HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu arabanın içini görenler şok oldu!

Lükste sınır tanımayanlar arabanın içini altınla kaplattı.

Bu arabanın içini görenler şok oldu!

Cadillac'ı 24 ayar altın ile kapladı ve sinema sistemi kurdu.


Bir otomobil firması Cadillac Escalade'yi lüks otomobilin sınıfının bir tık ötesine taşıdı.


İlk defa uygulanan sistem çalışma ofisine veya mobil sinemaya dönüşebiliyor.


4k akıllı TV'nin bulunduğu geniş ekran televiyon ile evlerde bile uygulanması son derece lüks olan bu sistem Cadillac Escalade'nin içine oldukça şık şekilde dizayn edilmiş.


Apple'ın son dönem çıkardığı bütün akıllı cihazlarını da bulabileceğiniz otomobilin içindeki donanım 24 karat altın ile kaplanmış.


Herşeyin bir düğmeye basarak kolayca kontrol edilebildiği sistemde, aracın dışına yerleştirilen güvenlik kameraları ile görüntüler aracın içindeki monitörlerde görüntülenebiliyor.


Amerika'da yaklaşık 73 bin euro'ya satılan Cadillac Escalade bu haliyle ne kadar satılacağı henüz netlik kazanmadı.







...




Onun arabasının dış kaplaması eşinin çizimleriyle donatıldı!


Japonya 'da görev için bulunan ABD ordusu mensubu Collen Kelton'ın, 1995 model bir Nissan araç almasıyla başlayan hikaye, bir anda internette en çok konuşulan olaylardan biri haline geldi.


R33 Skyline GTR model bu aracın çehresi, Kelton'un gümüş renginden memnun olmayan Kelton'un farklı bir görünüm istemesiyle değişti.


Kelton'un eşi Allison, kocasının aracına farklı bir görünüm kazandırmak için önce küçük çizimlerle tampon bölgesinde çalışmalar yapmaya başladı.


Kelton'un bu çizimleri çok beğenmesinin ardından ise aracın tüm parçaları yavaş yavaş büyük bir sanat eserinin parçaları haline geldi ve bütün araba Allison'un çizimleriyle kaplandı!











Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler