HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pür dikkat izlediler

Filistinli gençler Berlin Duvarı'nın yıkılmasının 25'inci yıldönümünde Batı Şeria ve İsrail'i birbirinden ayıran duvarda delik açtı.

Pür dikkat izlediler

Haftanın Kareleri: 10- 16 Kasım

Filistinli gençler Berlin Duvarı'nın yıkılmasının 25'inci yıldönümünde Batı Şeria ve İsrail'i birbirinden ayıran duvarda delik açtı.

FİLİSTİN


Polonya'daki Ulusal Bağımsızlık Günü kutlamaları sağcı grupların gösterilerine sahne oldu. Göstericiler, gün boyunca polis ile çatıştı.

POLONYA


Avrupa Uzay Ajansı'nın (ESA), kuyruklu yıldız yüzeyinde inceleme yapacak "Philae" adlı modülü kuyruklu yıldız 67P/Churyumov–Gerasimenko'nun yüzeyine indi.


Brezilya'da inşa edilen 12 metre uzunluğundaki kumdan kale bu alandaki rekoru kırdı.

BREZİLYA


Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasının 100'üncü yıldönümüde bir savaş gazisi, savaşta hayatını kaybedenler için yapılan anıtı ziyaret ediyor.

İngiltere


ABD'nin New York kentindeki One World Trade Center isimli gökdelenin dış cephe temizliğini yapan iki görevli kendilerini taşıyan asansörünmotorunun bozulması üzere yerden yüzlerce metre yukarıda mahsur kaldı.

ABD


İki Afgan kadın, tekvando dalında mücadele eden kadınları iziliyor. Taliban'ın iktidarda olduğu yıllarda kadınların spor müsabakalarına katılmaları yasaktı.

AFGANİSTAN


IŞİD ile Kürt grupların çatışmalarına sahne olan Kobani'de YPG'li bir keskin nişancı IŞİD militanlarına karşı tetikte.

SURİYE


Bir grup gazeteci, Ukrayna'da düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçakta incelemeler yapıyor.

UKRAYNA


"Philae" isimli robot, Rosetta uzay aracından ayrıldıktan sonra 7 saat süren bir yolculuğun ardından 4.5 milyar yıldır yapısı değişmeyen "Çuryumov Gerasimenko/67P" kuyruklu yıldızına inmeyi başardı. Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, iniş anını saniye saniye takip etti.

FRANSA


ABD Başkanı Barack Obama'nın Myanmar'ın ana muhalefet partisi lideri ile sohbeti objektiflere böyle yansıdı.

MYANMAR


Körfez ülkelerinin futbol takımlarının mücadele ettiği 22'inci Körfez Ulusları Kupası Suudi Arabistan'da başladı

SUUDİ ARABİSTAN


Yaşlı çift, çitlerine asılı olan seçim posterleri ile beraber objektiflere poz veriyor. Ülkedeki Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ilk turunda Başbakan Victor Ponta, oyların %40.44'ünü aldı. Seçimin ikinci turu Pazar günü yapılacak.

ROMANYA


Bir gönüllü Suruç'taki mülteci kampında yemek servis ediyor.

TÜRKİYE


Atina'nın doğusundaki bir hayvanat bahçesinde yaşayan beyaz kaplanın bir sinekle göz göze geldiği an objektiflere takıldı.

YUNANİSTAN


Taraumara yerlileri ABD'nin Houston Rockets basketbol takımı oyuncuları ile biraraya geldi.

MEKSİKA


Burkina Fasolu adam bir duvar yazısının (Diktatör, katil Makinde) önünde poz veriyor.

BURİKİNA FASO


Roma'da frizbi oynayan iki keşiş obkektiflere böyle yansıdı.

ITALYA


Sierra Leoneli sağlık görevlileri Ebola yüzünden hayatını kaybeden 7 çocuğun cansız bedenlerini taşıyor. Batı Afrika'da şu ana kadar 4 binden fazla kişi Ebola yüzünden hayatını kaybetti.

Sierra Leone


Çin'de düzenlenen Çin Kupası'na katılan Japon sporcu antrenman sırasında başka bir sporcuyla çarpıştı. Japon Yuzuru Hanyu, kazanın ardından uzun süre yerden kalkamadı. Hanyu'nun kafasına ve çenesine dikiş atıldı.

JAPONYA


Free the Children isimli kurumun düzenlediği ve gençlerin ulusal ve global konularda harekete geçmelerini teşvik eden toplantıya 18 bin öğrenci ve eğitimci katıldı.

ABD

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler