HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saddam'a seks kasetli komplo

Saddam'a seks kasetli komplo

CIA'nın 2003'teki işgal öncesinde Saddam Hüseyin'in itibarını yok etmek için, 'genç erkeklerle seks yaptığını gösteren' bir kaset hazırlamayı planladığı iddia edildi.

Washington Post'un CIA'da çalışan üst düzey iki yöneticiye dayandırdığı haberinde, ABD'nin Irak işgali öncesinde Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA'nın, Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin'i genç erkeklerle seks yaparken gösteren sahte bir kaset hazırlayıp bunu yayınlamayı planladığını iddia etti.

Gazetenin haberine göre 2003'teki Irak işgali öncesinde CIA'nın 'Irak Operasyonu Grubu', Saddam'ın itibarını yok etmek için sahte video kasetleri hazırlamayı planladı. Videoda Saddam'a benzeyen bir aktör, genç erkeklerle cinsel ilişkiye girerken gösterilecekti. Gizli çekim süsü verilmiş görüntüler Irak'ta dağıtılacaktı.


Carla Bruni, Fransa'nın First Lady'si olduktan sonra, renkli geçmişinin unutulacağını umuyordu. Ancak internette yayınlanmaya başlanan bir video, bu umutları yok etti. 42 yaşındaki eski süpermodelin dört farklı dilde cinsellikten bahsettiği bir video geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Yapımcı Thomas Cazals'ın YouTube'de paylaştığı video ilk olarak 1996 yılında kült televizyon programı Eurotrash'te yayınlanmıştı.


Videoda Bruni çantasından iki adet uluslararası seks rehberi çıkarıyor. Bu rehberlerdeki yedi dilden dördünü (Almanca, İtalyanca, İspanyolca, İngilizce) konuşabilen Bruni, “Böyle bir kitaba ihtiyacımız var çünkü dünyanin bir sürü yerine gidiyoruz ve her gün yeni insanlarla tanışıyoruz ve eğer birlikte yatağa girersek onlara ne dememiz gerektiğini bilmemiz gerek” diyor. Sonra farklı dillerden örnekler veren Bruni video'da programın sunucuları Jean Paul Gaultier ve Antoine de Caunes tarafından “İtalya'nın en zarif ihracat ürünü” olarak tanıtılıyor. Bruni'nin Mick Jagger ve Eric Clapton gibi ünlülerle ilişkilerini de anlattığı videoda ünlü “Tekeşlilik benim için sıkıcı bir şey” sözüne de değiniliyor.


Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen görüntülerin ardından Deniz Baykal CHP'nin Genel Başkanlığından istifa etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Daire Başkanlığı, görüntülerle ilgilli bir rapor hazırladı. Görüntülerin montaj olmadığı belirtilen raporda, “Ekleme ve çıkarmalar yapılmış” denildi. Raporda, görüntülerin net olmaması nedeniyle, söz konusu kişilerin kimlik tespiti yapımadığı da belirtildi


Bulgaristan'ın ünlü pop grubu Adrenalin'in solisti Yana'nın eski erkek arkadaşı kıskançlıktan kurduğu komployla herkesi şaşırtmıştı.


Bulgaristan'da pop grubu Adrenalin'in solisti Aleksandra Eneva ya da daha çok bilinen sahne adıyla Yana, bir süre önce anne olmuştu. Bunu içine sindiremeyen Ivaylo isimli eski erkek arkadaşı Yana'nın seks kasetini internete koymuştu. Yana ise bu kaset üzerine eski sevgilisine dava açmış ve mahkeme Ivaylo'nun ünlü yıldıza 100 metre yaklaşmama yasağı getirmişti.


Eski Playboy yıldızı, yeni reality şov yıldızı Kendra Wilkinson, seks kaseti skandalına karışan ünlülerden. Ancak Kendra skandalı gelir kapısına dönüştürmek üzere harekete geçmişti.

Kendra ortaya çıkan seks kasetinin ardından filmin piyasaya çıkmasına izin vermek karşılığında gelirin yüzde 50'sini istemişti. Kendra Exposed adı verilen filmin, şöhretlerin porno filmleri arasında açık ara en iyisi olduğu açıklanmıştı.


Seks kaseti ortaya çıkan ünlüler kervanında Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira da bulunuyor. Shakira'nın erkek arkadaşı Antonio de la Rúa ve İspanyol şarkıcı Alejandro Sanz'la birlikte bir yatta üçlü seks yaptığı görüntülerin yer aldığı bir video kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.


Sanz'a ait yatta çekilen görüntüler, İspanyol şarkıcının iki eski çalışanı tarafından bulunmuş ve karı koca çalışanlar Sanz'a bu kaset aracılığıyla şantaj yapmaya başlamıştı. Ancak Sanz istenilen parayı vermek yerine olayı mahkemeye taşıyınca kasetin varlığı da kanıtlanmış olmuştu.


Amerika'nın ünlü reality şov yıldızı Ermeni asıllı Kim Kardashian ve sevgilisi Ray J'nin de seks kaseti internete düşmüştü. Bu görüntüleri bilerek ve isteyerek çektiklerini itiraf eden Kim ve sevgilisinin eski kasetlerinin bazı yerlerini makaslayarak yeniden gündem yaratmaya çalıştığı iddia edilmişti.


Jennifer Lopez'in eski kocası Ojani Nua balayında çekilen ve 11 saat süren yatak odası görüntülerini yayınlamıştı. 1997 yılında evlenen ve yalaşık 1 yıl süren ilişkileri sırasında Ojani Jua'nın çektiği Lopez ile yatak oyunlarını ortaya çıkarması ve pazarlamaya kalkışması üzerine süratle harekete geçen Lopez'in hukuk danışmanları ise Los Angeles mahkemesinin son süratle yayın ve dağıtım yasağı koymasını sağladı. Ojani Jua daha önce de Jennifer ile yatak odası sırlarını anlatan bir kitap yayınlamak istemiş yine mahkemenin engeline takılmıştı..


Bir kameramanın, elinde Madonna ve ünlü beyzbol oyuncusu Alex Rodriguez'in sevişme görüntülerinin yer aldığı bir seks kaseti olduğunu iddia etmesiyle dünyaca ünlü yıldız Madona'nın da seks kasedi ortaya çıkmıştı.


Bir evde ikili koltukta sevişirken gizli kamera ile çekilen görüntüleri 2.05 milyon dolara satmaya çalışan kameraman, Madonna'nın avukatlarının da bu kasetten haberdar olduğunu söylemişti.Öte yandan Madonna, o dönemdeki eşi Guy Ritchie'yi asla aldatmadığını ve Rodriguez'le aralarında hiçbir ilişki olmadığını söylemişti.


Jessica Simpson da adı "seks kaseti çıkanlar" listesine eklendi... Eski eşi Nick Lachey ile balayının ilk günlerini geçirdiği otel odasında çekildiği iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin otel görevlilerinden birinin otel odasına gizli kamera yerleştirerek elde ettiği düşünülüyor.


Sevgilisi Rick Solomon'a, fantazi olsun diye sevişmelerini videoya almasına izin veren Paris Hilton'un başı, olay sonrasında çok ağrımıştı. Çünkü Solomon, Paris'in kendisinden ayrılmasının ardından bu görüntüleri internet yoluyla dağıtmıştı


1996'da evlendiği eski eşi Tommy Lee ile balayına giden oyuncu Pamela Anderson, fantazi amacıyla ilişkilerini kameraya çekmişti. Çiftin evine hırsız girince, kaset çalınmış, ünlü çift zor durumda kalmıştı. Görüntüler internette yayınlanınca büyük skandal olmuştu.


Aktör Tamer Karadağlı kaldığı bir otel odasında birlikte oldukları genç kadın tarafından tuzağa düşürülmüştü. Burcu Mercan adlı kadın, yatak sahnelerini kameraya çektiği Tamer Karadağlı'ya şantaj yapıp 150 bin dolar istemişti. Karadağlı, olayı doğrulayıp, 'Keşke böyle şeyler yaşanmasaydı' demişti.


İki yıl önce eski sevgilisi basketbolcu Gökhan Demirkol’un bir oteldeki sevişme görüntülerini cep telefonuna kaydetmesi ve sonra da bu görüntüleri internet ortamında yaymasıyla zor günler geçiren Gamze Özçelik, önce o görüntülerdeki kişinin kendisi olmadığını söylemiş ancak daha sonra görüntülerin medyada da yer almasından sonra Gökhan Demirkol’u mahkemeye vermişti.


Olay anında Gamze Özçelik’in baygın olduğu belirtilen rapor sonucu eski basketbolcu Gökhan Demirkol, önce 5 yıl 6 ay hapis cezası almış, ama sonda çeşitli nedenlerle hapis cezası 6 aya indirilmişti.


Birkaç yıl önce onun da sevgilisi Jay-Z ile olan sevişme görüntüleri olduğu söylendi. İddiaya göre Las Vegas’ta bir otelde kalan çift, otel çalışanları tarafından odalarına konulan kamerayla görüntülendi. Çifte şantaj yapan otel görevlisi amacına ulaştı ve kaseti çifte vererek, yüklü bir paranın sahibi oldu. Ancak Beyonce ve Jay-Z şikayetlerinden vazgeçmeyip, oteli ve şantajcıyı mahkemeye verdi.


The White Stripes grubunun sevimli üyesi Meg White, ortaya çıkan seks kaseti görüntüleriyle şoka uğramış, önce inkar etmiş, sonra da görüntüleri kendisinden habersiz, erkek arkadaşının çektiğini söylemişti.Bu olay sonrasında grup, turnesini iptal etmek zorunda kalmıştı.


Dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak kabul edilen ünlü topmodel ve oyuncu Carmen Electra'nın da seks kaseti ortaya çıkmıştı. Sarhoşken çekildiği anlaşılan görüntülerde Carmen Electra, çırılçıplak görülüyor. Esmer bir kadınla öpüşen seksi modelin sarhoş olduğu biliniyor fakat görüntüleri internete kimin sızdırdığı bilinmiyor


Leighton Meester'ın başı da çıplak görüntüleriyle derde girmişti. Gossip Girl dizisinin asi kızını canlandıran genç oyuncunun kendini çıplak olarak çektiği görüntülerin bulunduğu seks kasedi ortaya çıkmıştı.


Ünlü haber spikeri ve gazeteci Ali Kırca'nın bir otel odasında çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmış ve büyük sansasyon yaratmıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler