HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Resimli Cuma mesajları: 2018 için en güzel resimli Cuma mesajları

Ocak ayının üçüncü Cuma gününe geldik. İslam aleminin cuma günü mübarek olsun. Bu mübarek günün anlam ve önemini paylaşmak , bu özel gün vesileyisiyle iyi dileklerinizi ve dualarınızı yakınlarınızla paylaşmak isteyenler için resimli Cuma mesajları derledik. Resimli Cuma mesajları içinden beğendiğinizi seçip yakınlarınıza gönderebilir, ek olarak her resimli cuma mesajı ile birlikte metin olarak kısa cuma mesajları da haberimizde bulunmaktadır.

Bugün 19 Ocak 2018 Cuma. Müslümanlar için bu özel günde cemaatle camilerde Cuma namazı kılınacak. Cum hutbesi dinlenecek ve Cuma mesajları paylaşılacak. Kimileri metin olarak Cuma mesajı paylaşmayı tercih ederken kimileri de resimli Cuma mesajları paylşamayı seviyor. Siz dualarınızı, iyi dileklerinizi yakınlarınızla paylaşmak isterseniz haberimizdeki resimli Cuma mesajları derlemesinden faydalanabilirsiniz.

Mynet Youtube

Resimli Cuma mesajları: 2018 için en güzel resimli Cuma mesajları

Ocak ayının üçüncü Cuma gününe geldik. İslam aleminin cuma günü mübarek olsun. Bu mübarek günün anlam ve önemini paylaşmak , bu özel gün vesileyisiyle iyi dileklerinizi ve dualarınızı yakınlarınızla paylaşmak isteyenler için resimli Cuma mesajları derledi

En Çok Aranan Haberler