HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Seyahati kolaylaştıran elektronik mucizeler

Uçarken veya seyahatteyken hangi elektronik cihazları yanınızdan ayırmıyorsunuz? Gürültüyü kesen özel kulaklıklar mı, yoksa kablosuz hoparlörler mi?

Seyahati kolaylaştıran elektronik mucizeler

Uçarken veya seyahatteyken hangi elektronik cihazları yanınızdan ayırmıyorsunuz? Gürültüyü kesen özel kulaklıklar mı, yoksa kablosuz hoparlörler mi? Teknoloji dergisi T3 araştırdı, en moda olanları, pazara yeni çıkanların listesini yaptı.

Uğur CEBECİ / KOKPİT


Ses kesen kulaklıklar: Dışarıdan gelen motorun gürültüsünü, uğultuyu kesen bu kulaklıklar, yüksek fiyatlarına rağmen her geçen gün daha fazla uçak yolcusu tarafından kullanılıyor. İsterseniz, basit bir adaptör ile bu kulaklığı havayolunun eğlence sistemine de takabilirsiniz. Katlanabilir olması da tercih nedeni.


Harici şarj cihazları: Cep telefonunuzun veya bilgisayarınızın şarjı mı bitti? Üzülmeyin. Taşınabilir bu cihazlarla birkaç sefer arka arkaya cep telefonunuzu şarj edebilirsiniz.


İnce bilgisayar veya küçük tablet: Uçakta bataryası uzun giden ve çok rahat taşınabilen diz üstü bilgisayarlar bir çok yolcu tarafından da tercih ediliyor. Tabletlerde ise küçük boy revaçta.


Hangi fotoğraf makinesi: Yeni nesil cep fotoğraf makineleri, çekim özelliği, görüntü kalitesinde büyüklerini aratmıyor. Dışı deri kaplı Panasonic Lumix GM1, inanılmaz geniş açılı objektifiyle Nikon AW1 dikkat çekiyor. Geniş açılı kameralardan GoPro3+, Canon Legria Mini veya Autographer artık düşük ışık şartlarında da gayet başarılı sonuçlar veriyor.


Kablosuz hoparlör: Soundmatters'ın FOXL modelini ister cep telefonuna isterseniz bilgisayarınıza bağlayın. Sonuç mükemmel. Tasarımı eski NASA mühendislerince yapılan hoparlörde tek şarjla 20 saat kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.


IOSAFE: Bu hard disc ile çektiğiniz videoları, fotoğrafları hızla aktarıp hafıza kartlarını bilgisayar taşımadan yedekleyebilirsiniz.


Tek çanta: Basit bir el çantasıyla uçmak ister misiniz? Monacle dergisinin tasarımı Porter Shorthauler, hem spor görüntüsü hem de geniş hacmiyle dikkat çekiyor.


DENİZ TATİLİNE Sony Xperia Tablet Z: Nemli ortamlar, bilgisayar veya tabletlere zarar veriyor. Sony'nin bu ürünü hem küçük boyutları, hem de suya dayanıklılığı ile dikkat çekiyor. Suyun içine düşse bile 30 dakika hiçbir şey olmuyor.


Kameralı dalış gözlüğü: Suyun derinliklerinde giderken gördüklerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak ister misiniz? Liquid Image 325, size 1080HD çekim imkanı sunuyor.


Su geçirmez hoparlör: Grace'in Digital Ecoxbt modeli, ne kumdan ne de sudan etkileniyor. Tek şarj ile bluetooth kullanarak 10 saat müzik dinleyebilirsiniz.


Hubsan X4: Bu mini helikopteri, hem yanınızda taşımanız kolay, hem de görüntü çekmek inanılmaz keyifli. Güneşlendiğiniz kumsalı havadan görmek ister misiniz?


İŞ SEYAHATİNDE Handpresso: Kahve bağımlıları için gittiğiniz yerde aradığınız tadı bulamıyorsunuz, espresso kahvenizi portatif olarak yapmanız mümkün.


Bose Quietcomfort 20: Büyük kulaklıklara gerek kalmadan Bose'un yeni ürününü hem taşımak kolay, hem de ses kesme garantili.


Elektrik adaptörü: İş seyahatlerinde çantanızın demirbaşı olan adaptörler için Skross özel bir tasarım yaptı. Aynı zamanda çift USB girişine sahip olan adaptör çok fonksyonu ile hayat kurtarıyor.


USB taşımaya son: WD My Cloud hard disc, 4 TB kapasitesiyle yanınızda DVD veya USB taşımaya son veriyor.


Stüdyo kalitesinde ses: Sesli not almak için Zoom H1 kayıt cihazı, stüdyo kalitesinde kayıt yapıyor. Hafızası 32 gigabyte'a kadar çıkıyor.

          • -
            Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler