HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sadece bir tane 'temiz' fotoğrafı olsun istemişti

Ölen bebeğinin hastanedeki fotoğrafını bir internet sitesinde paylaşıp, fotoğraftaki hortumların ve tüplerin giderilmesini rica eden baba aldığı onlarca dönüş karşısında şaşkına döndü.

Sadece bir tane 'temiz' fotoğrafı olsun istemişti

ABD'nin Ohio eyaletinde yaşayan Nathen Steffel, doğduktan kısa süre sonra ölen kızı Sophia'nın hastanede çekilmiş fotoğrafını bir internet sitesine koydu ve gönüllü birisinden minik bebeğin her yanını sarmış tüpleri ve hortumları photoshop yardımıyla gidermesini istedi. Talihsiz babanın bu isteği internette bir anda yayıldı ve çok kısa sürede onlarca geri dönüş yapıldı.


Nathen Steffel'in yeni doğan kızı Sophia sadece 6 hafta yaşayabildi ve kısa hayatının tamamını hastanede bir küvözde geçirdi.


Minik bebeğin zayıf bedeni doğduğu andan itibaren ona illet olan hastalığına karşı koyamadı. Sophia geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti.


Kızının ölümünün ardından hastanede çekilmiş bir fotoğrafını bir internet sitesine koyan Nathen altına şu notu düştü: "Kızım bütün hayatını hastanede geçirdiği için bu tüpler ve hortumlar olmadan temiz bir fotoğrafı yok. Birisi benim için bu fotoğrafı düzenleyebilir mi?"


Bu mesajın ardından Nathen'in isteği bir anda internette yayıldı ve çok kısa sürede onlarca farklı türde geri dönüş aldı.


Yaşanan bu durum karşısında küçük kızın babası: "Sadece bir tane temiz fotoğrafım olsun istemiştim, şaşkınım." ifadelerini kullandı.


Minik Sophia'nın yeniden düzenlenmiş fotoğrafları şimdilerde internetin en çok paylaşılanları arasında.






Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler