduğunu açıklar. Bu hikaye televizyon kanallarına da konu olur.

İspanya'nın Barcelona kentinde bir otelin müşterisi elinde televizyon kumandası ile resepsiyona iner ve sorar: "Acaba bu telefon nasıl çalışıyor?"


Bir başka ilginç hikaye ise Hamburg'daki bir otelde yaşanır. Otel çalışanı çıplak ve sarhoş bir erkeği otelin lobisinde yerde yatarkan bulur. Bu kişiyi dinlenmesi için otelin boş odalarından birine götürür. Yarım saat sonra lobide aynı yerde çıplak ve sarhoş bir başka erkeği yatarken görür. Bu kişiyi de alarak dinlenmesi için aynı odaya götürür. İlerleyen saatlerde çıplak ve aşırı alkollü bu iki erkeğin baba - oğul olduğu ortaya çıkar.


İspanya'da bir otel, uluslararası kalabalık bir general grubunu misafir eder. Konuklar otelde, içinde iletişim için kullanılan bir cihaz ve belgelerin bulunduğu bir bavul unuturlar. Misafirler bavulun yokluğunun ancak bir ay sonra farkına varıp oteli ararlar. Bir başka ilginç hikaye ise ABD'de, Duluth'ta yaşanır. Bir otel çalışanı ABD Başkan adaylarından birinin giysisini temizler. Giysilerden birinin üzerinde ütüyü unutunca, yangın alarmı çalar. Gizli servis çalışanlarının otel görevlisinin yanına ulaşmaları sadece 45 saniye sürer.


Milano'da 4 yıldızlı bir otele bir çift rezervasyon yaptırır. Otel çalışanları sadece iki kişilik oda ayırtan çiftin yakınlarını ise otele balkondan tırmanarak girmeye çalışırken yakalar.


İstanbul'da 4 yıldızlı bir otelin müdürü günün birinde erkek kardeşini otelde misafir eder. İş çıkışında kardeşiyle ayırttığı odaya gider. Odaya girdiğinde minibardan içecek içer, duş alır ve traş olur. Banyodan çıkınca karşısında kardeşini değil, tanımadığı bir müşteriyi görür. O an odaları karıştırdığını, kardeşi için ayırttığı oda yerine başka bir müşterinin odasına girdiğini farkeder ve çok utanır. Ancak müşteri hikayeyi çok komik bulduğu için anlayışlı davranır.


Madrid'deki bir otelin resepsiyonunu arayan taze damat, sabah uyandığında yatakta eşinin yanında tanımadıkları bir erkeğin yattığını söyler. Sonrasında yataktaki bu üçüncü kişinin düğün kutlamasına katılan davetlilerden biri olduğu, aşırı alkol sonucunda yanlış odaya girerek, taze evlilerin yatağına sızdığı ortaya çıkar.


Otel çalışanları çok sayıda aşk hikayesine de tanıklık ettiklerini anlatıyor. Örneğin Roma'da bir otelde bir kadının eşi ve sevgilisi arasında çıkan kavga tatsız sonlanır. New York'ta 4 yıldızlı bir otelde odalarının terasına çıkan bir çiftten, karşı binadaki büroda Yönetim Kurulu toplantısında olan üyeler rahatsız olur. Toplantıya devam edemediklerini, çiftin hal ve hareketlerinin dikkatlerini dağıttığını söyleyip, otel yönetimine şikayette bulunurlar. Budapeşte'deki 5 yıldızlı bir otel ise aylar önce konuk ettiği çiftten güzel bir fotoğraf alırlar. Çift otelde geçirdikleri gece filizlenen bebeklerini dokuz ay sonra kucaklarına aldıklarını söyleyip, otel yönetimine teşekkür eder.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler