HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rusya'da 'uzaylı' paniği

Rusya’da doğa yürüyüşüne çıkan iki kişi tarafından çekilen ölü uzaylı görüntüleri internette izlenme rekoru kırıyor.

Rusya'da 'uzaylı' paniği

Rusya'da doğa yürüyüşüne çıkan iki kişi tarafından çekilen ölü uzaylı görüntüleri internette izlenme rekoru kırıyor.

Uzmanlar ise uzaylının gerçekliği konusunda ikiye bölünmüş durumda.


Rusya'nın Irkutsk bölgesinde doğa yürüyüşüne çıkan 2 kişi tarafından videoya kaydedilen ‘ölü uzaylı' görüntüleri, internette bugüne kadar 700 bine yakın kişi tarafından izlendi. Görüntülerde, ünlü bilimkurgu filmi E.T.'deki uzaylıyı andıran yaklaşık 1 metre boyundaki yaratığın kara saplanmış vücudu görülüyor.


Görüntülerin çekildiği bölge, her yıl çok sayıda UFO vakasının rapor edildiği bir yer. İnternetteki sohbet odalarında ‘uzaylının' bölgeye düşen bir UFO'yla geldiği iddiaları ortaya atılırken uzmanlar ikiye bölündü. Bazı uzmanlar "uzaylı”nın sahte olduğunu belirtirken bazıları ise gerçek olduğunu öne sürdü.


Uzaylı cesedinin gerçek olduğunu iddia eden UFO uzmanları, Rus yetkililerin bölgeyi temizlerken karların arasında kalan cesedi görmemiş olabileceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde Amerikan Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI) 1970'lerin sonundaki inek ölümlerinden uzaylıları sorumlu tuttuğu ortaya çıkmıştı.


Yüzlerce UFO görüntüsü basınla paylaşıldı

Öte yandan İngiltere Savunma Bakanlığı, arşivinde sakladığı yüzlerce UFO görüntüsünün bulunduğu binlerce dosyayı basınla paylaşmaya başladı.


8500 sayfalık bilgi koleksiyonunda bakanlık seviyesinde yapılan toplantılarda konuyla ilgili tartışmalar, İngiltere Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin gözlemleyerek rapor ettiği ilginç radar gözlemleri, çekilen ve tarif etmek için elle çizilen detaylı UFO resimleri ve bazı vatandaşların yaşadıkları kişisel tecrübeler en ince ayrıntısına kadar bulunuyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler