HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hedonizm Kampı, Jamaika

Hedonizm Kampı, Jamaika

Çılgın turistlerin tatil için favori ülkelerinden biri olan Jamaika'nın Negril plajında her şey serbest. Serin suları ve sıcacık güneşiyle rüya gibi bir tatil geçirebileceğiniz Negril sahillerinin en uçuk eğlenceleri Hedonizm Kampı'nda.

Hedonizm sıradan bir çıplaklar kampı değil. Çıplak turistler için neredeyse Vatikan gibi bir yer. Orada sadece mayolardan değil her türlü sosyal engelden kurtulup sınırsız seks maceraları yaşamak mümkün.

Özellikle yalnız tatilciler için tam bir cennet olan kampta gerçek hayatta karşılaşma fırsatınız bile olmayan güzellikteki kadınlarla eğlencenin dibine vuruyorsunuz.

Haliyle bu hizmeti sunan kampın fiyatları biraz tuzlu. Günlük oda fiyatları 100 eurodan başlıyor. 'Bu kadar para veremem' diyorsanız, Negril'in batısındaki ücretsiz Seven Mile Beach'te de çıplak çıplak eğlenebilirsiniz. Orası da Hedonizm'i aratmıyor.


Ibiza adası zevk ve eğlence düşkünlerinin rüyalarının gerçekleştiği yer. En uçuk ve hareketli partilerin yapıldığı yer ise kesinlikle Playa d'en Bossa.

Bu sahil, güzel insanların izlemek ve izlenmek için geldikleri plaj olarak tanınıyor. Adanın en uzun sahile sahip plajında bembeyaz kumlar, sahil boyunca dizilmiş dünyaca ünlü barlar ve gece kulüpleri ve bir sürü çıplak kadın var.

Adadaki bütün eğlence ve partilerin yaşandığı sahil aynı zamanda çıplak plaj olunca adrenalin tavan yapıyor. Playa d'en Bossa'ya bir kez gelen turistler sonraki yılların tatil planlarına bu plajı da mutlaka ekliyor. Herkes müdavime dönüşüyor. Burası zengin turistlerin de favori kumsal.


En büyük Yunan adası olan Girit'in tek özelliği elbette yüzölçümü değil. Girit'in gece hayatı son yıllarda diğer Yunan adalarına rakip olacak kadar renkli.

Santorini'den çok daha ucuz ve Mykonos'tan bin kat daha uçuk olması da bu etkiyi şiddetlendiriyor. En güzel çıplak kızlar da Girit'i tercih ediyor.

Gece hayatı sabah sekize kadar sürdüğü için plajlarda aksiyon öğleden sonra başlıyor. Güneş battıktan sonra her taraf gece kulübüne dönüşüyor.

Çıplaklık gece de devam ediyor. Ziyaretçilerden giriş ücreti talep edilmiyor. Civarda pek çok ucuz pansiyon da var.


Buz gibi berrak sular, yılın her mevsimi parlak ve sıcak güneş, yemyeşil tropik ağaçlar, 24 saat canlı müzik ve en önemlisi huri gibi çıplak kızlar...

Avustralya'nın batısındaki Samurai Plajı yeryüzündeki cennet gibi bir yer. Bu plaj aynı zamanda spor aktivitelerinin de en yoğun olduğu çıplaklar plajı. Her yıl Kasım ayında düzenlenen Çıplak Olimpiyatlar'a ev sahipliği yapıyor.

Bütün sporcular sörf ve yelkencilik gibi branşlarda çırılçıplak yarışıyorlar. Girişin ücretsiz olduğu plajda birçok uygun fiyatlı restoran ve bar var. Konaklama için civardaki ucuz motellerden yararlanabilirsiniz.


Amerika'nın en ünlü çıplaklar plajı olan Haulover Beach, eğlence ve tatilin nabzını tutan Florida'da bulunuyor.

Bu plaj sadece Amerikalıların değil Kanadalı ve Avrupalı turistlerin de gözdesi. Yasal olarak çıplaklar kampı lisansı olmayan kumsalda ihtiyari kıyafet ilkesi benimsenmiş.

Yani isteyen mayo ile isteyen çıplak geliyor. Tabii çoğunluk anadan üryan takılmayı tercih ediyor. Görebileceğiniz en kapalı kadınlar bile bikini üstlerini fora etmiş durumda.

Sayıları da iğne atsanız yere düşmeyecek kalabalıkta bir elin parmaklarını geçmiyor. Cameron Diaz'dan Whitney Houston'a kadar adım başı ünlüye rastlayabilirsiniz. Plaja yürüme mesafesinde pek çok ucuz pansiyon var.


Dünyanın en güzel insanlarına sahip olan bir ülkenin en iyi çıplaklar kampı listesine girmesi kadar olağan bir şey yok.

Olağanüstü olan şey plajdaki herkesin taş gibi olması. En çirkin kadınlar bile Türkiye'deki mankenlere açık ara fark atacak fiziğe sahip oluyor. Üstelik çırılçıplak güneşlenip yüzecek kadar cesurlar.

Ülkenin güneyinde yer alan ve 1987'den beri çıplaklar plajı olarak hizmet veren Praio do Pinho'da gözler bayram ediyor. Plaja giriş ücretsiz. Eğlencenin ise sonu gelmiyor. 24 saat partiler veriliyor.


Hawaii'nin Maui kentinde yer alan Little Beach hem Amerikalı hem de Avrupalı turistlerin bir numaralı çıplak tatil tercihi.

İki kilometre uzunluğundaki plajda her türlü fantezi serbest. Aslında yasal olarak çıplaklar kampı olmasa da, Little Beach'te her türlü kanun gibi mayo giyme zorunluluğu da ihlal ediliyor.

Partiler gün boyu devam ediyor. İçki su gibi akıyor. Konaklama için beş yıldızlı otellerden de var el yakmayan makul fiyatlı pansiyonlar da...


Masmavi denizi, beyaz kumsalı ve insanın içini ısıtan parlak güneşiyle her turistin rüyalarını süsleyen Jamaika'nın en güzel sahillerinden biri burası.

Üstelik sahilin çekiciliği sadece doğanın güzelliğinden ileri gelmiyor. Yüzmeye gelen birbirinden seksi kadınların çırılçıplak soyunarak güneşlenmelerinden dolayı ikiye katlanıyor.

Ocho Rios'un dünyadaki yüzlerce çıplaklar plajı içinde en çok arzu edilenlerden biri olmasının nedeni ziyaretçilerine sunduğu sınırsız mahremiyet.

Onlarca minik adanın yer aldığı koylarda en uçuk kaçık ve gürültülü partiler bile meraklı gözlerden rahatlıkla saklanabiliyor. Giriş ücretleri plaj işletmelerine göre kişi başı 50 ila 200 euro arasında.









Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler