HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Park edip gidince...

Her şey birkaç gün önce sosyal medyada yayılan bir fotoğrafla başladı.

Park edip gidince...

Her şey birkaç gün önce sosyal medyada yayılan bir fotoğrafla başladı.


Daily Mail'in haberine göre civardaki birisi, Chen'in park ettiği bir arabanın fotoğrafını çekti ve sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafın viral olmasının ardından sosyal medya kullanıcıları Chen'i soru bombardımanına tuttu. Nasıl olup da bu kadar iyi park ettiğini öğrenmek isteyen bu kadar çok insan olduğunu gören Chen, "park etme şovu” yaparak sorulara bir kerede cevap vermek istedi.


Takipçilerini Salı günü Pekin'in güneyindeki Fujian adlı bölgeye çağıran Chen, genişliği 1.82, uzunluğu ise 5 metre olan bir park yerini seçti. Pek çok basın mensubu ve sosyal medya kullanıcısı, Chen'in 4 çeker arabasını bu küçücük yere nasıl park edeceğini izlemek için bölgeye akın etti.


Chen arabayı yalnızca 7 manevrada park etmeyi başardı. 4 çeker arabayı öyle mükemmel şekilde park etti ki, arabanın etrafında yalnızca birkaç santimetrelik boşluklar kaldı.


Birazcık şoförlük bilen herkes, paralel park etme konusunda ne kadar yetenekli olduğu konusunda umarsızca hava atar. Ama 31 yaşındaki Chen Zhongliang'ın bu konuda ciddi bir yeteneği var.


Bu araçlar ise yanlış park kurbanı.


İşte yanlış yere park edilince cezaları böyle kesildi.

















































Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler