HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sahanın ortasında seks yaptılar

Futbol sahasının ortasında seks yaptılar sonra da sahadan atıldılar.

Sahanın ortasında seks yaptılar

Danimarka'nın süper lig takımlarından Brondby kendi sahasında Randers ile oynadı. 0-0 biten maç sonrasında bir çiftin sahanın orta yuvarlağı içinde seks yaptığını gören görevliler çifti stadyumdan attılar. Saha ortasında seks yapan çift sahadan atılırken, güvenlik elamanlarına tepki göstererek, "maç bitti, aşka geldik eve gitmeyi bekleyemedik ne var bunda kızacak" şeklinde konuştular.


Brondby kulübü basın şefi Mikel Davidsen tarafından twitter'de yapılan açıklamada, maç bitiminde seyirciler sahadan çıkarken, bir çiftin sahanın tam ortasına giderek, orta yuvarlakta seks yapmaya başladığının görülmesi üzerine güvenlik elemanlarının çifte müdahalede bulunduğu ve hemen sahadan atıldığı bildirildi. Olay Danimarka medyasında alaylı bir şekilde yer aldı.


Gazeteler olaya geniş yer ayırırken "Brondby ve Randers arasında oynanan maç 0-0 sonuçlandı. Hiçbir oyuncu gol atamadı ama saha ortasında seks yapan erkek gol attı" cümleleriyle verdi. Olaydan sorumlu tutulan Brondby kulübünün güvenlik şefi ise konuşmak istemedi. Kulüp yöneticileri söz konusu çifti polise şikayet etmeyeceklerini açıkladılar.


İngiltere'de ortaya çıkan ve başka ülkelere de sıçrayan 'dogging' yani kamusal alanda seks
akımını İngiliz Sun gazetesinin muhabiri araştırdı.


"Dogging", internette yeni tanıştığınız birisiyle, başkalarının da izleyebileceği halka açık yerlerde seks yapılması anlamına geliyor. 1970'lerde İngiltere'de doğan bu akım zamanla ABD, Kanada, Almanya, Fransa, İrlanda ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde popülerleşti.


"Dogging" teriminin sevişenleri izlemeyen anlamına gelen "doggedly"den türediğini belirtiyor. Bazıları ise, insanlara nereye gittikleri sorulunca, çıplak yabancılarla tanışmak yerine "köpeği dolaştırmaya gidiyorum" denmesinden türediğini söylüyor.


"Dogging" hikayeleri üzerine çekilen bir belgesel gözleri yeniden bu ilginç aktiviteye çevirdi. The Sun gazetesinden gönüllü bir muhabir bu aktiviteyi organize edenlerin ağına sızmayı başardı.


Bu alanda hizmet veren sitelerden birisi ise Swinger Nation. Site üzerinden tanışıp birbiriyle iletişime geçen "doggerlar" restoran, park alanı ya da ormanlık alanlarda buluşuyorlar.


Kimileri motorunu çalıştırır halde bırakıp ilişkiye girerken, kimileri de arabanın kapılarını açık bırakarak birlikte oluyorlar.


Eşcinseller, heteroseksüeller, bekarlar ve evliler cinsel hayatlarına heyecan katmak için bu aktiviteye katıldıklarını söylüyorlar.


İngiltere'de oldukça popüler olan kamusal seks, yetkililere ve bunu destekleyen çok sayıda internet sitesine göre çok da yasal olmayan bir aktivite. Ancak bu akım modern teknolojinin de etkisiyle hızla yaygınlaşıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler